• Piet & Ilse hebben een Keukenontwerp laten maken

Interieuradvies Bennekom – kijk binnen bij Piet & Ilse

Interieuradvies Bennekom. Piet en Ilse uit Bennekom hebben mij benaderd nadat ze een ander huis gekocht hadden. Hun plannen om het huis te gaan verbouwen riepen veel vraagstukken bij hun op. Op hun wensenlijstje stond onder andere een nieuwe keuken en het vervangen van een groot deel van de meubels. Van het ene vraagstuk rolden ze in het andere vraagstuk. Ze kwamen er niet uit. Ik maakte voor Piet & Ilse een totaal interieurplan met een keuken ontwerp daarbij.

We kozen dezelfde meubelopstelling, maar ze ervaren nu veel meer ruimte en rust.

Binnenkijken bij Piet & Ilse in Bennekom - nieuwe inrichting woonkamer voor Piet & Ilse

Een comfortabele zithoek gecreëerd met voldoende zitplekken.

De grote hoekbank zorgt voor een ruim gevoel in de zithoek. Samen met de twee fauteuils is er een gezellig geheel ontstaan met voldoende zitplekken om comfortabel te zitten als er bezoek is. De lampjes boven de bank zorgen ervoor dat er veel vloerruimte vrijblijft en het niet te vol komt te staan.

De tv staat perfect uit het zicht!

Ilse wilde absoluut niet tegen de tv aankijken. Daarom heb ik een kastje op maat bedacht waarin de tv perfect weggewerkt kon worden. Het oude hout geeft warmte en sfeer in hun interieur. Op het moment dat ze tv willen kijken kunnen ze de deurtjes van het kastje open zetten en zelfs de tv naar voren trekken omdat deze met een zwenkarm aan de muur erachter is bevestigd: hoe handig is dat?! Piet en Ilse zijn heel erg blij met het resultaat!

maatwerk tv meubel laten maken van oud hout
Decoratie op de eettafel

Ze wilden graag rust en warmte in huis.

Piet & Ilse waren bang dat het geheel wat kil zou worden, vooral doordat ze graag een plavuizen vloer wilden. Daarom heb ik een aantal houten elementen toegevoegd die zowel in de woonkamer als in de keuken terug komen. De kleuren wilde ze rustig en basic houden. We hebben gekozen voor een combinatie van grijs, wit, hout en cognac kleurig leer met een heel klein beetje zachtgroene nuances.

Met 2 extra muurtjes een zeer verrassend keuken ontwerp gecreëerd.

Zelf dachten Piet & Ilse dat er maar één keukenopstelling mogelijk was. Maar toen ik het nieuwe keuken ontwerp voorstelde waren ze erg verrast.Aangezien ze enkele bouwkundige aanpassingen wilden laten uitvoeren, stelde ik voor om de muur in de keuken te verlengen. De standaard hoekopstelling kon nu vervangen worden door een superlange rechte keuken waardoor de keuken ineens veel ruimer leek te zijn. Om de lengte nog meer te benadrukken hebben we gekozen voor brede lades.

Piet & Ilse hebben een Keukenontwerp laten maken
Houten bank op maat in het keuken ontwerp

Er ontstond een gezellig zithoekje in de keuken.

Met de extra muurtjes ontstond er een soort en suite tussen de woonkamer en de keuken. Er werden nog enkele muurtjes bij geplaatst en zo creëerde ik 2 tegenover elkaar staande kasten met veel extra opbergruimte. Er ontstond een hoekje in de keuken die we gebruikten om een gezellig zithoekje van te maken.

Een gezellige bartafel voor een borrel of een snelle hap.

In het keuken ontwerp lukte het qua ruimte niet om een kookeiland te plaatsen. Er was echter wel ruimte voor smalle bartafel die in hetzelfde materiaal werd afgewerkt als het keukenblad. Het is een fijne plak geworden om gezellig met een paar vrienden aan te borrelen of even een snelle hap te eten.

Nieuw keuken ontwerp zorgde voor een veel ruimere keuken

Ik kom ook jou graag helpen met een interieuradvies op maat. Wil je er meer over weten? Of wil je weten of mijn aanbod bij je past? Ik ga er graag met je over in gesprek. Laat het me even weten.

Liever zelf leren je huis super sfeervol naar je eigen smaak in te richten? Geef je dan op voor het 3 maanden Online Programma en start snel met restylen of het (her)inrichten) van je huis.

Neem hier contact met me op!

Ik kom ook jou graag helpen met een interieuradvies op maat. Wil je er meer over weten? Of wil je weten of mijn aanbod bij je past? Ik ga er graag met je over in gesprek. Laat het me even weten.

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies – Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94