Er zijn tegenwoordig allerlei mooie materialen waarop foto’s afgedrukt kunnen worden. Welk materiaal je kiest heeft onder andere te maken met je persoonlijke voorkeur, maar ook met de stijl van je inrichting. Verschillende woonstijlen kunnen echter goed met elkaar gecombineerd worden. Om een mooie balans te creëren kun je het beste voor één hoofdstijl kiezen met daarnaast enkele elementen in een andere stijl. Welk materiaal past het beste in jouw woonstijl? Ik zet het voor je op een rij.

Plexiglas in een modern of gemixt interieur

Plexiglas is een glanzend materiaal, een foto afgedrukt op plexiglas heeft heldere kleuren. Je schilderij krijgt een strakke en moderne uitstraling. Heb jij een modern of strak interieur dan past een heel groot schilderij van plexiglas zeker bij jou.

Heb je een mix van modern en landelijk, dan kun je een mooie foto zoeken die past bij het landelijke en in zwart/wit of sepia laten afdrukken.

 

Foto’s op aluminium hebben een natuurlijke uitstraling

Foto’s op aluminium hebben een natuurlijke uitstraling en passen daardoor zowel in een landelijk als modern interieur. Maar ze zouden ook niet misstaan in het industriële interieur. Op aluminium zijn de kleuren natuurlijker, op plexiglas zijn de kleuren levendiger. Kies je voor aluminium, ga dan voor een groot formaat.

 

Foto’s op hout in het landelijke of industriële interieur

Tevens kun je je foto’s op hout laten afdrukken. Hou je van ruwe materialen en de landelijke stijl dan past een foto op hout gedrukt bij jou. Er zijn verschillende houtsoorten waarop je foto’s kunt laten afdrukken, kijk welke uitstraling je het mooist vindt. Heb je al veel houten meubels in huis, dan kun je ter afwisseling ook voor aluminium kiezen. Door materialen te combineren ontstaat er meer spanning in je ruimte.

Als je foto’s op hout laat drukken, kan het leuk zijn om een muur te vullen met meerdere kleine houtblokken met foto’s i.p.v. één groot paneel. Of gebruik een verticale foto en en laat dit op een groot verticaal paneel drukken. Zet het eventueel los tegen de wand.

Foto op textieldoek

Weer een andere uitstraling geeft een foto op stof gedrukt. Dit is mooi als je een muurvullende foto wilt aanbrengen. Je kunt elk gewenst formaat kiezen. Voordeel van een foto op stof is dat je die ook weer makkelijk kunt vervangen als je er genoeg van hebt.

Het fotodoek wordt met een frame op de muur bevestigd, en mogelijk met of zonder lefverlichting erachter. Omdat het met een frame wordt bevestigd is het toepasbaar op elke ondergrond.

www.maxxprint.nl

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.