Mijn vriendin Karin en ik hadden gisteren weer een supergezellig vrouwendagje. We hebben de dag doorgebracht met één van onze favoriete bezigheden: winkelen, of we houden ons bezig met onze interieurstijl. Het werd winkelen met een grote ‘W’! De man van Karin grapte al, dat wordt vast weer nachtwerk. En inderdaad, het scheelde niet veel. De dag breidde zich automatisch uit met een lekker etentje op een leuk terras in Nijmegen. Al met al dus een heerlijke ontspannen dag!

Vroeger als ik ging winkelen, dan trok ik van alles uit de rekken mee het pashokje in, en maar passen.

Dat was ik dan altijd weer snel zat, en ik kwam meestal thuis zonder wat gekocht te hebben. Daar baalde ik dan ook weer van, want ik wilde wel graag iets nieuws voor mezelf kopen. Karin en ik liepen door de winkels te slenteren. Ik besefte dat ik op dit moment op een hele andere manier aan het winkelen was als dat ik vroeger deed. Ik zag nu direct op de rekken al of het kledingstuk helemaal bij mijn stijl en voorkeuren zou passen, of dat ik er achteraf weer spijt van zou krijgen. Precies dezelfde twijfels die ik vroeger ook altijd had over mijn interieurstijl. Ik onderzocht een aantal kledingstukken, maar hing ze ook al snel weer weg. Het setje wat ik wel besloot te passen, daar ging ik mee naar huis. En ik wist zeker dat dit weer een favoriet kledingsetje van mij zou worden.

Hoe komt het nou dat we zo vaak als we gaan winkelen met iets thuiskomen wat achteraf toch niet bij ons blijkt te passen?

Dat geldt niet alleen voor kleding, maar juist ook heel vaak voor meubels en interieurdecoratie. Dan blijkt het achteraf toch niet bij onze interieurstijl te passen. En helaas zijn dat veel grotere en duurdere aankopen die we doen. Dan is het veel vervelender als je er later pas achter komt er toch niet tevreden over te zijn. Een kledingstuk kun je nog wel terugbrengen of ruilen, maar een meubelstuk …….daar zit je de komende jaren simpelweg dus aan vast. Vervangen doe je ook niet snel als het je zoveel geld heeft gekost. Helaas pindakaas!

Gelukkig is er goed nieuws en kun je met een klein beetje onderzoek de ‘miskoopellende’ makkelijk achter je laten. 

Miskopen zijn niet nodig, je verspilt er tijd mee, het kost je meer geld dan je lief is en je hebt er meestal ook veel energie in gestopt. Het goede nieuws is: de miskopen die je eerder hebt gedaan gaan je nu juist helpen en ervoor zorgen dat je dit gaat voorkomen.

Jouw eigen kledingsetjes gaan je helpen om al deze miskopen van je kleding en meubels te voorkomen, je leert hoe je de interieurstijl en kledingstijl kiest die bij jou past.

De kledingsetjes die je (bijna) nooit draagt maar ook je allerfavorietste kledingsetjes hebben allemaal overeenkomsten met elkaar. Als je eenmaal doorkrijgt wat die overeenkomsten zijn, dan kun je dat gaan vertalen naar je interieur en dus bewuster  interieuraankopen doen. Stel, de kleding die je niet blijkt te dragen blijkt allemaal van gladde materialen te zijn gemaakt. Je komt er óók achter dat jouw favoriete kleding allemaal een struktuurtje in de stof heeft. Precies dat struktuurtje zorgt ervoor dat jij je er happy in voelt, het past bij jou! Als je dat eenmaal weet, dan kun je gelijk ingrijpen als je op het punt staat die stoel van dat gladde materiaal te kopen die je voor ogen hebt.

LEER IN ÉÉN DAG JOUW UNIEKE KLEDING-EN INTERIEURSTIJL!

Twijfel jij ook vaak over je aankopen en wil je leren jouw echte unieke stijl te ontdekken? Wil je leren hoe je bewustere keuzes kunt maken waardoor je steeds beter weet wat er écht bij jou past, zodat je je droominterieur kunt bereiken?

In de volgende ééndaagse Masterclass leer ik je er alles over, Klik hier voor meer informatie of vraag de gratis video aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *