Een huis helemaal naar wens laten bouwen, nu de inrichting nog

Marcel & Margreet hadden zelf een huis laten bouwen, helemaal naar hun eigen smaak. Om de grote woonkamer knusser te maken hadden zij een mooie open haard als een soort van roomdivider midden in de woonkamer laten plaatsen. Zij wilden graag hulp zodat het makkelijker zou worden om keuzes te maken voor nieuwe meubels. Zelf waren ze elke keer aan het wikken en het wegen wat ze nou wilden.

Een leuke klus met veel creativiteit

In het eerste gesprek werd al duidelijk dat zij wel openstonden voor leuke details en creatieve ideeën. Het werd voor mij een leuke klus waarin ik heerlijk mijn ideeën in kwijt kon. Het hoefde niet standaard te zijn, dus ging ik op zoek naar een stuk eigenheid voor Marcel & Margreet.

Zo zijn er veel meubels gebleven, hebben zij zelf salontafels gemaakt van oude haspels, bij Ikea 2 mooie chaise lonques aangeschaft, een vloerkleed op maat als eyecatcher , en een hele grote bank gekocht. Samen met het kleuradvies werd het plaatje compleet.  De gordijnen en andere meubels die ze al hadden kwamen nu veel mooier tot hun recht. Marcel & Margreet vertelden dat ze alle meubels nu binnen no-time gescoord hadden, omdat ze precies wisten wat ze nodig hadden.

Wil je meer lezen over dit advies, lees snel verder: www.mixinstijl.nl/portfolio/interieur-marcel-en-margreet/

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur