Met het interieuradvies heb ik meer dan 500 mensen geholpen die net als jij op zoek waren naar meer sfeer in hun huis. Ik gebruikte daarvoor mijn succesvolle 3-stappenplan.

X

EN DIT GEBEURDE ER! ZIJ…..

 • Leerden 100% goede keuzes te maken! Zelfverzekerd omdat ze weten waar ze naar op zoek zijn.
 • Kregen meer lef! Ze kiezen nu voor wat ze het allerliefste willen.
 • Ontdekten wat er écht bij ze past! Dus: geen irritaties meer over kleuren, meubels … die het toch niet helemaal zijn.
 • Doen geen concessies meer! Smaakverschillen zijn samengebracht: ze komen er snel uit samen uit zonder steeds dezelfde discussies te voeren.
 • Kregen rust in hun hoofd! Eindelijk hoeven ze niet meer na te denken over elk detail.
 • Vinden winkelen weer leuk!!! Urenlange woonwinkel sessies waar je stress van krijgt en chagrijnig van wordt, is voor hun verleden tijd.

Maar wat zij nog veel belangrijker vinden: ze hebben nu EEN UNIEK INTERIEUR DAT ‘KLOPT’ met de sfeer en eenheid waar ze al zolang naar op zoek waren. Hun interieur voelt in balans en past helemaal bij wie zij zijn. Ze hebben een huis gekregen dat praktisch en flexibel is en ook op de toekomst is gericht. De komende 10 jaar gaan zij alleen nog maar volop van hun huis genieten!

“Het interieuradvies heeft hen daarbij enorm geholpen. Zonder het advies zouden ze dit nooit zelf voor elkaar gekregen hebben, dat is wat zij mij vertellen.”

Eindelijk een interieur wat past bij de stijl van ons samen.

Dit is een hele goede keuze geweest en we zijn erg blij met het resultaat: een advies wat past bij de stijl van ons samen met concrete tips en originele adviezen voor de indeling, kleuren, verlichting en meubels.

Doordat Petra zo’n helder en volledig advies geeft, hebben we nu een duidelijk plaatje voor ogen wat ons erg gaat helpen; zowel bij het doorgeven van allerlei opties voor het huis als voor het uitzoeken van de meubels. We weten waar we op moeten gaan letten en wat mooi zal staan. Door dit heldere advies, hebben we nog meer zin om met de inrichting van ons huis aan de slag te gaan!”

Bram & AnneInterieuradvies Nijmegen

Ik vond het heel spannend toen Petra kwam, maar dat verdween al snel.

Wij werden heel blij van de adviezen waarmee ze kwam. Zij kwam met hele andere oplossingen en ideeën als waar wij zelf aan dachten. De nieuwe keukenopstelling die zij bedacht had was voor mij echt een eyeopener. Dat had ik nooit zelf kunnen bedenken.

De opstelling die zij voorstelde zorgde ervoor dat de keuken veel meer in verbinding kwam te staan met de woonkamer. Ik was zeer verrast door dit idee.

Het advies heeft me gelijk veel rust in mijn hoofd gegeven. We hebben een zeer compleet en doordacht plan met veel leuke ideeën.”

Henk & AnneInterieuradvies Nijmegen

Ik geniet elke dag van mijn interieur dat het resultaat is van een goed interieuradvies en wat eigen inbreng.

We hadden een rechte bank en wilden nu graag een hoekbank. Helaas begon met de hoekbank ook het gerommel. Omdat we er samen niet uitkwamen, en ik dacht dat de enige oplossing zou zijn om de bank weer te vervangen, schakelde ik Petra de Wit van Mix in Stijl in. De bank konden we gelukkig houden; nu ben ik er zelfs super tevreden mee. De woonkamer voelt door de totaal nieuwe opstelling als één geheel, Fijn is ook dat we slechts een paar nieuwe spullen hebben hoeven aanschaffen.  “Alles ‘klopt’ en we voelen ons er allebei in thuis”. We kregen fantastische tips en inzichten zodat we precies wisten hoe we het konden gaan aanpakken.”

Arita KoperInterieuradvies Nijmegen

X

Met het interieuradvies help ik ook jou graag, waardoor jij op een andere manier naar jouw huis leert te kijken dan dat je tot nu toe gewend bent.

Jij ging steeds uit van hetzelfde vertrekpunt? Ik kijk op een meer technische manier naar jouw interieur en ik houd continu het totaalplaatje dat bij jou past voor ogen. Ik laat jou zien, voelen en ervaren en geef je steeds duidelijke uitleg waarom je wel of juist niet voor iets moet kiezen. Als ik jou help, dan kun jij in de toekomst zelf de juiste keuzes maken waar je echt blij van wordt.

Het interieuradvies is steeds een samenspel tussen jou en mij. Jij verteld mij al jouw wensen en de ideeën die je zelf hebt die jou aanspreken. Ik maak er een mooi totaal plan van en gebruik mijn creativiteit om alle ideeën om te vormen naar jouw huis met de spullen die je al hebt. Pas als we er beiden helemaal tevreden over zijn is het advies ook voor mij geslaagd.

Krijg ook een uniek, praktisch én betaalbaaar interieur dat bij jou past! Met het interieuradvies help ik jou met meer lef en zelfvertrouwen jouw huis in te richten.

X

1. Met het interieuradvies krijg jij een uniek interieur.

Niemand wil precies hetzelfde interieur als bij de buren toch? Je wilt graag dat jouw huis anders is dan bij anderen, zodat als mensen bij je binnenkomen gelijk zeggen dat het bij jou past. Een uniek huis is dus niet zozeer dat alles heel apart of opvallend moet zijn, maar een interieur waar unieke details in zijn verwerkt die niemand heeft. 

Voor elk interieur dat ik onder handen neem bedenk ik iets unieks. Ik kijk daarbij goed dat het past bij hoe jij de ruimte gebruikt, de ideeën die je zelf hebt en wat jouw type ruimte toelaat. Dat unieke kan echt van alles zijn. Een plafond dat anders dan anders wordt afgewerkt. Bijzondere effecten aanbrengen met kleur of een mooi maatwerkmeubel dat ik bedenk etc. De unieke details tillen jouw interieur direct naar een hoger niveau. 

Als anderen bij jou thuis komen, zijn dit de details die gelijk opvallen en waar ze complimenten over maken. Jij hebt een huis om trots op te zijn en dat je graag aan anderen laat zien.

X

2. Met het interieuradvies krijg jij een praktisch interieur.

Mijn visie op het interieur is: een huis moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en leefbaar! Alles in huis moet gebruikt worden, het zorgt ervoor dat een huis leeft en dat het als een echt ’Thuis’ voelt.

Ik hou van mooie dingen en dat alles goed op elkaar is afgestemd, maar ik ben ook heel praktisch ingesteld. Tijdens het interieuradvies denk ik steeds met jou mee en blijf ik met je in gesprek. Ik wil weten wat voor jou praktisch is, wat past bij de manier waarop jij en jouw huisgenoten de ruimte het liefst gebruiken.

X

Wat versta ik onder een praktisch interieur?

 • Goede looproutes: alles in de ruimte moet makkelijk bereikbaar zijn.
 • Geen meubels die blokkeren: heel irritant als je je om meubels, decoratie of grote planten heen moet manoevreren.
 • Spullen moeten opgeborgen worden op de plek waar je deze gebruikt: het is vooral handig en het brengt overzicht en rust.
 • De plaats van de meubels moet logisch voelen: niet handig als de eettafel ver van de keuken af staat….
 • Een lichtplan waar goed over nagedacht is: lampen die je flexibel kunt gebruiken voor sfeer of om te lezen, lampen die ruimte besparen, maar ook goed licht om te koken, aan de eettafel of bij jouw leesplekje….
 • ……

Sommige punten klinken heel logisch, maar toch blijkt het in de praktijk niet altijd zo logisch te zijn en is daar nog genoeg in te verbeteren. Gelukkig help ik jou daar graag mee!

X

En dít hoort ook bij een praktisch interieur:

 • Vanaf verschillende plaatsen goed tv kunnen kijken.
 • S’avonds samen tegen elkaar op de bank kunnen hangen.
 • Niet steeds met meubels hoeven schuiven: dat doe je meestal als je niet echt tevreden bent.
 • Jij geeft graag feestjes thuis en wilt ruimte om te kunnen dansen.
 • Je wilt creatieve oplossingen om meer slimme opbergruimte te creëren.
 • Jouw interieur wil je flexibel kunnen gebruiken.
 • …….

X

3. Met het interieuradvies krijg jij een betaalbaar interieur.

Wat is betaalbaar? De een vind 500 euro voor een bank betaalbaar, de ander geeft er met gemak 3000 euro voor uit.

Welk budget je ook hebt om te besteden aan je interieur, het is altijd mogelijk om een super sfeervol huis te bereiken. Het interieuradvies is een investering in je huis en in jezelf en zelfs met de kosten van het advies meegerekend zorg ik er altijd voor dat we binnen jouw budget blijven. 

Soms zeggen mensen, dat advies dat kost wel veel geld. Dat begrijk ik heel goed! Maar weet je wat pas duur is? Een verkeerde bank kopen: te klein, te groot, verkeerde kleur of de hoek toch aan de verkeerde kant? Een vloer die tegenvalt… een keuken die je niet meer kan aanpassen…. etc. En zelfs alle kleine dingen die je in de jaren steeds hebt vervangen omdat het het toch niet helemaal was. 

Ik weet zelf maar al te goed hoe dat werkt. Ik heb ook meerdere (zelfs grote en dure) aankopen gedaan in de jaren waar ik achteraf stevig van baalde. Vervangen doe je dan niet zomaar. Ik ergerde me er rot aan, maar wat moest ik dan kiezen? Ik wist het echt niet! Ben jij ook zo iemand? Of doe je zelfs helemaal niks meer, bang om foute keuzes te maken? 

Klein of groot budget, ik help je graag! Met 10.000 euro budget kun je al ver komen. Het is aan jou hoeveel je uit wilt geven aan de nieuwe bank of tafel. De sfeer in jouw huis wordt in ieder geval niet bepaald door de prijs die jij voor een meubel betaald. Eventueel kun je voor iets heel moois even doorsparen. Het interieuradvies kun je prima in stappen uitvoeren. Een paar unieke elementen (die ik voor je bedenk) tillen jouw hele interieur al naar een hoger niveau.

X

Én je krijgt ook een interieur op de toekomst gericht, zodat je er de komende 10 jaar van gaat genieten.

Het interieuradvies is echt gericht op de langere termijn. Wil je pas over 2 jaar een nieuwe bank kopen? Wil je kinderen op termijn of gaan er juist kinderen uit huis? Ga je samenwonen? Situaties veranderen regelmatig in je leven. Maar een heleboel van die veranderingen kunnen we al wel meenemen in het interieuradvies. 

 Misschien heb je met de tijd meer opbergruimte nodig of wil je de bank pas later vervangen. Hoe fijn is het dan dat we daar al rekening mee hebben gehouden en je al voldoende opbergruimte hebt of weet waar de nieuwe bank aan moet voldoen.

X

Met het interieuradvies op basis van mijn succesvolle 3-stappenplan kun jij nu ook jouw droomhuis bereiken! Wat wil jij? Dat ik jou kom helpen….óf doe je het liever zelf?

Hier kun je je alvast opgeven voor een Gratis Gesprek met mij….

Woonkamer

Interieuradvies op maat
Interieuradvies op maat

X

Het vertrekpunt voor mijn succesvolle 3-stappenplan is:

 1. De ruimte die je hebt.
 2. Bestaande meubels die je wilt houden.
 3. De sfeer waar jouw ogen van gaan stralen.
 1. De ruimte die je hebt. Elke ruimte is uniek. Er zijn dingen in jouw huis die jij als prettig ervaart, maar er  zijn ook beperkingen. Het type ruimte dat jij hebt is het vertrekpunt voor de meubels en meubelopstelling. Meubels moeten passen bij de ruimte die jij hebt en niet andersom. Dan pas bereik je de sfeer en eenheid die je graag wilt.
 1. Bestaande meubels die je wilt houden. Jij hebt meubels waar je aan gehecht bent. Of (dure) meubels die nog redelijk nieuw zijn en waar je liever nog geen afstand van wilt doen. Bestaande meubels maken je huis persoonlijk. Ik ga altijd als eerste uit van de meubels die er zijn. Ik kijk of ik deze (eventueel op een andere verassende manier) kan hergebruiken.
 1. De sfeer waar jouw ogen van gaan stralen. Ik kan op 20 verschillende manieren jouw huis inrichten, maar dat het toch niet bij jou past. Ik wil weten van welke sfeer jij heel erg blij wordt. Die sfeer ga ik omtoveren naar jouw huis met jouw spullen, welk type ruimte je ook hebt.

X

De basis voor het interieuradvies.

Voor het interieuradvies aan huis ga ik eerst met jou in gesprek. Ik vraag jou het hemd van het lijf.  Ik wil alles van jou weten: wie ben jij, hoe leef jij, hoe gebruik je de ruimte graag, wat zijn jouw wensen? Waar wordt je blij van, maar mis je lef? Wat zijn jouw favoriete kleurencombinaties en materialen? Kies jij vaak voor patronen of hou jij meer van structuren……? Ik neem uitgebreid de tijd voor je, luister goed naar wat jij mij verteld (ook tussen de regels door) en stel ‘kritische’ vragen over wat wel en niet je wensen zijn voor jouw nieuwe interieur.

We doen het samen, dus ik geef jou ook huiswerk. Hoe beter jij al weet welke wensen je hebt, hoe beter het interieuradvies aan huis bij jou aansluit. Het huiswerk dat ik je geef gaat je daar heel goed bij helpen. Geen probleem als jij nog niet goed weet welke richting je op wilt. Ik vraag je plaatjes te verzamelen op gevoel, zodat ik supersnel inzicht krijg in de sfeer en stijl die bij jou past.

X

Interieuradvies op maat

X

Stap 1: De meubelopstelling.

Dit is de basis voor elke volgende stap van het interieuradvies aan huis.

Zonder een goede meubelopstelling kun je geen goede keuzes maken voor kleuren en verlichting.

Stap 2: Kleuren en materialen.

Aan de hand van de meubelopstelling maak ik een tot in detail uitgewerkt kleuren en materialen plan. Na het advies weet je exact de kleuren en materialen voor muren, meubels, deuren, raamdecoratie, de vloer…….

Stap 3: Het lichtplan.

Mijn uitgangspunt voor het lichtplan? Hoe jij de ruimte gebruikt en wat er nodig is. Goed leeslicht, meer sfeer, ruimtelijker, intiemer? Met licht laat ik mooie items opvallen. De kleuren en materialen stem ik af op het geheel.

X

X

Na het interieuradvies ….

Ben jij in staat om met zelfvertrouwen en lef het interieur van jouw dromen te realiseren op basis van het 3-stappenplan. Je hebt nu een zeer compleet en concreet uitgewerkt interieurplan in handen. Jij kunt het zelf in stappen uitvoeren op jouw eigen tempo.

Zet nu gelijk de eerste stap naar een super sfeervol huis!

Maak een afspraak voor het Gratis Gesprek interieuradvies, dan bespreek ik met je hoe ik jou ga helpen.

Met het interieuradvies aan huis investeer je in jezelf, je relatie en je huis. Het advies betaald zich altijd terug!

X

X

Boek Hier jouw gratis gesprek Interieuradvies

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

WAT KLANTEN ZEGGEN:

Interieuradvies Arnhem

Wij hadden via onze (schoon)ouders een interieurplan van Petra gezien en werden enthousiast over haar verassende ideeën.

Dus toen dit huis op ons pad kwam wilden we het gelijk goed doen en huurden we Petra in. Het is best een investering dus we moesten er wel even over nadenken of we het dat waard vonden, maar we hebben er achteraf geen moment spijt van gehad. Het advies betaald zich echt terug. De basis staat nu goed en als we binnenkomen zie je gewoon dat het ‘klopt’.

We hebben nu een tijdloos huis met unieke elementen waar we jaren mee vooruit kunnen en ook bij onze wensen past voor de toekomst.

Petra luisterde goed naar onze wensen, en kwam met leuke ideeën waar we zelf niet opgekomen zouden zijn. Het behang, de lamp in de keuken, het houten plafond en de maatwerk kasten zouden wij zelf nooit bedacht hebben. En we hebben nu ook fijne verlichting, dat hadden we eerder onderschat, maar het doet veel voor de sfeer in ons huis.

We hebben geen moment getwijfeld bij aankopen, en ook leuk dat er ruimte was voor onze eigen invulling.

Het was fijn dat we ook nog met een vraag bij Petra terecht konden. Petra heeft een goede balans weten aan te brengen tussen strak design (waar wij van houden), maar ook de gezelligheid en knusheid van een huis. Onze stijlen zijn mooi samengevoegd in het plan en we zijn er allebei erg blij mee.

Thom & Ilona, interieuradvies Arnhem.

Interieuradvies Arnhem

Wat is winkelen op deze manier een verademing, door de gesprekken weet je waar je wel en niet op moet letten, zodat het een stuk eenvoudiger wordt om een goede keuze te maken.

15 jaar woon ik inmiddels in hetzelfde huis en het merendeel is aan vervangen toe en daarnaast wilde ik graag een hele andere indeling en heb daarom de hulp van Mix in Stijl ingeschakeld. Petra kwam met hele verrassende ideeën, waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn, erg leuk! Na een uitgebreide intake en daarnaast het invullen van een vragenlijst, wat mij ook heeft leren nadenken en anders kijken naar en over vormen/stoffen/ kleuren etc.

Petra neemt uitgebreid de tijd voor je, ze luistert en stelt op een warme en oprechte wijze kritische vragen over wat je wel en niet je wensen zijn over je nieuwe interieur.

Ze is zeer gedreven en enthousiast en straalt dit ook uit! Gisteren heb ik mijn definitieve plan gekregen en ben vandaag meteen op pad gegaan om te shoppen. Wat is winkelen op deze manier een verademing, door de gesprekken weet je waar je wel en niet op moet letten, zodat het een stuk eenvoudiger wordt om een goede keuze te maken. Met als doel dat mijn huis, mijn thuis is en dat ik daar nog lang van mag genieten! Petra dank je wel voor je ondersteuning en bijdrage!! Lieve groet, je naamgenoot.

Petra, interieuradvies Arnhem.

Interieuradvies Oosterhout

“De indeling van onze woonkamer is nu veel beter en de woonkamer straalt eindelijk sfeer uit!

Wij waren al een tijd niet tevreden met de inrichting van onze woonkamer en liepen daarin vast. Via internet hebben we de gegevens van Petra gevonden en na telefonisch contact de opdracht gegeven. Omdat de aanpak ons aansprak (een uitgebreide inventarisatie van onze wensen en voorkeuren).

Zij heeft ons geleerd hoe je de opstelling kunt veranderen, hoe om te gaan met materialen en kleuren.

Uiteindelijk is Petra met een plan en moodboards gekomen en hebben wij de tijd genomen om de spullen te kopen, inclusief verlichting. Onze woonkamer straalt nu meer sfeer uit en is handiger ingedeeld. Wij zijn er blij mee!”

Michel & Lisa Hennus.

Interieuradvies Arnhem

We kwamen samen niet uit onze interieur dilemma’s, dat gaf een hoop frustraties. Nu weten we eindelijk waar we naar op zoek moeten.

Wij waren al een tijdje op zoek naar nieuwe meubels. Elke keer als we naar woonboulevards gingen om naar meubels te kijken voelde ik me gefrustreerd. De ene keer vond Gert-jan iets mooi en ik juist niet of het was andersom. We kwamen er samen niet uit. Uiteindelijk gingen we niet meer op zoek en deden we helemaal niks meer, terwijl we ons wel bleven ergeren aan verschillende dingen in ons interieur. Gert-jan ergerde zich rot aan de gordijnen, we misten goede opbergruimte en de sfeer was ook niet zoals we het graag wilden.

Het was spannend om hulp in te schakelen. Het idee dat er iemand bij ons thuis zou komen en overal wat van zou vinden.

Maar we wilden het wel graag.
Van het advies werd ik heel blij! We durven nu de ideeën toe te passen omdat we een duidelijk beeld hebben van hoe het eruit gaat zien. Het blijft spannend, maar we gaan nu niet meer voor veilig, maar waar we echt blij van worden. Ik zie mezelf al helemaal zitten in ons nieuwe zithoekje, lekker met een goed boek en genietend van het zonnetje. Ik ben ook blij dat we niet alle meubels hoeven te vervangen, maar ook een aantal dingen (wat we zelf eigenlijk wilden vervangen) konden houden. Daardoor is het plan goed realiseerbaar voor ons.

Gert-jan & Marije van der Have.

Interieuradvies Arnhem

Wij kregen een originele mix van nieuwe en (her)gebruikte spullen.

Petra heeft bij ons de volledige kleurkeuze en interieurinrichting prachtig gedaan. Met haar natuurlijke gevoel voor uitgebalanceerde kleuren en haar creatieve talent is ze erin geslaagd onze nieuwbouwwoning op geheel eigen wijze praktisch en gezellig aan te kleden.

