Op naar Harmelen. Het ontwerp heb ik inmiddels afgerond en ik heb zin om het aan mijn klant te presenteren. Ik weet dat ik weer een aantal verrassende elementen voor ze heb en dat ze daar zeker enthousiast over zullen zijn.

Zij kiezen nu voor een volwassen interieur

Wouter & Tessa en jong stel met 1 kindje wilde graag nu eens een volwassener stijl in huis. Veel van de meubels die er nu staan heeft Wouter ooit aangeschaft en komen allemaal uit 1 serie. Ze zijn er beiden over uit dat dat nu wel eens anders mag, maar hoe?

Ze weten goed wat ze mooi vinden, maar hoe krijg je een mooi geheel?

Ze weten eigenlijk heel goed wat ze mooi vinden, maar vooral niet hoe ze dat kunnen samenvoegen tot een mooi geheel. Van de ene vraag rollen ze in de andere, heel logisch want alles hangt met elkaar samen. Inmiddels na ons eerste gesprek en de schetspresentatie wordt het ook hun nu duidelijk dat alles met elkaar samenhangt wat je doet. Dat is leuk om te weten, maar wat doe je daar nu mee?

Een interieurontwerp omdat er grote keuzes moeten worden gemaakt

Er komt een uitbouw, een nieuwe keuken en een aantal nieuwe meubels. Grote aanschaffen, dus slim dat ze nu voor een interieurontwerp kiezen. Het geld wat ze er nu aan uit gaan geven is dan in ieder geval goed besteed als ze weten welke keuzes ze het beste kunnen maken.

De zitruimte knus maken, de keuken wordt de leefplek

Door de uitbouw ontstaat er een hele grote leefruimte in de keuken, daar gaan we mooi van profiteren. De zitruimte daartegenover is vrij klein, maar uiteindelijk zitten ze daar alleen om tv te kijken of bij de haard. Omdat deze ruimte niet zo groot is kies ik ervoor om kasten hoog te hangen en meer vloerruimte te creëren. De hangstoel bij de haard doet het ook erg goed bij hun, daar zijn ze superenthousiast over en hij wordt al door Tessa toegeeïgend. Al met al wordt het een knusse ruimte maar wel met verrassende elementen waar ze blij van worden.

Met de flitsende 3D prestatie zien zij hun huis al helemaal voor zich. Nu snel met de verbouwing beginnen.

Wil jij de hele presentatie zien, klik dan op onderstaande link: 

https://www.youtube.com/watch?v=kRouF2zuUm8

 

Bekijk ook de rest van de portfolios: www.mixinstijl.nl/portfolio/

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur