Aanbouw wordt kantoorruimte aan huis

Rob & Helma wilden een deel aan hun huis laten bouwen, dit moest de nieuwe werkruimte voor Rob worden. Rob had het idee dat deze ruimte erg klein was, dus heb ik onder andere d.m.v. kleuren en materialen ervoor gezorgd dat de ruimte er optisch mooi ruimtelijk uit zou zien.

Een kleine ruimte optisch vergroten

Door koele, rustige kleuren te gebruiken en zelfs 1 muur in  zilver te verven lijkt de ruimte gelijk al een stuk groter. Er moest tevens een keukentje komen, door het keukenblok op te hangen bleef er extra vloerruimte over, wat ook weer vergrotend werkte. Zilveren lampen zorgden ervoor dat het licht goed in de ruimte weerkaatst zou worden. Al met al is het een prettige werkruimte geworden.

Wil je meer lezen over dit advies, lees dan snel verder: www.mixinstijl.nl/portfolio/interieur-praktijkruimte-coach/

 

 

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur