Design interieur ontwerp Mix in Stijl

Betere keuzes. Stijlvol wonen. Meer woonplezier.

We kwamen er samen niet uit, dat gaf een hoop frustraties.
Nu weten we eindelijk waar we naar op zoek moeten.

Wij waren al een tijdje op zoek naar nieuwe meubels. Elke keer als we naar woonboulevards gingen om naar meubels te kijken voelde ik me gefrustreerd. De ene keer vond Gert-jan iets mooi en ik juist niet of het was andersom. We kwamen er samen niet uit. Uiteindelijk gingen we niet meer op zoek en deden we helemaal niks meer, terwijl we ons wel bleven ergeren aan verschillende dingen in ons interieur. Gert-jan ergerde zich rot aan de gordijnen, we misten goede opbergruimte en de sfeer was ook niet zoals we het graag wilden.

Het was spannend om hulp in te schakelen. Het idee dat er iemand bij ons thuis zou komen en overal wat van zou vinden. Maar we wilden het wel graag.
Van het advies werd ik heel blij! We durven de ideeën nu toe te passen omdat we een duidelijk beeld hebben van hoe het eruit gaat zien. Het blijft spannend, maar we gaan nu niet meer voor veilig, maar waar we echt blij van worden. Ik zie mezelf al helemaal zitten in ons nieuwe zithoekje, lekker met een goed boek en genietend van het zonnetje. Ik ben ook blij dat we niet alle meubels hoeven te vervangen, maar ook een aantal dingen (wat we zelf eigenlijk wilden vervangen) konden houden. Daardoor is het plan goed realiseerbaar voor ons.

Gert-jan & Marije van der Have, Arnhem

Het advies heeft me gelijk veel rust in mijn hoofd gegeven

Wij wonen 25 jaar in hetzelfde huis en ik besefte me onlangs dat ik al die jaren al bezig ben met mijn interieur, maar dat het nog nooit naar mijn zin geweest is. We besloten om de keuken uit te gaan bouwen en gingen rondkijken om ideeën op te doen. Er was zoveel te kiezen, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik merkte dat ik veel stress kreeg van alle keuzes die er waren.

Dit konden wij niet samen voor elkaar krijgen: we hadden hulp nodig! De verbouwing zou ons veel geld gaan kosten en we wilden ook nieuwe meubels aan gaan schaffen. Henk vindt al snel alles prima, maar ik wilde het deze keer écht goed doen. Ik vind het belangrijk dat alles in mijn interieur klopt en ik wilde zeker geen verkeerde keuzes meer maken.

We kwamen in gesprek met Mix in Stijl.
We zochten iemand die ons kon helpen ons huis zo in te richten dat het helemaal bij ons past. Geen huis zoals ik vaak zie in de woonbladen, die allemaal op elkaar lijken.

Ik vond het heel spannend toen Petra kwam, maar dat verdween al snel. Wij werden heel blij van de adviezen waarmee ze kwam. Zij kwam met hele andere oplossingen en ideeën als waar wij zelf aan dachten. De nieuwe keukenopstelling die zij bedacht had was voor mij echt een eyeopener. Dat had ik nooit zelf kunnen bedenken. De opstelling die zij voorstelde zorgde ervoor dat de keuken veel meer in verbinding kwam te staan met de woonkamer. Ik was zeer verrast door dit idee.

Het advies heeft me gelijk veel rust in mijn hoofd gegeven. We hebben een zeer compleet en doordacht plan met veel leuke ideeën. We kunnen nu direct afspraken gaan maken met de keukenzaak, het bouwbedrijf en op zoek naar de juiste meubels. We hebben er veel zin in om ermee aan de slag te gaan.

Henk & Anne Postma, Nijmegen

Advies heeft ons enorm veel tijd en winkelstress bespaard

Wij hadden een huis gekocht en wilden dat verbouwen. We wilden een nieuwe vloer, een nieuwe keuken, en de muren opnieuw laten afwerken.

