Hoe maak je DÉ ‘perfecte outfit’, zonder een kopie te worden van een ander?

Nee, sorry. Ik heb geen kant-en-klare oplossing voor je. Maar, wel een oplossing die jou de ogen gaat openen…

Je gaat geen stijlen kopiëren

Je laat je ook niet vertellen wat jouw perfecte outfit is

Je gaat er niet 1, maar wel 100 perfecte outfits mee creëeren

Want:

Ik leer jou op een volstrekt andere manier naar DÉ perfecte outfit te kijken.

Waardoor jij gaat ontdekken HÓE  jouw werkelijke ‘perfecte outfit’ er uit moet zien. Ik durf het stellig te beweren. Als je de logica kent, is het simpeler dan je denkt.

In 3 stappen ga je het leren.

Hoe maak je de perfecte outfit

Dit is een dingetje

Dit is echt een dingetje

Ik weet dat het een dingetje gaat worden

DÉ perfecte outfit ‘voor jou’ weet niemand. Dat kan niet, bestaat niet. Maar wacht, er is 1 persoon die exact weet wat de perfecte outfit is. En dat is:

Tadaaaaa …. jij. Dat ben jij!

Ik ga het je uitleggen. Heb je weleens een vrouw zien lopen die exact, maar dan ook exact dezelfde outfit aan had als jij? Let op: als ik exact zeg, bedoel ik exact.

Dus: broek, rok, bovenkleding, schoenen, panty’s, sieraden, riem, een hemdje (met een kantje), sjaaltje….en zelfs sokken, als je die je in het zicht draagt?

Ik denk dat je ‘m al voelt. Het betekent dat ‘niemand’ er hetzelfde bijloopt. Zelfs al zit je heel dicht qua stijl bij elkaar. Zelfs al draag je dezelfde bloes. Hoe jij ‘m draagt, draagt zij ‘m weer anders.

Waar zit dat dan in, de perfecte outfit?

Goeie vraag! Nou ja 🤔? Was mijn eigen vraag natuurlijk. Maar als ik aan het schrijven ben, heb ik het gevoel dat ik echt met je praat :-).

Oké.. en weer door. De perfecte outfit ‘voor jou’ zit in de subtiele verschillen. Dat is dus ook gelijk #de-allergrootste-reden van alle miskopen. Tenminste, wat jij zelf ervaart als een miskoop.

Je doet miskopen en je kunt ‘mis-kopen’

Een echte miskoop is een aankoop waarvan je achteraf denkt: “what the hell was i thinking?” In andere woorden: je was de weg even kwijt, het spoor bijster. Kan iedereen gebeuren. Is mij ook meer dan me lief is overkomen. Geen paniek.

Maar een ‘mis-koop’ is een aankoop die wel bij jou past, maar die als een soort ‘eenling’ verloren in je kast blijft hangen

Laat dit even goed op je inwerken. Je hebt een kledingstuk gekocht en jij denkt dat het een miskoop was??? In werkelijkheid weet je gewoon niet goed hoe jij van dat ‘mooie’ kledingstuk DÉ perfecte outfit maakt. Daar gaan we aan werken.

Dus het komt er op neer dat niemand me kan helpen om DÉ perfecte outfit te maken? Nou ja zeg…

Ideeën opdoen. Inspiratie zoeken op internet. Tips lezen. Horen wat anderen te vertellen hebben. Ik zeg: “blijven doen!” Want, dit helpt je zeker heel goed bij het vormen van jouw eigen stijl.

Maar…

HET IS NIET GENOEG. Zolang jij alleen maar een outfit aantrekt, waarvan een ander jou verteld heeft dat het DÉ perfecte outfit is, ga je er bekaaid vanaf komen.

Jij blijft teleurgesteld achter met nog meer kleding in je kast die je niet draagt. Teleurstellingen. Op het moment dat je het aantrekt, denk je: “nee, t’is niet mijn ding!”

Voorkomen is beter dan genezen, dat kun je het beste maar goed in je oren knopen

Nu op naar de oplossing. Wat jou echt gaat helpen om DÉ perfecte outfit ‘voor jou’ te vinden.

Zoals ik al tegen je zei: “het is geen kant-en-klaar-maaltijd (oplossing).” Ik zie het meer als een mooi diner, waar je tijd in hebt gestoken om het te bedenken, te maken en te serveren op een perfect gestylde tafel.

Jij doet dat op jouw manier. Net als ‘jouw perfecte outfit’ creëren.

