• Bekijk hier de ‘Binnenkijkers’
    van Mix in Stijl Interieuradvies,
    snuffel maar lekker rond.

    Binnenkijkers

Portfolio: de ‘Binnenkijkers’ van Mix in Stijl.

X

Vind jij het ook zo leuk om lekker in de huizen van anderen binnen te kijken?

Nieuwsgierig naar de binnenkijkers? Zo leuk om te kijken naar andere interieurs en te zien wat er van gemaakt is! Hier mag je vrijblijvend binnenkijken bij de interieurontwerpen van Mix in Stijl. Snuffel lekker rond, doe inspiratie op en bekijk of mijn ideeën jou aanspreken. De interieurs zijn natuurlijk allemaal afgestemd op de stijl en sfeer die die klanten graag wilden bereiken.

X

Interieuradvies Arnhem – Thom & Ilona

Thom & Ilona hadden het interieurplan van Ilona’s ouders gezien en waren daar super enthousiast over. Toen zij hun eerste huis kochten wilden ze ook heel graag een interieurplan van Mix in Stijl voor hun nieuwe huis. Zij gingen van een klein huurappartement naar een mooi groot volwassen huis.

Binnenkijkers: kijk snel binnen bij Thom & Ilona

Binnenkijkers: interieuradvies Nijmegen – Arita Koper.

Arita uit Nijmegen wilde een interieuradvies, ze zocht hulp toen ze een nieuwe bank wilde gaan kopen. Ze was altijd met haar interieur bezig, en tot voor kort ….

Kijk snel binnen bij Arita

Interieuradvies Rozendaal – Rutger & Roelien.

Rutger & Roelien vroegen mij in eerste instantie een lichtplan te maken voor hun nieuwbouwhuis in Rozendaal. Ze zaten in de fase dat alle lichtpunten, stopcontacten, tv-aansluiting e.d. definitief doorgegeven moesten worden. In ons gesprek werd het ze duidelijk dat een totaal interieurplan hun veel beter zou gaan helpen. Ik ging voor ze aan de slag.

Kijk snel binnen bij Rutger & Roelien

Interieuradvies Elburg – Benjamin & Femke.

Ik werd gevraagd een interieuradvies in Elburg te komen geven bij Benjamin en Femke. Zij hadden het huis van Femke’s ouders gekocht. Er kwam een verbouwing en ze wilden het huis weer helemaal up-to-date maken zodat …..

Kijk snel binnen bij Benjamin & Femke

Binnenkijkers: interieuradvies Nijmegen – Henk & Anne

Henk & Anne hadden plannen om te gaan verbouwen. Anne kreeg veel stress van alle keuzes die ze nu moesten gaan maken. Anne wilde rust in haar hoofd en zeker weten dat ze de juiste keuzes zouden maken. Ze wilden het dit keer goed aanpakken.

Kijk snel binnen bij Henk & Anne

Interieuradvies & keukenontwerp Bennekom – Piet & Ilse

Interieuradvies en een nieuw keukenontwerp voor Piet & Ilse uit Bennekom. Piet en Ilse Hadden een ander huis gekocht dat echt een up-date nodig had. Maar waar moesten ze beginnen? Uitbouw of juist niet? Muur rechttrekken of niet…..

Kijk snel binnen bij Piet & Ilse

Binnenkijkers: interieuradvies Ewijk – Jos & Noortje

Interieuradvies Ewijk. Jos en Noortje wilden graag een andere kleur op de vloer en muren en ze wilden ook hun huis een modernere look geven. Maar hoe? Samen kwamen ze er niet uit. Tijd om een professional te laten komen vonden ze.

Kijk snel binnen bij Jos & Noortje

Interieuradvies Arnhem – Henk & Ria.

Henk & Ria kregen een nieuw huis dat nog helemaal kaal was. Ze gingen op zoek naar interieuradvies, iemand die hun kon helpen met de interieurinrichting. Ze wilden een huis dat gelijk helemaal klaar zou zijn en waar ze zich direct in thuis zouden voelen. Ik maakte een mooi interieurplan voor ze.

Kijk snel binnen bij Henk & Ria

Binnenkijkers: interieuradvies Arnhem – Richard & Miranda

Miranda was bij Richard ingetrokken. Ze miste sfeer en het gevoel dat het huis van hun samen was. Hun smaken liepen erg uiteen waardoor ze vastliepen en niet meer verder kwamen. Ze wilden het huis graag aanpakken met nieuwe meubels, andere kleuren, betere verlichting, een andere vloer etc. De indeling mocht ook anders. Maar hoe? Ze kwamen er samen niet uit.

Kijk snel binnen bij Richard & Miranda

Ik kom ook jou graag helpen met een interieuradvies op maat. Wil je er meer over weten? Of wil je weten of mijn aanbod bij je past? Ik ga er graag met je over in gesprek. Laat het me even weten.

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies – Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94