We zaten met heel veel vraagstukken en kwamen daar zelf niet uit. De keuze voor een plavuizen vloer stond al vast en we wisten niet hoe we met deze vloer warmte in ons huis konden brengen. De site van Mix in Stijl sprak ons direct erg aan. Omdat we al eens eerder advies hadden ingewonnen, wisten we dat het ons goed zou kunnen helpen.

Petra kwam met creatieve ideeën waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn. Door wat extra muurtjes te laten plaatsen kregen we extra opbergruimte, ontstond er een leuke ensuite en tevens kregen we daardoor meer ruimte voor de keukenopstelling.

Het advies heeft ons enorm veel tijd en winkelstress bespaard. We konden nu direct de juiste keuzes maken omdat Petra al een goed uitgewerkt totaalplan voor ons had gemaakt. Het was fijn dat we direct wisten waar we naar op zoek waren en een aantal meubels konden we zelfs direct bestellen. Bij de verbouwing konden we gelijk alle keuzes doorgeven: plaatsen van lichtpunten, stopcontacten, tv aansluiting en waar de extra muurtjes geplaatst moesten worden, ideaal!

Wij wilden een warm huis waar we ons thuis zouden voelen. We zijn nu erg blij met het resultaat: de kleuren, hoe de ruimte is ingedeeld en onze nieuwe keuken. Dit hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen.

Piet & Ilse, Bennekom

Slim bekijken hoe je meubels anders neer kunt zetten

“Het interieuradvies van Mix in Stijl kan ik zeker aanbevelen. Een interieuradvies op maat. Van de kleur op de muur tot en met de gehele inrichting. Slim bekijken hoe je de meubels anders neer kunt zetten. Verrassend om je woonkamer te zien veranderen. Daarna blij met de nieuwe plannen die je uit kunt gaan voeren. Motiverend, inspirerend en praktisch uitvoerbaar.

Marieke Wien, Nijmegen

Een advies wat past bij de stijl van ons samen

“Voor ons nog te bouwen nieuwe huis hebben we Petra benaderd voor een interieuradvies. Dit is een hele goede keuze geweest en we zijn erg blij met het resultaat: een advies wat past bij de stijl van ons samen met concrete tips en originele adviezen voor de indeling, kleuren, verlichting en meubels. 

Doordat Petra zo’n helder en volledig advies geeft, hebben we nu een duidelijk plaatje voor ogen wat ons erg gaat helpen; zowel bij het doorgeven van allerlei opties voor het huis als voor het uitzoeken van de meubels. We weten waar we op moeten gaan letten en wat mooi zal staan. Door dit heldere advies, hebben we nog meer zin om met de inrichting van ons huis aan de slag te gaan!”

Bram & Anne, Nijmegen

Doorgrond onze wensen

“Wij zijn erg blij met het woonresultaat na Petra’s adviezen. Iedere dag lopen we zeer tevreden door ons huis. Ze doorgrond op basis van vooroverleg direct onze wensen, zodat de adviezen goed aansluiten bij onszelf en dat het dus wel je eigen huis blijft en geen woonblad. En wat zijn wij er blij mee! Ze werkt efficient, is goed bereikbaar en komt met leuke ideetjes, waardoor we zelfs een verbouwing uitgespaard hebben. Dank je wel!”

Anne Bressers, Ruurlo

Echt een kadootje!

“Petra heeft van ons nog wat kil aandoende nieuwbouw huis een sfeervol ‘thuis’ weten te maken! Ze heeft een warme sfeer neergezet met onze bestaande spulletjes en de ruimte is er erg van opgeknapt! Het woont erg lekker en het was echt een kadootje! Petra is creatief en erg betrokken bij de mensen en het huis waarin ze werkt.”

Rob & Ingrid van der Knaap, Arnhem

Onze wensen tot een prima advies verwerkt!

“Na inventarisatie van onze wensen kwam Petra met een advies voor het restylen van onze woonkamer dat geheel aansloot bij onze wensen. Met het uiteindelijke resultaat zijn wij dan ook bijzonder tevreden. Complimenten dat je onze wensen tot een prima advies hebt verwerkt.

