Via via kwamen Anneke & Anita bij mij terecht. Zij hadden een hele mooie kans gekregen om het café bij hun in de straat op te kopen. Een kans die ze met beide handen hebben aangegrepen. Het was een bruin café geweest en op de dag dat het werd opgeleverd hebben we gelijk het interieuradvies laten plaatsvinden. Het was één grote bende en heel erg koud, maar we hebben genoten om dit samen te doen.

Budgetadvies

Anneke & Anita wilden een budget advies. Dus hebben we zoveel mogelijk spullen gebruikt die er al waren, daarnaast hebben we ook heel erg veel spullen weggedaan. Eerst een goede plattegrond getekend hoe de ruimte zou worden ingedeeld, daarna zijn we alle kleuren, stoffen, plaatsen van de verlichting etc. gaan bepalen. Er moest vooral veel geschilderd gaan worden, daardoor ontstond er al een heel ander sfeerbeeld. Het werd licht, ruimtelijk en uitnodigend. Na 4 uur, helemaal verkleumd en een heerlijke lunch later, waren we allemaal erg voldaan.

Wil je meer lezen over dit advies, lees snel verder: www.mixinstijl.nl/portfolio/interieur-grand-cafe-de-hofhouding/

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur