• Interieuradvies Rozendaal.

    “We moesten heel veel keuzes maken op korte termijn, dat gaf stress! Het interieurplan gaf rust, overzicht en inzicht, we kregen antwoord op al onze vragen.”

    Rutger & Roelien.

Interieuradvies Rozendaal – kijk binnen bij Rutger & Roelien

Rutger & Roelien vroegen mij in eerste instantie een lichtplan te maken voor hun nieuwbouwhuis in Rozendaal. Ze zaten in de fase dat alle lichtpunten, stopcontacten, tv-aansluiting e.d. definitief doorgegeven moesten worden. In ons gesprek werd het ze duidelijk dat een totaal interieurplan hun veel beter zou gaan helpen om direct de juiste keuzes te kunnen maken. Ik ging voor ze aan de slag.

Meubelopstelling en lichtplan voor interieuradvies Rozendaal.

De meubelopstelling is de basis van elke keus die er gemaakt moet worden bij een nieuwbouwhuis. Aan de hand van de meubelopstelling konden we de lichtpunten bepalen, de juiste plaats voor de tv-aansluiting en de plaats van de haard.

Tekening meubelopstelling + lichtplan interieurplan nieuwbouwhuis Roosendaal - Rutger & Roelien.
Inrichting nieuwbouwhuis - gezellige zithoek ingericht

Door de maatwerk kast kan de zithoek optimaal benut worden.

De maatwerk kast zorg ervoor dat de zithoek ruimer lijkt. Vanaf de bank kijk je naar buiten. De stoel bij het raam is luchtig, waardoor die de raampartijen niet blokkeert en de zithoek ruim blijft ogen.

De smalle muur is voldoende om de tv tegenaan te plaatsen. Nu is er meer ruimte voor de zithoek.

Dit smalle muurtje is perfect voor de tv. Er valt geen licht van buiten op de tv. De meubels kunnen er mooi omheen opgesteld worden zonder dat ze de inloop van de zithoek blokkeren.

Interieuradvies Rozendaal
Interieuradvies Rozendaal

Een superfijne plek bij de haard, waar Rutger & Roelien graag zitten!

Vanaf de bank kunnen Rutger & Roelien tv kijken en van de haard genieten. Als ze geen tv kijken zitten ze graag samen met een wijntje bij de haard. Wanneer er meer mensen zijn kunnen ze de stoelen handig bij de zithoek betrekken.

Zo doorbreek je een lange wand in de woonkamer. De hoge kast maakt de plek bij de haard nog knusser.

Hoogte aanbrengen zorgt ervoor dat een lange wand minder lang lijkt. Zowel de haard en de hoge kast doorbreken de lengte van de enorme lange wand.

De ensuite kasten maken het hoekje bij de haard nog sfeervoller.
Interieuradvies op maat

Hoe vul je een breed deel op tussen een woonkamer en keuken? Zo dus!

Het huis van Rutger & Roelien had een heel breed deel tussen de woonkamer en de keuken. Hoe vul je dat op? Want het is ook de doorloop. De bank (gemaakt van simpele Ikea kasten met een houten plank er bovenop bevestigd) was de oplossing. De kinderen zitten er graag en de kussens en decoratie geven veel sfeer.

Decoratie op de eettafel voor nog meer sfeer.

Een paar planten op tafel met leuke grote schalen eronder en je hebt de eettafel al mooi aangekleed. Meer is niet nodig.

Decoratie op de eettafel, zo doe je dat!
Interieuradvies op maat

De op maat gemaakte ensuite kasten maken de zithoek en de eethoek warmer en prettiger.

Voor het Interieuradvies in Rozendaal adviseerde ik maatwerk. Door de twee tegenover elkaar liggende maatwerk kasten (van vloer tot aan het plafond) ontstaat een ensuite kamer. Je creëert er gezellige hoekjes mee. De zithoek, eethoek en de plek bij de haard voelen knusser.

Koken terwijl je de tuin in kijkt, heerlijk!

Keukenontwerp voor nieuwbouwhuis Roosendaal.
Sfeer in de keuken - nieuwbouwhuis Roosendaal.

Bloemen maken de keuken minder steriel.

Bloemen werken direct sfeerverhogend. Leuk om de keuken een huiselijke uitstraling te geven.

Rutger & Roelien zeggen: We moesten heel veel keuzes maken op korte termijn, dat gaf stress! Het interieurplan gaf rust, overzicht en inzicht, we kregen antwoord op al onze vragen.

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies – Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94