Rob & Marga uit Elst kozen voor een uitgebreid interieurontwerp. Zij hadden een erg kleine woonkamer, en wisten niet goed hoe ze dit praktisch en gezellig konden inrichten. De doorloop naar de keuken toe was juist wel weer groot, ook hier liepen zij ertegenaan hoe ze dit nou gezellig konden maken.

Interieurontwerp in 3 fasen

In 3 fases heb ik het ontwerp gepresenteerd. De eerste fase: gesprek wie Rob & Marga zijn, welke woonwensen en eisen zij hebben en wat hun leefstijl is. De 2de fase: presentatie van het schetsplan, zij konden kiezen uit 2 verschillende schetsopties. 3de fase: de eindpresentie, een uitgebreide uitleg aan de hand van kleurstalen een moodboard en 3d tekeningen. Naderhand ben ik nog een keer langs geweest om stylingtips te geven.

 

Wil je meer lezen over dit advies, lees dan snel verder: www.mixinstijl.nl/portfolio/interieur-marga-en-rob/

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur