“Bereik in 3 stappen een uniek design interieur op maat, waarin je je thuisvoelt en functioneel is, een huis waar je jarenlang van kunt genieten"

Betere keuzes. Stijlvol wonen. Meer woonplezier.

Bereik een design interieur van topkwaliteit, dat uniek is en helemaal bij je past.

“Leuke interieur ideeën heb je vast genoeg, maar slaag je er ook in om ze toe te passen in je eigen interieur?”

Het blijkt steeds weer dat we heel goed weten wat we mooi vinden maar dat we het erg moeilijk vinden om onze ideeën toe te passen in ons eigen interieur. Jarenlang zijn we op zoek naar de juiste oplossing zodat we eindelijk dat unieke stijlvolle interieur krijgen waar we zo naar verlangen. 

Herken jij dit?

 • Je bent al lang niet (meer) tevreden met je interieur, maar je weet niet precies waar dat aan ligt en hoe je een stijlvol interieur kunt bereiken.
 • Je wilt je interieur vernieuwen, toch twijfel je over elke keus die je moet maken, terwijl je zo goed weet wat je mooi vindt.
 • Elke keer koop je iets nieuws, maar er verandert niet écht iets aan je gevoel van ontevredenheid.
 • Je hebt mooie designmeubels waar je heel blij mee bent, maar nog steeds heeft je interieur geen designuitstraling. 
 • Jij en je partner zijn het vaak niet met elkaar eens over het interieur, jullie krijgen ruzie of irritaties en jullie komen geen stap verder.
 • Je loopt helemaal vast en je doet daarom niks meer, maar je blijft je ongelukkig voelen met je interieur.

“We hadden een nieuwe bank gekocht en toen deze geleverd werd, overheerste echter de twijfel. Stond de bank echt wel goed? Was de bank niet te groot en was de antraciet kleur niet te donker? We besloten hulp in te schakelen van een professional. Tijdens het advies zagen we onze woonkamer als het ware groeien naar het eindresultaat. Het eindresultaat mag er wezen! En dat vinden familieleden, vrienden en bekenden ook.”

Marian & Karin, Zutphen

Jouw droominterieur kun je sneller bereiken dan je denkt. Maar daar is wel iets voor nodig. Een goed begin alvast is het gratis designadvies.

Om snel je droominterieur te bereiken heb je een concreet interieurplan nodig zodat je weet waar je naartoe wilt. En dat is ook gelijk de enige oplossing om het resultaat te bereiken wat je wilt!

Als je een huis koopt dan bedenk je ook van tevoren aan welke wensen en eisen het moet voldoen, toch?

Je hebt dan een duidelijk plan en je weet dus wat je zoekt. Met je interieur is dat hetzelfde. Hoe kun je je droominterieur bereiken als je niet eens weet waar je naartoe wilt werken? 

Hoe je voorkomt dat je steeds dezelfde interieurfouten maakt!

“Steeds meer mensen kiezen ervoor om een specialist in te huren om ze te helpen een fantastisch interieur te bereiken. 

Ze willen graag een uniek interieur van topkwaliteit dat anders is als bij anderen. Met het design interieuradvies behalen ze hele goede en verrassende resultaten waarmee ze jaren vooruit kunnen.”

“Inspirerend, coachend, deskundig. Wij waren niet op zoek naar ‘zo moet het’ maar naar goede begeleiding op de zoektocht. Je hebt  dat perfect aangevoeld. Je hebt ons aan het denken gezet en kwam met goede suggesties. De smaakverschillen tussen Simon & Georgina zijn goed overbrugd. Het was plezierig om alternatieven te krijgen en daar eens op door te denken. Een ruimtelijk concept dat aansluit bij onze woonwensen. Bruikbare aanwijzigingen voor materialisatie, praktische tips bij uitvoering.”