Zodra je weet hoe jij 1 perfecte outfit creëert, kun je ook meer dan 100 perfecte outfits maken

Dit is het simpele deel waar we het over gaan hebben. Jij leert jouw eigen unieke stijl te vinden, door:

“er woorden aan te geven.”

Dat klinkt wel erg simpel, hoor ik je denken. Klinkt simpel. En het is simpel. Ik heb speciaal daarvoor mijn ‘Kledingkast Methode’ ontwikkeld. Daarin help ik je jouw echte stijl razendsnel te ontcijferen.

Weten wát bij jou past en wát niet, is de allereerste en de beste stap die je nu gaat zetten.

Je gaat als volgt te werk:

Stap 1: we doen eerst een stapje terug

Want voordat je de perfecte outfit kunt maken, onderwerp je de kledingstukken waar je nu al heel blij mee bent aan een grondig en gedetailleerd onderzoek.

Hier zit een deel van de sleutel, daar kom ik zo direct op terug

Wat vind jij mooi aan de kleding? Kijk naar vormen, materialen, leuke details, bepaalde structuren of welk type patroon jij het liefst kiest… etc. Wist je trouwens dat er wel meer dan 50 verschillende patronen zijn?

Hier kun je nu zelf al gelijk mee beginnen.

Maar, waarom zou je eigenlijk niet gewoon de makkelijkste weg kiezen? Ik help je er graag bij. De beste en de snelste manier om de methode te leren is om de minicursus te volgen.

Het is helemaal gratis. Dus, Claim hier gelijk even de Gratis Minicursus die ik voor vrouwen net als jij heb gemaakt, die ook nog twijfelen over hun eigen stijl. Kost niks. Je krijgt belachelijk veel nieuwe inzichten over jezelf en je stijl.

Stap 2: bewaar je miskopen: “ze zijn een fantastisch middel om je eigen stijl te vinden”

Jaaha, verwacht je niet hè? Maar je miskopen bevatten dezelfde informatie als de kleding waar jij je gelukkig in voelt.

Deze kledingstukken bevatten alles wat jij niet wilt

Onderschat niet de waarde hiervan. Want weten wat je niet wilt, niet bij jou past, is naar mijn mening nog belangrijker. Als je dat goed doorkrijgt, ga je steeds sneller jouw echte stijl herkennen.

Koop jij ineens met het grootste gemak de stukken die wel bij jou passen. En dan… is ineens JOUW Perfecte Outfit bereikbaar.

Dus stap 2: onderwerp je miskopen aan hetzelfde onderzoek als je bij jouw favoriete kledingstukken hebt gedaan. Zie de verschillen.

Stap 3: Yeahh…nu gaan we naar jouw Perfecte Outfit, dit is uiteindelijk DE ECHTE SLEUTEL die je nu in handen krijgt

Zodra je inzicht hebt in de kenmerken van jouw favoriete kleding heb je ‘GOUD’ in handen.

Dus: welke patronen jij altijd het liefst kiest? Of je van speciale details houdt? Hoe de vormen van jouw kleding tot uiting komen (kijk daarvoor o.a. naar de kraag, de onderkant, de mouwinzet…..) etc. etc. etc.

Er is nog extreem veel over te ontdekken. Ik leer zelf ook nog steeds nieuwe dingen over mijn stijl.

Stap 3: pak nu een complete kledingset waar jij je helemaal top in voelt als je het draagt.

Tromgeroffel…. de sleutel is: “Hóe jij jouw kleding met elkaar combineert”

Met schoenen, sjaaltje, riem, sieraden … exact hoe jij het draagt. Weet je het nog? Dat niemand dezelfde outfit draagt? Jouw manier van combineren past alleen bij jou.

Niemand kan je daarover goed adviseren

Zelfs je vriendinnen niet of een expert. Tenzij die zich echt verdiept in wie jij bent. Maar die ben ik zelden tegen gekomen.

Zo dat ben ik kwijt. Dit moest gezegd worden.

P.s: als je 1 outfit kunt maken die exact voldoet aan jouw manier van combineren, kun je er ook 3 maken, 10, of zelfs 100

Het principe werkt hetzelfde. Wil je aan de bak, jouw echte stijl ontcijferen? Dan kun je in de minicursus de beginselen van mijn Kledingkast Methode leren. Kost niks. Geen addertjes onder het gras :-).

Stijlcoach Arnhem - Petra de Wit

Petra de Wit

Mix in Stijl – Kleur & Stijlcoach

info@mixinstijl.nl

06 25325394

Kvk nummer 09172589

Privacy

Algemene voorwaarden

GRATIS MINICURSUSGratis Workshop -Lekker in je vel met je eigen stijl