Enthousiast door 3D tekening

Deze week had ik een presentatie van een interieurontwerp in Maarssen. De tekening hadden we al doorgesproken maar het wordt toch altijd totaal anders als we ook de kleuren, materialen en hoogtes van de meubels gaan doornemen. Door middel van 3D tekeningen ontstond er al direct enthousiasme.

 

Geen alledaagse inrichting meer

Toen ik de eerste keer hier binnen kwam viel het me vooral op dat er veel gelige tinten waren gebruikt, ik miste daardoor een zekere frisheid. Als het allemaal te geel/ warm is kan dat wat op je stemming drukken, frisse kleuren zorgen ook voor een fris gevoel in je hoofd. Daarnaast waren er veel losse meubelen die merendeel ook ongeveer dezelfde hoogte hadden. Als je binnenkomt en je loopt direct tegen de achterkant van een bank, dan sluit dat de hele ruimte af. Door hoogteverschillen te creëren maak je het geheel wat spannender. En daar waren ze naar op zoek. We willen van het alledaagse af was de boodschap aan mij.

Aan de slag

Ik heb een ruimtelijker gevoel gecreëerd door gedeeltelijk grotere meubels te kiezen of door ze bij elkaar te betrekken. Door daar weer fijne stoelen op 1 poot bij te zetten zorgt het weer voor rust.  Er zijn meer wittinten gebruikt om het geheel te verfrissen en daartegenover juist een bank in een opvallende kleur. De kleur waar zij op de sfeerplaatjes gelijk bij riepen, dit is een gave kleur. Dat heb ik direct opgeslagen en in het ontwerp verwerkt, met succes!

Bekijk ook de andere portfolios: www.mixinstijl.nl/portfolio/

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.