 

Simon & Georgina, Arnhem

Een design interieuradvies helpt je een interieur te bereiken met een hoogwaardige uitstraling. Wil jij weten welke stappen je zelf kunt zetten om een uniek interieur te creëren? Ik help je graag op weg met een Gratis designadvies t.w.v. 297,=

Je hebt een nieuw huis gekocht, je woont al jaren in hetzelfde huis of je gaat verbouwen. Hoe geef je jouw interieur een unieke uitstraling, en welke stappen moet je zetten om je interieur een design uitstraling te geven?

Ik ben verliefd op mijn vak en daarom vind ik het leuk om mijn kennis en ideeën met jou te delen. Daarom geef ik voorlopig een aantal GRATIS ADVIEZEN weg.

Ik ga graag met jou in gesprek om je te leren hoe je een interieur creëert met een geweldige uitstraling. Denk je dat er met jouw interieur niet veel mogelijkheden zijn? Er is altijd veel meer mogelijk dan je denkt. Van iedere ruimte is iets unieks te maken. Met een open blik kijk ik naar jouw ruimte. Door anders naar jouw interieur te kijken, zie ik mogelijkheden waar jij ze niet ziet.

Ik leer je:

 1. Waar de obstakels zitten in jouw interieur, waardoor het je steeds niet lukt die fantastische sfeer in je huis te creëren.
 2. Welke onderdelen in jouw plan moeten zitten om een interieur te bereiken dat uniek is, dat je bij niemand anders tegenkomt.
 3. Hoe je jouw interieur een design uitstraling kunt geven.

Het gratis designadvies is speciaal voor jou, als:

 • je gaat verbouwen of verhuizen, of je bestaande huis grondig aan wilt gaan pakken.
 • je een ruimte hebt vanaf 50 m2.
 • minimaal 10.000 euro in je interieur wilt investeren.
 • je een bijzonder stijlvol interieur wilt van topkwaliteit, veel woonplezier wilt ervaren en bereid bent om in je interieur te investeren.
 • je snel stappen wilt gaan zetten om het interieur van je dromen te bereiken.

Let op!

Voorlopig geef ik een aantal ‘GRATIS ADVIEZEN T.W.V. € 297,=’ weg. De gratis adviezen zijn beperkt. Wil je ervoor in aanmerking komen, geef je dan snel op.

Vul onderstaande vragen in om in aanmerking te komen voor een gratis advies. Je gegevens worden niet gedeeld en alleen gebruikt voor eigen gebruik!

“Een ‘advies’ inhuren klinkt erg abstract en geeft vooraf de onzekerheid of je wel waar krijgt voor je geld. Een portfolio vooraf  is ook niet alles. Maar we kregen bij het eerste (vrijblijvende) contact al snel een duidelijk beeld van wat we konden verwachten en het gevoel dat onze wensen werden ‘begrepen’ en vertaald konden worden naar een verrassend concept. Je gaat samen naar een eindresultaat werken, zonder het gevoel te hebben dat je straks in een huis woont naar de smaak van de interieurontwerper zelf.”

Peter & Sabina van Overbeek, Utrecht

1.Wat is het grootste obstakel waar je tegenaan loopt bij het inrichten van je huis?

2. Welke interieurproblemen wil je graag opgelost hebben?

3. Wat is je gewenste situatie over 12 maanden?

4. Wat heb je ervoor nodig om het juiste resultaat te bereiken?

5. Welke investering is het je waard om het interieur van je dromen te realiseren? * 10.000 tot 15.000 euro * 15.000 tot 25.000 euro * 25.000 euro of meer.

 

 

Als je je gegevens achterlaat ontvang je automatisch wekelijks interessante interieur artikelen.

“We kwamen er samen niet uit, dat gaf een hoop frustraties. Uiteindelijk gingen we niet meer op zoek en deden we helemaal niks meer, terwijl we ons wel bleven ergeren aan verschillende dingen in ons interieur. We durven de ideeën nu toe te passen omdat we een duidelijk beeld hebben van hoe het eruit gaat zien. Het blijft spannend, maar we gaan nu niet meer voor veilig, maar waar we echt blij van worden.”

Gert-jan & Marije van der Have, Arnhem

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies - Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94

BewarenBewaren

BewarenBewaren

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.