Ze zoekt steeds naar vernieuwende combinaties en origineel gebruik van spullen, die je huis net even anders maken, zonder dat het onpraktisch wordt. Met veel passie en gevoel heeft ze een originele Mix in Stijl van nieuwe en (her)gebruikte spullen gecreëerd, waardoor het huis echt als thuis aanvoelt. Fantastisch gedaan Mix in Stijl!

Cornelis & Sabine de Vos, Arnhem

Interieuradvies Nijmegen

Eindelijk een interieur wat past bij de stijl van ons samen.

Voor ons nog te bouwen nieuwe huis hebben we Petra benaderd voor een interieuradvies. Dit is een hele goede keuze geweest en we zijn erg blij met het resultaat: een advies wat past bij de stijl van ons samen met concrete tips en originele adviezen voor de indeling, kleuren, verlichting en meubels.

Doordat Petra zo’n helder en volledig advies geeft, hebben we nu een duidelijk plaatje voor ogen wat ons erg gaat helpen.

Zowel bij het doorgeven van allerlei opties voor het huis als voor het uitzoeken van de meubels. We weten waar we op moeten gaan letten en wat mooi zal staan. Door dit heldere advies, hebben we nog meer zin om met de inrichting van ons huis aan de slag te gaan!

Bram & Anne, Nijmegen

Interieuradvies Oosterbeek

Een interieurontwerp met verrassende en gewaagde details leverde ons een prachtig resultaat op.

Toen onze woon- en slaapkamer aan een nieuwe inrichting toe was, hebben we de hulp van Petra de Wit ingeroepen. Met veel gevoel voor detail heeft ze een plan uitgewerkt waar in onze ogen enkele verrassende en gewaagde voorstellen in stonden.

Ondanks onze twijfel over een “schrootjesbehang” en “blauwe” lampen, hebben we het plan van Petra toch maar volledig uitgevoerd. En met een prachtig resultaat. De woonkamer is veel ruimer en lichter geworden terwijl de slaapkamer erg veel rust uitstraalt. We zijn dan ook erg tevreden met het advies en de uitwerking van Petra.

Raoul & Jessica Godijn.

Interieuradvies Arnhem

We bereikten een prachtig resultaat bij het inrichten van onze nieuwe woning.

Nieuwe woning, bestaande meubels, inrichting, kleur, budget? Allemaal vragen die wij hadden bij de aankoop van onze nieuwe woning. Wij zijn in gesprek gekomen met Petra en tijdens onze gesprekken en bezoek op locatie werd ons wel duidelijk dat Petra constant op zoek is naar de ideale oplossing ongeacht wensen en budget.

Uiteindelijk hebben wij een interieur advies gekregen met hierin zaken die wij zowel direct als in de toekomst kunnen uitvoeren. Wij hebben Petra als zeer prettig ervaren, ze is een specialist in haar vak. Kortom, Petra is de juiste adviseur als het gaat om het maximale resultaat voor elk geschikte budget.

Levi Kleinjan & Marieke Pohlman.

Interieuradvies Elburg

Er is rust, eenheid, en alles klopt gewoon! Onbetaalbaar om het zo te krijgen!

We hadden het huis van mijn ouders gekocht en ik wilde het zo inrichten dat het eigen zou voelen. De inrichting was erg oubollig en het huis had een hele onhandige indeling. In ons vorige huis was dat veel makkelijker. 

Petra gaf van tevoren aan dat ze altijd eerst uitging van de bestaande meubels en die probeerde goed her te gebruiken. En ons idee ‘we houden zoveel mogelijk wat kan’ sloot daar goed bij aan.

We moesten uiteindelijk toch meer nieuw kopen als dat we op gerekend hadden, maar we zagen ook in dat het niet anders kon vanwege de ruimte die we hadden. Ik zag dat ze gelijk had, maar dacht ook: hoe gaan we dat doen? Sommige dingen hebben daardoor langer geduurd, maar uiteindelijk hebben we toch precies gedaan wat ze adviseerde. En daar zijn we achteraf heel blij om. We gingen wel over het budget heen. Maar we wilden geen dingen kopen omdat het goedkoop was. We wilden kwaliteit, spullen waar we zeker 10 jaar mee kunnen doen. De prijzen vielen uiteindelijk ook wel weer mee. 

We hebben het plan grotendeels gevolgd maar ook onze eigen draai er aan gegeven. 

Om de eenheid te krijgen moesten we wel wat concessies doen, maar daar zijn we ook uitgekomen. Er was geen plaats voor de secretaire die we echt wilden houden , maar die heeft nu een ander mooi plekje gekregen. De voorbeeldplaatjes, de plattegrond en dat we samen door de ruimte gingen en het plan stap voor stap doorspraken maakten het voor mij veel makkelijker om het plan uit te voeren. Visualiseren vind ik moeilijk, maar Petra legde alles goed uit en ik vertrouw erop dat zij weet waar ze over praat. Dus dan doen we het gewoon.

We krijgen veel complimenten over de inrichting en het is echt ‘mijn huis’ geworden. Er is rust, eenheid, en alles klopt gewoon! Ik had dit zelf nooit voor elkaar kunnen krijgen ook al had ik sommige dingen al wel bedacht kunnen hebben, ik had mijn man nooit zover gekregen.

Maar als Petra het zei geloofde hij het wel. De prijs was eerst even schrikken, maar ik vond het zeker waard. Onbetaalbaar om het zo te krijgen. Ik geef normaal niet gauw geld aan mezelf uit, maar dit wilde ik heel graag. Ik had achteraf nog wat vragen en ik vond het fijn dat ze daar nog even over mee wilde denken.

Benjamin & Femke.

Interieuradvies Ewijk

We hebben nu een goede basis, ik zie zelf ook dat mijn interieur ‘klopt’. Mijn huis voelt als thuis en ik heb niet de neiging meer om steeds alles te veranderen.

Ik was altijd met mijn huis bezig, altijd. Regelmatig stond het allemaal weer anders. Ik was er niet echt ontevreden over, maar het was nooit helemaal naar mijn zin. Toen we de vloer opnieuw moesten laten afwerken en de muren geschilderd moesten worden ben ik op zoek gegaan naar advies. Wij kwamen er samen niet uit.

Petra ging gelijk heel doortastend te werk en doorzag snel welke sfeer en stijl er bij ons pastte. 

Dat vonden wij erg prettig. Wij wilden iemand die ons een duidelijke richtlijn zou geven zodat wij niet steeds meer over elke keus zouden hoeven te twijfelen. We hebben het hele advies zoals Petra het bedacht had precies zo uitgevoerd, en we hebben er totaal geen spijt van gehad. Het hielp ons ook meer lef te hebben.

We hebben dingen gekocht die ik eerder nooit aangedurfd had, maar waar ik nu heel blij van word. 

Het advies heeft ons geholpen een goede basis te leggen, waardoor ik niet meer de neiging heb steeds te veranderen. Ik vind het nog steeds leuk om met mijn huis bezig te zijn. Daar is gelukkig nog ruimte genoeg voor. We hadden al een fijn huis, maar nu voelt het echt als thuis.

Jos & Noortje.

Interieuradvies Arnhem

We hadden zelf ons huis nooit zo warm en sfeervol kunnen inrichten, het voelt nu echt als thuis!

We zouden een ander huis krijgen en toen zijn we gaan zoeken naar advies. We wilden dat het huis in één keer klaar zou zijn en als ons thuis zou voelen. We wilden niet nog eens 5 jaar gaan lopen shoppen en denken: we willen dit, of is dat het toch niet? Zullen we dat dan doen? Wat doen we met de kleur? En de verlichting vonden we echt heel lastig. Dat is in ons vorige huis ook nooit helemaal gelukt. Maatvoering vonden we zelf heel lastig en ook welke indeling het beste zou zijn.

Wij maakten voor onszelf de fout door steeds van hetzelfde beginpunt uit te gaan. 

Bij het zoeken naar advies kwamen we bij Mix in Stijl terecht. Wat ons vooral erg aansprak was dat Petra ook dingen hergebruikte, zodat we niet gelijk een heel nieuw interieur hoefde aan te schaffen. We konden aangeven wat wij graag wilden houden. Ook fijn dat er heel veel mogelijk was en dat het niet z’on toonzaal gevoel zou worden.

We kregen de kennis, de expertise en creatieve ideeën van Petra, maar daarnaast was er ook ruimte voor onze eigen ideeën. 

