• Interieuradvies en keukenontwerp Bennekom.

    “Het advies heeft ons enorm veel tijd en winkelstress bespaard!”

    Piet & Ilse.

Interieuradvies en keukenontwerp Bennekom – kijk binnen bij Piet & Ilse

Interieuradvies en keukenontwerp Bennekom. Piet en Ilse uit Bennekom hebben mij benaderd nadat ze een ander huis gekocht hadden. Hun plannen om het huis te gaan verbouwen riepen veel vraagstukken bij hun op. Op hun wensenlijstje stond onder andere een nieuwe keuken en het vervangen van een groot deel van de meubels. Van het ene vraagstuk rolden ze in het andere vraagstuk. Ze kwamen er niet uit. Ik maakte voor Piet & Ilse een totaal interieurplan met een nieuw keukenontwerp waarover ze zeer verrast waren. Ze kregen een veel grotere keuken als dat in hun beleving mogelijk was, zelfs zonder een grote verbouwing.

Met relatief kleine aanpassingen een totaal andere ruimte gecreëerd!

Een nieuw keukenontwerp in Bennekom, andere meubels qua vorm en maat en het type verlichting droegen in deze ruimte allemaal bij aan de sfeer die er nu is. We hebben met slimme aanpassingen optimaal de ruimte benut, waardoor het ruimtelijker en sfeervoller oogt.

OUDE + NIEUWE MEUBELOPSTELLING - BENNEKOM - PIET & ILSE

Binnenkijken bij Piet & Ilse in Bennekom - nieuwe inrichting woonkamer voor Piet & Ilse

Een comfortabele zithoek gecreëerd met voldoende zitplekken.

Één van de eisen was een comfortabele zithoek waar ze met hun gezin  en vrienden gezellig bij elkaar konden zitten. Piet & ilse dachten zelf dat de zithoek te klein was om dat voor elkaar te krijgen. De eettafel draaide ik een kwartslag om. Daardoor ontstond er meer ruimte en kon er toch een fijne zithoek gecreëerd worden.

De tv staat perfect uit het zicht!

Ilse wilde absoluut niet tegen de tv aankijken. Ik ontwierp een maatwerk kastje waarin de tv perfect weggewerkt kon worden. Het oude hout geeft warmte en sfeer in hun interieur. Op het moment dat ze tv willen kijken kunnen ze de deurtjes van het kastje open zetten en zelfs de tv naar voren trekken omdat deze met een zwenkarm aan de muur erachter is bevestigd: hoe handig is dat?! Piet en Ilse zijn heel erg blij met het resultaat!

maatwerk tv meubel laten maken van oud hout
Decoratie op de eettafel

Ze wilden graag rust en warmte in huis.

Piet & Ilse waren bang dat het geheel wat kil zou worden, vooral doordat ze graag een plavuizen vloer wilden. Om warmte te creëren heb ik een aantal houten elementen toegevoegd die zowel in de woonkamer als in de keuken terug komen. De kleuren wilde ze rustig en basic houden. We hebben gekozen voor een combinatie van grijs, wit, hout en cognac kleurig leer met een enkele zachtgroene nuances.

Keukenontwerp Bennekom: de muur werd verlengd en er kon een veel grotere keuken worden geplaatst.

Zelf dachten Piet & Ilse dat alleen een hoekopstelling mogelijk was om voldoende ruimte in de keuken te creëren. Ik bedacht een nieuw keukenontwerp. Ik stelde voor om de muur in de keuken te verlengen en nog een paar kleine muurtjes te laten plaatsen. Er werd een superlange rechte keuken geplaatst, waardoor de keuken ineens veel ruimer oogde. Van de extra muurtjes werden 2 kamerhoge kasten gemaakt. Deze kasten dienden als ensuite tussen de kamer en de keuken, wat de sfeer erg ten goede kwam.

Interieuradvies Bennekom
Houten bank op maat in het keukenontwerp

In het keukenontwerp Bennekom ontstond ook ruimte voor een sfeervol zithoekje.

Met de ensuite kasten werd er als vanzelf een hoekje gecreëerd. Daar wilde ik goed gebruik van maken. Ik bedacht om daar een extra zithoek te maken. Het is een sfeervolle plek geworden waar veel gebruik van wordt gemaakt. Ook de kinderen zitten er graag, ze zitten er gezellig bij als er gekookt wordt.

Een gezellige bartafel voor een borrel of een snelle hap.

In het keukenontwerp lukte het qua ruimte niet om een kookeiland te plaatsen. Er was echter wel ruimte voor een smalle bartafel die in hetzelfde materiaal werd afgewerkt als het keukenblad. Het is een fijne plek geworden om gezellig met een paar vrienden aan te borrelen of even een snelle hap te eten.

Nieuw keukenontwerp Bennekom
Oude meubelopstelling, dit is de meubelopstelling van de vorige bewoners.

En zó was het voor het interieuradvies.

De zware, forse meubels maken de zithoek kleiner dan nodig. Daarnaast nemen de lampen ook vloerruimte in, wat het geheel nog kleiner laat lijken. De vele verschillende losse meubelstukken maken de kamer helaas erg onrustig. De keuken in hoekopstelling biedt veel opbergruimte, maar daarnaast is er geen mogelijkheid meer om een tafel of iets dergelijks in de keuken te plaatsen.

Piet & Ilse zeggen: Advies heeft ons enorm veel tijd en winkelstress bespaard!

Wij hadden een huis gekocht en wilden dat verbouwen. We wilden een nieuwe vloer, een nieuwe keuken, en de muren opnieuw laten afwerken.We zaten met heel veel vraagstukken en kwamen daar zelf niet uit. De keuze voor een plavuizen vloer stond al vast en we wisten niet hoe we met deze vloer warmte in ons huis konden brengen. De site van Mix in Stijl sprak ons direct erg aan.

Omdat we al eens eerder advies hadden ingewonnen, wisten we dat het ons goed zou kunnen helpen.

Petra kwam met creatieve ideeën waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn. Door wat extra muurtjes te laten plaatsen kregen we extra opbergruimte, ontstond er een leuke ensuite en tevens kregen we daardoor meer ruimte voor de keukenopstelling. Het advies heeft ons enorm veel tijd en winkelstress bespaard.

We konden nu direct de juiste keuzes maken omdat Petra al een goed uitgewerkt totaalplan voor ons had gemaakt.

Het was fijn dat we direct wisten waar we naar op zoek waren en een aantal meubels konden we zelfs direct bestellen. Bij de verbouwing konden we gelijk alle keuzes doorgeven: plaatsen van lichtpunten, stopcontacten, tv aansluiting en waar de extra muurtjes geplaatst moesten worden, ideaal. Wij wilden een warm huis waar we ons thuis zouden voelen. We zijn nu erg blij met het resultaat: de kleuren, hoe de ruimte is ingedeeld en onze nieuwe keuken. Dit hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen.

Piet & Ilse, Bennekom.

Wil jij ook weten of ik jou kan helpen?

Ik kom ook jou graag helpen met een interieuradvies op maat. Wil je er meer over weten? Of wil je weten of mijn aanbod bij je past? Ik ga er graag met je over in gesprek. Laat het me even weten.

Liever zelf leren je huis super sfeervol naar je eigen smaak in te richten? Geef je dan op voor het 3 maanden Online Programma en start snel met restylen of het (her)inrichten) van je huis.

Neem hier contact met me op!

Wil je mij graag spreken, kijken hoe ik jou kan helpen.

Boek dan hier nu eventjes JOUW GRATIS GESPREK.

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies – Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94