René & Mirjam Streutgers, Westervoort

Sloophoutbehang
“Ik kijk samen met mijn dochter naar het sloophoutbehang, wauw, wat is dat mooi!”

Ton Rensen, Gendt

Frisse ideeën

“Petra heeft een prachtig plan gemaakt voor de inrichting van mijn studio 8ONTWERP. Het was geen gemakkelijke opdracht, maar ze heeft me zeer verrast met haar frisse ideeën. Ze heeft heel knap bestaande en nieuwe meubels met elkaar gecombineerd. Ik ben nog steeds elke dag heel blij zoals de ruimte nu is.” 

José Smits-Bastiaanssen, 8ONTWERP, Arnhem

Inzicht, overzicht, duidelijkheid en rust

“Super resultaat na 4 uur. De plattegrond, de inrichting en de kleuren waren bedacht en klaar. Het advies heeft ons inzicht, overzicht, duidelijkheid en rust gebracht. En een goed plan van aanpak.

Je ziet op de foto’s echt jouw advies groeien. Het wordt prachtig en Anita en ik zijn er heel blij mee. Het wordt nu ook helemaal eigen. Zelfs Ludo, die het heel erg vond dat de bar wit werd gemaakt, vindt het prachtig. Van een donker naar licht interieur, het is echt sprankelend en fris geworden. Het wordt zoals op de plattegrond.

Nogmaals bedankt voor het goede advies, het is voor ons echt een leidraad geweest.”

Anita & Anneke, Café De Hofhouding, Buren

Een feestje

Ervaring: inspirerend, verassend inzicht in onze eigen hoeveelheid spullen in huis en hoe dat overkomt bij anderen (besef dat we veel hout hebben). De schetsen waren zeker helder en overzichtelijk. Wij werden er enthousiast van.

Van de presentaties maakte jij een feestje, letterlijk en figuurlijk. Goed onderbouwd, helder en duidelijk verhaal.

Petra, wij vonden het een goed zakelijk aanbod met de kwaliteit die je geleverd hebt.”

Rob & Marga Gerritsen, Elst

Een echte aanrader!

Wij zijn zeer tevreden over het totaalplaatje, samenwerking, enthousiasme, prijs-kwaliteit verhouding. Dit hadden we eerder moeten weten…. een echte aanrader!

Het geeft veel rust zo’n interieurplan. Heerlijk dat we maanden later nog met een vraag bij Petra terecht konden”

Fam. Oever, Renkum

Fantastisch geholpen

“Petra heeft ons fantastisch geholpen met de inrichting van het meubelplein. Binnen de kaders heeft zij het maximale eruit gehaald en onze bezoekers weten te inspireren. Door het persoonlijk contact. het enthousiasme en de open communicatie zijn we tot fantastische ideeën gekomen voor de toekomst. (daarover later meer).” 

Frank Klaassen, BMM, Van Neerbos Bouwmarkten

Uitgebalanceerde kleuren

“Petra heeft bij ons de volledige kleurkeuze en interieurinrichting prachtig gedaan. Met haar natuurlijke gevoel voor uitgebalanceerde kleuren en haar creatieve talent is ze erin geslaagd onze nieuwbouwwoning op geheel eigen wijze praktisch en gezellig aan te kleden. Ze zoekt steeds naar vernieuwende combinaties en origineel gebruik van spullen, die je huis net even anders maken, zonder dat het onpraktisch wordt. Met veel passie en gevoel heeft ze een originele Mix in Stijl van nieuwe en (her)gebruikte spullen gecreëerd, waardoor het huis echt als thuis aanvoelt. Fantastisch gedaan Mix in Stijl!”

Cornelis & Sabine de Vos, Arnhem

Perfect advies

“Petra heeft mij kleur & stijl advies gegeven voor de living van ons nieuwe huis. Na inventarisatie van onze wensen heeft ze een perfect advies gegeven. Ze had hele verrassende tips & ideeën en heeft mooie & bijzondere kleurencombinaties gemaakt. We zijn hierdoor dan ook zeer snel en goed geslaagd met shoppen, ideaal!”

