27 EURO

LAAT ME ZIEN!

Video 7-daagse: het hele jaar LENTE in je huis

Als de zon schijnt heb je zin om dingen te doen, voel je je blij en krijg je volop energie. In deze videoserie leer jij hoe je die heerlijke zonne-energie het hele jaar door in jouw huis kunt brengen. Jouw huis gaat sprankelen en stralen net als de zon.

Wordt weer verliefd op je huis, ook op de minder mooie dagen. Ontvang elke dag 1 video in je mail: kort maar boordevol leuke tips die je direct kunt gaan toepassen.

De lente is echt zo’n periode om weer eens een frisse wind door je huis te laten gaan. Maar wist je dat je de energie van de lente heel makkelijk áltijd in je huis kunt brengen?

Dus weg met alle balast. Het is de perfecte tijd om je interieur irritaties op te lossen. Zodat jij het fijne, lichte en ontspannen lentegevoel het hele jaar door in jouw huis ervaart. Want natuurlijk gaan er ook weer minder mooie dagen komen. En juist dan is het fijn als jij je huis binnenkomt en denkt: WAUW, wat heb ik toch een heerlijk huis!

Wist je eigenlijk…

Dat er materialen zijn die jouw huis gelijk laten stralen? Je kunt ze toepassen in meubels, maar ook heel simpel in decoratie. 

Dat jij het gevoel van jouw fijne herinneringen heel makkelijk terug kunt halen in je huis? Je huis wordt er warmer en persoonlijker van.

Wil je weten…

Hoe je jouw interieur een energieboost geeft, zodat je er het hele jaar plezier van hebt? 

Wát jouw huis echt persoonlijk maakt, waardoor het als een super sfeervol ‘Thuis’ gaat voelen?

Hoe je met kleine middelen jouw huis direct kunt laten sprankelen en stralen?

Of ben jij gewoon benieuwd naar…

Hoe je bepaalde geuren, de juiste kleuren en licht kunt inzetten om (nog) meer energie in jouw huis brengen. Doe dan nu gezellig mee met de andere vrouwen die ook de video’s volgen.

In de Lente-serie ontvang je 7 dagen lang elke dag 1 video in je mail,  van maximaal 5 minuten. Maar wel boordevol tips, die je zelfs gelijk kunt toepassen. Het blijkt een heerlijk begin te zijn van de dag, dat hoor ik tenminste terug.

Doe je mee? Ontdek jij morgen gelijk alles over ZONNEGEUREN.

JA, IK DOE OOK MEE