Een tijdje geleden kwam ik in Ingen terecht om advies te geven. Marijke was haar inrichting helemaal zat en wilde de woonkamer nu gaan aanpakken. Ik luister altijd goed tussen de regels door wat er allemaal verteld wordt. Zo vertelde Marijke me dat ze gek was op landkaarten, dat vond ze zo leuk. Dus besloot ik om daar iets creatiefs mee te doen.

Kast met landkaart

Ze hadden een houten kast met glazen ruiten erin, omdat er al veel losse spullen in het zicht lagen vond ik de kast ook voor onrust zorgen. De kast kreeg een mooie pastelkleur en de ruiten werden vervangen door een houten paneel die beplakt werd met een landkaart.

Geef je kast een nieuw leven

Heb je een kast in huis die je graag een nieuw leven wilt geven, de panelen kun je voor van alles vervangen. Je kunt een houten plaat beplakken met behang of laat foto’s op hout drukken en maak daar nieuwe panelen van. Je kunt eigen foto’s gebruiken of zoek op internet naar mooie aansprekende afbeeldingen. Ook leuk om underlaymentplaat te gebruiken, laat je fantasie de vrije loop.

Ben je ook op zoek naar verrassende elementen in je huis? Dan is een interieuradvies misschien iets voor jou: www.mixinstijl.nl/interieuradvies

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.