Algemene voorwaarden

Annuleringsbeleid

Het succes van de cursus die je doet is voor een groot deel afhankelijk van je eigen inzet en motivatie, net zoals bij elke andere opleiding. Ik geef daarom geen geld terug voor de begeleide trainingen (Training Goud). Maar als je ernstig ziek wordt of als er iets verschrikkelijks gebeurt passen we er in overleg een mouw aan. 

Voor de niet begeleide training geldt GEEN geld-terug garantie van. Voordat je met de training begint kun je de gratis videotraining met de ‘Kledingkast Methode’ downloaden. Dit is tevens de eerste les van Training Goud. Aan de hand daarvan kun je besluiten de training te volgen of niet.

Het bedrag van een aangekochte training of masterclass krijg je niet terug als je besluit deze niet te doen.

Indien je gekozen hebt voor een termijnbetaling, wordt het bedrag in de gekozen termijnen automatisch van de opgegeven bankrekening afgeschreven totdat het totaal bedrag is voldaan, ongeacht of je de training hebt gevolgd of niet.

Toegankelijkheid

De trainingen en masterclasses zijn onbeperkt toegankelijk.

Gegevens

Ik behandel al je gegevens vertrouwelijk. Jij die van mij ook.

Aangeboden diensten

De door Mix in Stijl Interieur Advies aangeboden diensten zoals beschreven op www.mixinstijl.nl hebben allemaal als doel vrouwen te helpen bij het inrichten van hun huis. Alles is op basis van advies. Het toepassen van de ideeën en de uitvoering van het advies is geheel eigen verantwoordelijkheid en beslissingen zijn niet terug te voeren naar Mix in Stijl Interieur Advies.

Voorwaarden

Mix in Stijl Interieur Advies is gerechtigd de inhoud van deze Algemene Voorwaarden eenzijdig te wijzigen. Wijzigingen worden schriftelijk of per e-mail bekendgemaakt en treden veertien (14) dagen na bekendmaking in werking, of op een andere datum die in de bekendmaking is vermeld.

De voorwaarden omtrent betaling gaan in zodra de klant zich heeft aangemeld voor een dienst op www.mixinstijl.nl en heeft betaald.

Na aanmelden is Mix in Stijl Interieur Advies vrij om mails te versturen. Afmelden kan op elk gewenst moment. Onderaan elke mail bevind zich een afmeldknop.

Mix in Stijl Interieur Advies heeft het recht om zonder opgaaf van reden een potentiële klant te weigeren.

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen van Mix in Stijl Interieur Advies zijn vrijblijvend. Prijzen gelden zoals deze op www.mixinstijl.nl, in mail of in andere correspondentie is aangegeven.

Inhoudt

Mix in Stijl Interieur Advies heeft de ‘Kledingkast Methode bedacht en ontwikkeld. Niets van deze methode mag worden gedeeld of gekopieerd. Geen enkele aangekochte training of masterclass mag worden gedeeld met anderen. Behalve als het is aangegeven door Mix in Stijl.

De klant mag de inhoudt van de aangekochte training of Masterclass alleen voor zichzelf gebruiken.

Mix in Stijl Interieur Advies heeft altijd het recht om wijzigingen aan te brengen in trainingen, Masterclasses of andere aangeboden diensten die op de www.mixinstijl.nl staan vermeld.