Over de ‘Kledingkast Methode’ –
Hoe werkt het?

Ontdek je eigen stijl. De ‘Kledingkast Methode’ is een leuke, zeer leerzame en unieke methode waarmee je snel heel veel waardevolle informatie gaat ontdekken over jezelf en je persoonlijke voorkeuren. Je leert aan de hand van je eigen favoriete kledingsetjes erachter te komen wat jouw échte smaak, stijl en voorkeuren zijn qua kleding, en hoe je dit makkelijk kunt gaan vertalen naar een interieur dat nog beter bij je past.

“Voor vrouwen die een sfeervol Thuis willen, dat laat zien wie ze is:

ze wil een interieur dat ‘klopt’ en waar ze niet snel op uitgekeken is!”

xxxxx

Jouw kleding zegt heel veel over wie je bent als persoon, over je karakter en je voorkeuren.

Iedere vrouw heeft kleding die ze heel graag draagt. Maar hoe komt het dat je de éne jurk met veel plezier draagt, terwijl een andere jurk altijd in je kast blijft hangen? Je favoriete kledingsetjes hebben bepaalde kenmerken die overeenkomsten met elkaar hebben. Jouw unieke voorkeuren zie je er allemaal in terug. Het type stof, hoe de stof voelt, de valling, struktuur, een patroon, de manier waarop details verwerkt zijn etc. Het zijn allemaal factoren die precies bij jou blijken te passen. Zelfs de wijze waarop jij je kleding met elkaar combineert zegt heel veel over wie je bent.

Je huis inrichten volgens de Kledingkast Methode.

Welke vormen, materialen, structuren etc. passen bij jou?

Ontdek je eigen stijl en voorkeuren: het is de eerste stap naar een super sfeervol interieur dat helemaal past bij jou.

In het Online programma leer je zelf volgens de ‘Kledingkast Methode’ je huis sfeervol in te richten, bekijk hier alvast welke leuke dingen je allemaal gaat leren…

Zit je al op de goede weg? Of ben je nog zoekende naar jouw persoonlijke stijl?

Wat is jouw persoonlijke stijl, weet je dat al? Weet je precies wat je mooi vindt, maar heb je nooit het gevoel dat je interieur mooi op elkaar is afgestemd? Vind je het moeilijk om meubels, materialen, patronen enz. op een manier te combineren waar jij gelukkig van wordt? Misschien twijfel je steeds of je op de goede weg zit. Met de ‘Kledingkast Methode’ ga je jouw unieke stijl ontdekken. Dat gaat veel verder dan alleen maar weten wat je mooi vindt.

Ben je nog zoekende naar jouw persoonlijke stijl?
Wil je leren welke interieurstijl er bij jou past?

Veel mensen ervaren keuzestress, ze kunnen niet kiezen!

Ken je dat gevoel: er is zoveel te koop, wat moet je kiezen? Stress! Je schiet alle kanten op en je bent niet de enige! In de winkel vind je veel mooi, maar in je huis bij alle andere spullen mis je de samenhang. Je blijft op zoek naar sfeer en eenheid in je interieur. Leer de ‘Kledingkast Methode’ en ontdek je eigen stijl en welke combinaties perfect bij jou passen, zodat je sneller, makkelijker en betere keuzes kunt gaan maken.

Elke verandering beïnvloedt je kleding & interieurstijl.

Die veranderen als vanzelf met jou mee. Als eerste je kleding, je interieur volgt. Ideaal om met de ‘Kledingkast Methode’ te ontdekken wat er past bij jouw nieuwe ‘IK’! Geen nieuwe fase, maar toch je eigen stijl toetsen? Kleine aanpassingen kunnen je helpen steeds meer het interieur te creëren waarin jouw karakter en voorkeuren terug te zien zijn.

c
Leer je eigen unieke interieurstijl kennen met de ‘Kledingkast Methode’.

Ontdoe je huis van alle balast.

Je huis restylen? Begin ermee alle balast weg te doen, zodat alleen waardevolle spullen overblijven. Balast in je kast is balast in je huis en onrust in je hoofd. Tijd dus om je huis te ontdoen van alle onrust. Thuis is dé plek waar je je moet kunnen ontspannen. Wat kun je hergebruiken? De ‘Kledingkast Methode’ leert je met andere ogen naar je huidige interieur te kijken, zodat je niet onnodig zaken wegdoet die achteraf heel goed bij je blijken te passen.

Duurzaam wonen: je beleeft veel meer woonplezier.

Spullen aanschaffen en weer vervangen is vervelend voor jezelf, maar het is ook niet duurzaam. Het kost jou tijd, geld en energie: je wordt er niet blij van! Bestaande meubels anders combineren, restylen of een andere ‘look’ geven kan soms al met weinig middelen. Een meubel dat je zat bent past ineens weer perfect in je ruimte. Leer de ‘Kledingkast Methode’ en koop minder kleding en meubels waar je niet tevreden over bent. Dat is ook duurzaamheid!

Hangstoel met wollen plaid

Een huis dat past bij jou en je partner.

Het interieur is niet alleen van jou maar ook van je partner. De ‘Kledingkast Methode’ kun je ook gebruiken om de stijl van je partner te onderzoeken. Meestal komen er meer overeenkomsten naar voren dan je had verwacht. We zoeken op de één of andere manier toch naar een partner die op ons lijkt. Een kledingstijl is heel bepalend voor de eerste indruk die je van iemand krijgt. Iemand die zich totaal anders kleed als jij, daar zul je over het algemeen minder snel op vallen.

Niet dezelfde smaak? Waarom zou je niet uitzoeken wat je eigen stijl is?!

Ontdek je eigen stijl en waar jouw voorkeuren naar uit gaan. Want, waarom zou je het niet doen? Geen enkel interieur is er op vooruit gegaan als je samen gaat zoeken naar iets wat je allebei wel ‘okay’ vindt, om tot een keus te komen. Als alles wat je kiest tweede keus is, dan voelt niemand zich in het huis echt thuis. Tegenstellingen geven je interieur een hele krachtige uitstraling. Hoe mooi is dat? Maak er gebruik van! Leer de ‘Kledingkast Methode’ en vind uit wat jullie tegenstellingen en overeenkomsten zijn.

Ontdek zelf wat jouw eigen stijl is.
Leer je eigen stijl (her)kennen met de Kledingkast Methode.

De diepte in met de ‘Kledingkast Methode’.

Er schuilt een schat aan informatie in je favoriete kleding en in je miskopen. De methode helpt je om alle waardevolle informatie over jezelf naar boven te halen!

Je kledingstijl onderzoeken met de kledingkast methode
Kledingstijl onderzoeken

Hoe werkt de Methode? Je kledingstijl onderzoeken.

In de masterclass ga ik samen met jou de diepte in. Je ontdekt heel veel interessante nieuwe dingen over jezelf. Je gaat op zoek naar jouw eigen stijl en specifieke voorkeuren en ontdekt steeds meer over wie je bent en wat er bij je past. We gebruiken daarvoor mijn unieke ‘Kledingkast Methode’. Jouw favorietste kledingsetjes (waar je in zou kunnen ‘wonen’) onderzoek je op stijl, materiaal, vormen, patronen en details.

Hoe werkt de Methode? Je kledingstijl vertalen naar een interieur dat bij je past!

Het onderzoeken van je kledingstijl is erg leuk en waardevol, maar hoe vertaal je dat naar je interieur? Na het analyseren van je kledingsetjes laat ik je zien, voelen en ervaren hoe kledingstijlen hand in hand samengaan met je interieur. Je ontdekt welke stijl bij je past. Wat de reden is dat je verkeerde aankopen doet. Welke keuzes je het beste kunt maken voor nieuwe meubels. En nog veel, veel meer….

Interieuradvies
Voor wie is de Kledingkast Methode?

De ‘Kledingkast Methode’ is speciaal voor vrouwen die:

  • willen ontdekken welke interieurstijl er écht bij ze past.
  • inspiratie op willen doen, nieuwe dingen willen leren, een interieur willen bereiken dat nog beter aansluit op wie ze zijn.
  • hun huis willen restylen, gaan verhuizen of verbouwen.
  • En…. alle vrouwen die zin hebben in een super gezellige, leerzame dag helemaal voor zichzelf: ME-TIME!

Wil jij ook leren…..

  • Wat jouw échte interieurstijl is, wat bij je past, zodat je weer kunt genieten van je eigen ‘Thuis’ ?
  • Hoe je een warm en sfeervol interieur creëert, een huis dat helemaal in balans voelt?
  • Welke keuzes je beter niet kunt maken omdat je er achteraf weer spijt van krijgt?
  • ……
Wil je jouw echte interieurstijl leren kennen?
Een goede leidraad bij het inrichten van je huis.

Wil jij een goede leidraad om je huis in te richten of te restylen? Wil je onbewuste keuzes leren om te zetten in bewuste keuzes? Wil je je eigen stijl leren (her)kennen, weten wat er bij je past en jouw unieke voorkeuren zijn?

Ontdek je eigen stijl, leer de ‘Kledingkast Methode’!

Gratis Videotraining.

Wil je ook weten wat jouw favoriete interieurstijl is? Leer in de Gratis Videotraining alvast de basisbeginselen van de methode.

Vraag ‘m hieronder eventjes aan.

Ontdek de stijl die bij jou past, volg de Masterclass!

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies – Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94