Huis verkopen of toch restylen

Arjan & Bernadet hadden hun huist te koop gezet en hadden binnen 6 maanden hun huis kunnen verkopen. Maar op dat moment besloten zij toch dat ze hier wilden blijven wonen de komende tijd, maar niet zoals het nu was. Ze kwamen bij mij terecht en wilden graag advies omtrent hun interieur.

De woonkamer oogt druk door de manier waarop de meubels in de ruimte zijn geplaatst

Wat me het eerste opviel toen ik bij hun binnen kwam was dat de woonkamer erg vol leek te staan. Dat kwam vooral door hoe de meubels in de ruimte geplaatst waren. Daarnaast oogde het erg druk, dit kwam door een behang op een hele lange wand waar je ook nog eens direct tegenaan liep. Daarnaast zorgden de vele lijnen van de jaloezieën daarbij nog voor extra onrust.

Resultaat: een ruimtelijke woonkamer in een sfeervolle landelijke stijl

Dus ging ik aan de slag voor hun. Er kwam toch weer een grote bank voor terug, maar die plaatsten we op een andere plek in de kamer. De kleuren op de muur, nieuwe raamdecoratie, een aparte plek voor de computer zorgden voor veel meer rust in de ruimte. Op een wand die niet direct in het zicht valt kwam een mooi behang van Piet Hein Eek. Het uiteindelijke resultaat was een ruimtelijke woonkamer in een sfeervolle landelijke stijl.

 

Wil je meer lezen over dit advies, lees dan snel verder: www.mixinstijl.nl/portfolio/interieur-arjan-en-bernadet/

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.