De witte keuken die in het huis zat, zouden we zelf nooit hebben uitgezocht, maar door de afscheiding en de kleuren blend dat wit helemaal en vind ik het wel mooi. De kleuren zijn prachtig en geven zo’n rust in huis. Ons vorige huis vonden we toen wel prima, maar dit huis voelt echt als een warm thuis. Het is meer open, het voelt ruimtelijker en rustiger.

Iedereen die bij ons thuis komt is verrast en ziet steeds weer nieuwe dingen. Eindelijk hebben we ook goede verlichting. 

Toen we het plan hadden hebben we over niets in huis meer getwijfeld. We konden gerichter gaan kijken en de zoektocht naar de meubels vonden we erg leuk. We hadden een hele goede richtlijn maar konden er ook onze eigen persoonlijke draai aan geven. Alles wat we kochten voelde gewoon goed. We zijn er heel blij mee, het was het geld zeer zeker waard. We hebben een hele andere kijk op ons interieur gekregen. De ideeën waar Petra mee kwam zouden we zelf nooit verzonnen hebben.

Henk & Ria.

Interieuradvies Arnhem

We twijfelden niet meer bij het uitzoeken van nieuwe meubels.

Wij kwamen bij Petra terecht via onze buurvrouw voor haar had zij ook een mooi interieurplan gemaakt met goed resultaat. Wij wilden graag ons interieur vernieuwen naar een meer modernere stijl maar wel met warmte. We wisten niet goed hoe we dat aan moesten pakken en wilden niet verkeerde meubels aanschaffen.

Petra is enthousiast en meedenkend, zij heeft ons onder andere weten te overtuigen om onze houten eettafel in een kleur te schilderen, dat bleek een goede tip.

Wij vonden het wel gewaagd maar zijn erg blij met het resultaat. Wij hoefden geen nieuwe tafel te kopen en het was dus kostenbesparend. Ze gaf ons veel goede stylingtips en we twijfelden niet meer bij het uitzoeken van nieuwe meubels.We hebben van haar geleerd anders te kijken naar ons eigen interieur, zij heeft ons op andere gedachten gebracht maar wel passend bij ons.

Het boekje hebben wij veel gebruikt met het winkelen, dat was erg handig als leidraad.

We hebben nu ook niet meer de neiging om de basisinrichting te veranderen omdat het gewoon goed voelt.

Hennie & Ellen van der Horst.

Interieuradvies Arnhem

We hebben een interieuradvies gekregen waarin onze smaakverschillen perfect werden overbrugd.

Inspirerend, coachend, deskundig. Wij waren niet op zoek naar ‘zo moet het’ maar naar goede begeleiding op de zoektocht. Je hebt dat perfect aangevoeld. Je hebt ons aan het denken gezet en kwam met goede suggesties. De smaakverschillen tussen Simon & Georgina zijn goed overbrugd. Het was plezierig om twee alternatieven te krijgen en daar eens op door te denken. Een ruimtelijk concept dat aansluit bij onze woonwensen. Bruikbare aanwijzigingen voor materialisatie, praktische tips bij uitvoering.

Simon & Georgina.

Interieuradvies Arnhem

Petra heeft een advies gegeven waar we ons goed in kunnen vinden.

We hebben in de planning een restyle van de woonkamer, eetkamer en keuken staan. Een nieuwe vloer, nieuwe kleur voor de wanden, nieuwe lampen/lichtpunten. Wij zochten vooral kleur- en lichtadvies. Via Google kwamen we uit bij Petra en hebben we op haar advies de opdracht breder gemaakt. Inclusief meubelopstelling, omdat dat volgens Petra de basis is voor de restyling.

Na een intake, een vragenlijst, het uploaden van foto’s op een Pinterest board en daarna nog een keer veel vragen van Petra, heeft Petra uiteindelijk een advies gegeven waar we ons in kunnen vinden. Ze heeft goed geluisterd naar wat niet bij ons past of wat we echt niet willen. Onze volgende stap is om een plan op te stellen, meubels uit te zoeken en definitieve keuzes maken. In het najaar vindt de uitvoering plaats. Wat nog extra fijn is, is dat Petra heeft aangeboden om nog mee te kijken bij een aanpassing die we eventueel aanbrengen, een andere bank, een andere kleur, etc. Dankjewel Petra!

Marco & Monique, interieuradvies Arnhem.