Binnenkijkers: kijk binnen bij de interieurs van Mix in Stijl –
snuffel maar lekker rond!

Vind je het ook altijd leuk om in de huizen van anderen binnen te kijken? Nieuwsgierig hoe andere interieurs er uit zien, wat er van gemaakt is? Hier mag je vrijblijvend binnenkijken bij de interieurs van Mix in Stijl. Ik nodig je uit om lekker rond te snuffelen, inspiratie op te doen en te kijken of mijn ontwerpstijl bij je past. Ga lekker je gang!

xxxxx

Interieuradvies Nijmegen – Arita Koper

Arita uit Nijmegen wilde een interieuradvies, ze zocht hulp toen ze een nieuwe bank wilde gaan kopen. Ze was altijd met haar interieur bezig, en tot voor kort naar haar eigen tevredenheid. Ze vond het leuk om regelmatig iets in haar interieur te veranderen en dat lukte haar prima. Totdat zij en haar man besloten om een nieuwe bank te gaan kopen. Het werd een grote hoekbank, en daar begon volgens haar het gerommel. Toen de bank in huis stond, vond ze het maar een lomp groot ding….

Kijk snel binnen bij Arita

Met een interieuradvies laat ik je zien, voelen en ervaren wat je met een ruimte kunt doen.
Interieuradvies Elburg - Binnenkijken bij Benjamin & Femke

Interieuradvies Elburg – Benjamin & Femke

Interieuradvies Elburg – Benjamin & Femke

Interieuradvies Elburg – Benjamin & Femke

Ik werd gevraagd een interieuradvies in Elburg te komen geven bij Benjamin en Femke. Zij hadden het huis van Femke’s ouders gekocht. Er kwam een verbouwing en ze wilden het huis weer helemaal up-to-date maken zodat ze er voor lange tijd met veel plezier kunnen wonen. De ruimte was verdeeld in 3 aparte stukken, waardoor ze niet goed wisten hoe ze het sfeervol en ook praktisch konden inrichten. Ze wilden het liefst een aantal van hun meubels hergebruiken. Maar aangezien hun nieuwe huis een totaal ander soort ruimte was als dat ze gewend waren, wisten ze niet hoe ze deze ruimte goed konden inrichten. Dus wilden ze daar hulp bij.

Kijk snel binnen bij Benjamin & Femke

Interieuradvies Nijmegen – Henk & Anne

Henk & Anne hadden plannen om te gaan verbouwen. Anne kreeg veel stress van alle keuzes die ze nu moesten gaan maken. Ze wilde het dit keer goed aanpakken! Zo kwamen ze bij Mix in Stijl Interieur Advies terecht voor een totaal ontwerp. Ze wilde hun interieur een echte opfrisbeurt geven en daarom mochten veel van hun meubels vervangen worden. Het moest allemaal wat eigentijdser worden. Ik maakte een plan voor de verbouwing en verwerkte daarin ook de opstelling van de nieuwe keuken…

Kijk snel binnen bij Henk & Anne

Binnenkijker- interieuradvies bij Henk & Anne in Nijmegen - eethoek met eettafelbank voor meer ruimte en sfeer
Piet & Ilse hebben een Keukenontwerp laten maken

Interieuradvies Bennekom – Piet & Ilse

Interieuradvies Bennekom – Piet & Ilse

Interieuradvies Bennekom – Piet & Ilse

Interieuradvies en keukenontwerp Bennekom. Piet en Ilse uit Bennekom hebben mij benaderd nadat ze een ander huis gekocht hadden. Hun plannen om het huis te gaan verbouwen riepen veel vraagstukken bij hun op. Op hun wensenlijstje stond onder andere een nieuwe keuken en het vervangen van een groot deel van de meubels. Van het ene vraagstuk rolden ze in het andere vraagstuk. Ze kwamen er niet uit. Ik maakte voor Piet & Ilse een totaal interieurplan met een nieuw keukenontwerp waarover ze zeer verrast waren. Ze kregen een veel grotere keuken als dat in hun beleving mogelijk was, zelfs zonder een grote verbouwing.

Kijk snel binnen bij Piet & Ilse

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies – Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94