Creatieve ideeën ontstaan altijd op de gekste momenten. Ik zie, voel of hoor iets en in één keer is er dan weer die flits. Dat is iets wat ik niet aan anderen kan uitleggen hoe ze dat moeten doen. Dat is een gevoel en ook elke keer weer anders.

Creatief met oude spullen is helemaal mijn ding

Het is in ieder geval helemaal mijn ding, daar kan ik me helemaal in laten gaan. Het schijnt zelfs zo te zijn ik ik een bepaald hummetje (deuntje) ga maken als er weer een idee ontstaat in mijn hoofd. Dat wist ik niet, maar nu ik het weet begin ik er op te letten en dat is best lachwekkend.

Maar goed, iedereen hier in huis weet dus wanneer ik weer een nieuw idee heb, soms is dat even schrikken want dan denken ze dat er werk aan de winkel is. Maar het meeste voer ik toch het liefste zelf uit.

Nachtkastje met spijkerzakken

Het idee van het nachtkastje kwam toen mijn dochter haar spijkerbroek kapot had en ik zei dat ze die weg moest doen. Leuk voor mij om daar iets creatiefs mee te doen. Zakken eruit geknipt en de tailleband eraf geknipt. Beiden heb ik op het nachtkastje bevestigd met hele kleine spijkertjes. De 2 nachtkastjes zijn allebei net even anders, de éne heeft alleen een zak op de zijkant en het andere kastje een zak op de achterkant en de tailleband aan de bovenkant.

Wat je allemaal kunt doen met kastjes van Xenos

De kastjes komen van Xenos en waren aan beide kanten open, maar ik heb er een achterkant in gemaakt. Hiervoor heb ik een stuk foamboard genomen, jute stof er op geplakt met spuitlijm en dit geheel op het open stuk van het kastje gespijkerd. Het geheel met witte verf bwerkt, dus ook de stof. Superkleine wieltjes eronder en het is een uniek item geworden.

Nachtkastjes in verschillende soorten en maten

Tegenwoordig kopen we niet meer standaard nachtkastjes die bij een bed horen. Bedenk eerst eens waarvoor je een nachtkastje wilt gebruiken. Leg er niet van alles in wat je toch niet gebruikt. Wat heb je nou eigenlijk echt nodig naast je bed? Als je graag een boek leest in bed, dan is het leuk om een simpel krukje neer te zetten met daarop een stapel boeken, een leuke hanglamp erboven en het is af. De Wiredbasket is ook goed als bedtafeltje te gebruiken, hierin kun je tijdschriften leggen en dan is er ook nog plaats om er iets bovenop te zetten.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.