• Interieuradvies Nijmegen

Interieuradvies Nijmegen – kijk binnen bij Arita Koper

Een interieuradvies in Nijmegen. Arita wilde een interieuradvies, ze zocht hulp toen ze een nieuwe bank wilde gaan kopen. Ze was altijd met haar interieur bezig, en tot voor kort naar haar eigen tevredenheid. Ze vond het leuk om regelmatig iets in haar interieur te veranderen en dat lukte haar prima. Totdat zij en haar man besloten om een nieuwe bank te gaan kopen. Het werd een grote hoekbank, en daar begon volgens haar het gerommel. Toen de bank in huis stond, vond ze het maar een lomp groot ding.

Zó was de meubelopstelling voordat ik een interieurplan maakte: onpraktisch en ze mistten sfeer.

De bank stond pal voor het raam geplaatst en sloot daardoor de ruimte af. De balans in de meubelopstelling was zoek. Aan de éne kant stonden erg veel (kleine) meubelstukken te dicht bij elkaar, terwijl op andere plaatsen in de ruimte helemaal geen meubels stonden. De afstand vanaf de zithoek naar de tv en de haard was veel te groot. Daardoor mistten ze sfeer en voelde het niet gezellig om samen op de bank te zitten. De meubelopstelling was verre van praktisch, want iedereen moest midden door de zithoek heen lopen en van de sfeer van de haard konden ze ook niet genieten.

Interieuradvies Nijmegen
Tekening meubelopstelling interieuradvies Nijmegen

De nieuwe warme en sfeervolle meubelopstelling.

In de nieuwe meubelopstelling zijn er betere looproutes, is de meubelopstelling meer in balans en hebben we een sfeervolle zithoek gecreëerd die op de haard gericht is. De  grote hoekbank plaatste ik om de haard heen, zodat er een intiem gevoel ontstaat en je direct meer sfeer ervaart. De raampartijen krijgen hierdoor ook direct meer lucht en ruimte. De zithoek is nu een plek waar je graag zit om tv te kijken, met je gezin een goed gesprek voert of met je vrienden een wijntje drinkt de haard. De looproutes zijn door de nieuwe meubelopstelling veel praktischer geworden. Niemand hoeft meer dwars door de zithoek te lopen,  ze kunnen nu prima langs de bank lopen om bij de schuifpui of de deur in de hoek van de kamer te komen.

Een fijne plek bij de haard!

De grote hoekbank is centraal in de ruimte geplaatst, er is een mooie verdeling van de meubels ontstaan in de woonkamer. Het contact voelt prettiger als ze bij elkaar zitten en ze kunnen nu ook van de haard genieten.

Interieuradvies Nijmegen
Portfolio-interieuradvies-Mix-in-Stijl-Arita-Koper-Nijmegen

Lampen die veel sfeer in de ruimte brengen.

Een trosje met hanglampen in verschillende hoogtes zorgen voor nog meer sfeer. De hanglampen doorbreken in deze ruimte de horizontale, vlakke lijnen. Dat maakt de ruimte spannender.

Een glimmertje op de wand voor sprankeling.

De woonkamer van Arita ligt op het noorden en oogt daardoor snel koel. De warme kleur van het behang en het glimmertje dat er in zit, laten de ruimte sprankelen.

Met een interieuradvies laat ik je zien, voelen en ervaren wat je met een ruimte kunt doen.

Verbinding zorgt voor rust in je interieur.

De twee kastjes boven elkaar heb ik bij elkaar betrokken door middel van een baan in kleur op de muur erachter. Het lijkt daardoor één meubel in plaats van 2 losse kastjes. Teveel losse meubels stukken zorgen voor onrust, een goede manier om meer rust in je interieur te brengen is door meubels met elkaar te verbinden.

Het interieur is in balans!

De meubels komen stuk voor stuk beter tot hun recht. De hoogteverschillen die we hebben aangebracht zorgen voor spanning in de ruimte. Er is meer verbinding met verschillende meubels gemaakt waardoor de onrust weg is. Iedereen kan zich makkelijk door de ruimte bewegen en kan overal makkelijk bij. Het interieur voelt nu in balans. Interieuradvies Nijmegen

Interieuradvies in Nijmegen van Mix in Stijl

Ik kom ook jou graag helpen met een interieuradvies op maat. Wil je er meer over weten? Of wil je weten of mijn aanbod bij je past? Ik ga er graag met je over in gesprek. Laat het me even weten.

Liever zelf leren je huis super sfeervol naar je eigen smaak in te richten? Geef je dan op voor het 3 maanden Online Programma en start snel met restylen of het (her)inrichten) van je huis.

Neem hier contact met me op!

Ik kom ook jou graag helpen met een interieuradvies op maat. Wil je er meer over weten? Of wil je weten of mijn aanbod bij je past? Ik ga er graag met je over in gesprek. Laat het me even weten.

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies – Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94