Maaike Jonge Poerink, Heteren

Razend enthousiast over het resultaat

“Voor een vrij kleine werkruimte hebben we Petra gevraagd om de inrichting te verzorgen. Het leek mij eerlijk gezegd te klein om er iets van te maken. Toen Petra met termen als ‘zichtlijnen’ en ‘wijkende kleuren’ kwam dreigde ik af te haken. Vervolgens kwam ze met borden waarop het resultaat te zien was, inclusief gebruik van stoffen, materialen, verlichting etc. Uiteindelijk ben ik razend enthousiast over het resultaat. Wat in mijn beleving ‘een hokje’ was, is nu een bijzonder prettige werkomgeving. Petra is niet alleen een expert, ze gaat ook uitstekend om met (mijn) weerstand. Absolute aanrader.”

Rob Janssen, Coach Spraakmaker, Nijmegen

Compleet en goed doordacht plan

“Petra heeft ons voorzien van uitstekend interieuradvies. Ze heeft leuke, creatieve oplossingen, komt afspraken na en en levert een zeer compleet en goed doordacht plan.”

Christiaan Wolters & Romanie van der Vlist

Geluisterd naar onze wensen

“Petra heeft ons uitstekend geholpen met de restyling van onze woonkamer. Ze heeft daarbij prima geluisterd naar onze wensen en deze vertaald naar een duidelijk plan waarmee wij zelf aan de slag konden. We zijn erg blij met het resultaat.”

Marcel & Margreet Claassen, Elst

Een vakvrouw

“Petra is een vakvrouw, ze werkt heel grondig, ze denkt mee, is plezierig in de omgang en heel betrokken. Ze is erg goed in het vertalen van een wens naar een concreet eindproduct. Ik kan haar echt aanraden!” 

Judith Wolterinck, Doetinchem

Bijzonder veel woongenot

“Wij zijn in contact gekomen met Petra de Wit in de periode dat wij plannen aan het maken waren voor een complete nieuwe indeling van de begane grond van onze woning en voor een uitbreiding aan de tuinzijde. Met Petra hebben wij een aantal gesprekken gevoerd, waarbij onze wensen zijn geïnventariseerd en haar ideeën zijn besproken; uiteindelijk heeft Petra ons kleur- en inrichtingsadviezen gegeven. Kleuren welke wij zelf in eerste instantie niet uitgekozen zouden hebben, geven ons nu bijzonder veel woongenot. Wij hebben de eikenhoutenparketvloer vervangen voor een tegelvloer. Niet in de oorspronkelijk door ons bedachte donkere kleur, maar in een rustige grijze kleur. Wij hebben zeer prettig met Petra gewerkt en zijn bijzonder tevreden met het uiteindelijke resultaat.”

Jan Joris Heling & Willy Leenders, Arnhem

Aan het denken gezet

“Inspirerend, coachend, deskundig. Wij waren niet op zoek naar ‘zo moet het’ maar naar goede begeleiding op de zoektocht. Je hebt  dat perfect aangevoeld. Je hebt ons aan het denken gezet en kwam met goede suggesties. De smaakverschillen tussen Simon & Georgina zijn goed overbrugd.

Het was plezierig om twee alternatieven te krijgen en daar eens op door te denken. Een ruimtelijk concept dat aansluit bij onze woonwensen. Bruikbare aanwijzigingen voor materialisatie, praktische tips bij uitvoering.”

Simon & Georgina, Arnhem

Een bijzonder verzorgde presentatie

Bij de inrichting van ons kantoor heeft Petra goed geluisterd naar onze wensen en vervolgens een bijzonder verzorgde presentatie gegeven van haar ideeën. Petra heeft een heel duidelijke visie op binnenhuisarchitectuur en draagt dat met verve uit. Ons kantoor past ons als gegoten. Bestaand meubilair wist ze naadloos in te passen in een nieuw concept. Mix in Stijl is dan ook een zeer passende naam voor haar onderneming.”

