Gespot: keizachte kussens van Livingstone

Ze zien er keihard uit, een kussengevecht met deze Livingstones zal zeer angstaanjagend zijn. Maar ondanks het uiterlijk van een steen, zijn het heerlijk zachte kussens.

De Livingstones zijn er voor binnen en voor buiten en zijn leverbaar in vele tinten en afmetingen. Smarin Design heeft ruim 20 verkooppunten in Nederland die je verder kunnen helpen als je een duik in de Livingstones wilt nemen.

http://www.gadgetgarden.nl/2008/01/keizachte-kussens/

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.