Helma de Lorijn (coach en trainer), Nijmegen

Zorg uit handen genomen

“Mooie goede produktie gemaakt voor Zibro, lyfestile in een lokatie studio bij Jansen Totaal Wonen. Petra heeft me een hoop zorg uit handen genomen door de produkten op tijd op de set te laten verschijnen en de styling in overleg met mijn klant prima te verzorgen.Voortgang fotografie was zo ook gegarandeerd. 20 sets in een dag!!!!!!! Stijlgevoel en professionaliteit en organisatie talent, Merci Petra.”

Rob Sas, fotograaf

veel positieve reacties

“De nieuwe indeling geeft echt meer rust en oogt ruimer, je advies is dus zeker geslaagd!

We krijgen veel positieve reacties en het leuke is dat bijna iedereen zegt dat de kamer toch ook mijn sfeertje heeft weten te behouden, ondanks alle veranderingen. En dat was immers helemaal onze bedoeling toch?!”

Fam Rotmans, Arnhem

zeer goed advies

“Ze hebben vandaag de gordijnen gehangen. het was een zeer goed advies want we vinden het allemaal erg mooi”

Netty de Zeeuw, Herveld

Het eindresultaat mag er wezen!

“We hadden een nieuwe bank gekocht en toen deze geleverd werd, overheerste echter de twijfel. Stond de bank echt wel goed? Was de bank niet te groot en was de antracietkleur niet te donker? En ging de kleur wel goed  samen met de nieuwe kleuren van de wanden?

We besloten hulp in te schakelen van een professional. Op internet kwamen we al snel bij Petra de Wit van Mix in Stijl , haar portfolio sprak ons aan.

Twee keer hebben we met Petra gesproken. In het eerste gesprek draaide het om onze wensen. Wat wilden we? Wat had onze hoogste prioriteit? En van welke stijl houden we? Ook stelde Petra ons meteen gerust. De bank paste qua formaat en kleur prima in onze woonkamer. En de combinatie van kleuren was ook in orde, verzekerde ze ons.

Tijdens het tweede bezoek ging Petra stap voor stap met ons door haar interieuradvies. We zagen onze woonkamer als het ware groeien naar het eindresultaat. Het eindresultaat mag er wezen! En dat vinden familieleden, vrienden en bekenden ook. Nog steeds krijgen we complimenten voor de rust en eenheid die onze woonkamer nu uitstraalt. En dat komt beslist door het prettige advies van Petra. Dankjewel!”

Marian & Karin, Zutphen

Handiger ingedeeld

“Wij waren al een tijd niet tevreden met de inrichting van onze woonkamer en liepen daarin vast. Via internet hebben we de gegevens van Petra gevonden en na telefonisch contact de opdracht gegeven. Omdat de aanpak ons aansprak (een uitgebreide inventarisatie van onze wensen en voorkeuren).

Zij heeft ons geleerd hoe je de opstelling kunt veranderen, hoe om te gaan met materialen en kleuren. Uiteindelijk is Petra met een plan en moodboards gekomen en hebben wij de tijd genomen om de spullen te kopen, inclusief verlichting. Onze woonkamer straalt nu meer sfeer uit en is handiger ingedeeld. Wij zijn er blij mee!”

Michel & Lisa Hennus, Oosterhout

Onder de indruk

Hallo Petra, we waren alle twee erg onder de indruk van je komst en je ideeën . We hebben even alles laten zakken en een plan van aanpak gemaakt.”

Tom & Marjolein van Breda, Bennekom

Hier kunnen we echt wat mee

“Beste Petra, ontzettend bedankt voor het advies. Leuke kleine details die je aangeeft, hier kunnen we echt wat mee. Je geeft verrassende ideeën. En bedankt voor je uitgebreide reaktie op onze vragen. Nuttig!”

Wilco & Annemarie, Groningen

Veel gevoel voor detail

“Toen onze woon- en slaapkamer aan een nieuwe inrichting toe was, hebben we de hulp van Petra de Wit ingeroepen. Met veel gevoel voor detail heeft ze een plan uitgewerkt waar in onze ogen enkele verrassende en gewaagde voorstellen in stonden.

Ondanks onze twijfel over een “schrootjesbehang” en “blauwe” lampen, hebben we het plan van Petra toch maar volledig uitgevoerd. En met een prachtig resultaat.

De woonkamer is veel ruimer en lichter geworden terwijl de slaapkamer erg veel rust uitstraalt. We zijn dan ook erg tevreden met het advies en de uitwerking van Petra.”

Raoul & Jessica Godijn, Oosterbeek

Goed advies

“Petra geeft goed advies en heeft oog voor stijl.”

Guido & Annemarie Ritskes, Arnhem

Origineel, fris, updated en verrassend

“Voor het opnieuw inrichten van onze huiskamer en een kleurcombinatie – advies in de slaapkamer hebben wij Mix in Stijl ingehuurd. Wij wilden graag een origineel ingericht huis, anders dan de rest maar geen gekke onpraktische design fratsen. Een gezinswoning, net even anders dan de rest en door een slimmere indeling en aankoop uiteindelijk nog binnen een beperkt budget te houden.

Reden om voor Mix in Stijl te kiezen was de transparante – & laagdrempelige werkwijze. Een ‘advies’ inhuren klinkt erg abstract en geeft vooraf de onzekerheid of je wel waar krijgt voor je geld. Een portfolio vooraf  is ook niet alles. Maar we kregen bij het eerste (vrijblijvende) contact al snel een duidelijk beeld van wat we konden verwachten en het gevoel dat onze wensen werden ‘begrepen’ en vertaald konden worden naar een verrassend concept en in het voortraject al behoorlijk naar een concreet plan en enige uitwerking gaat.

Mix in Stijl wist voor ons een uitstekende combinatie te maken van enerzijds origineel, fris, updated en verrassend uit de hoek te komen met een unieke inrichting en anderzijds er wel  voor te zorgen dat het een gewone praktische, kindvriendelijke gezinswoning blijft.

Voor ons maakte Mix in Stijl het verschil in detail en betrokkenheid;  Daar waar gewenst denkt Mix in Stijl mee en komt met opties van algemeen ontwerp, indeling, kleuradvies tot en met welk object waar te plaatsen, te koop is, desnoods tot op de centimeter nauwkeurig ingedeeld indien behoeftig.

Tijdens, maar ook achteraf kunnen we nog steeds met detailvragen terecht en krijgen we de gewenste adviezen. Vanuit het netwerk weet Mix in Stijl ook snel de juiste leveranciers, winkels etc te tippen waar je specifieke zaken kunt halen.

En prettig is dat je een prijs afspreekt voor het totaal en niet per advies (bij) moet betalen, of extra aanpassingen, wat uitgelopen tijd etc in rekening wordt gebracht. Je gaat samen naar een eindresultaat werken, zonder het gevoel te hebben dat je straks in een huis woont naar de smaak van de interieurontwerper zelf.

Al met al betaalt het zich al direct terug in tijd, aankoop van meubels, juiste kleurkeuze & totaal combinaties. En geen gestress of het fysiek ook wel bij elkaar past. En het resultaat is een inrichting net even een stuk leuker dan je zelf had kunnen bedenken, de buren al hebben of je hebt geprobeerd na te bootsen uit een woonmagazine.”

Peter & Sabina van Overbeek, Maarssen

Petra verstaat haar vak

“Om mijn interieur net wat meer te laten spreken heb ik Petra ingehuurd voor een advies. Zij hield uitgebreid rekening met mijn wensen, waardoor er nu meer rust in mijn kamer is ontstaan en het een ruimte is geworden waar ik mij (nog) prettiger in voel en die goed weerspiegelt wie ik ben.

Haar manier van werken heb ik als prettig ervaren. Ze luisterde goed, nam alles in zich op en verwerkte mijn wensen in een smaakvol en aansprekend gepresenteerd advies, Ze kwam met creatieve oplossingen en wist materialen en stijlen op zo’n manier te combineren dat mijn woonkamer nu een mooi en evenwichtig geheel is geworden.

Kortom, Petra verstaat haar vak. Met haar intuïtie en creativiteit maakt zij elk huis nog meer tot een thuis. Dank voor je input, Petra!”

Patty Gerrits, Malden

 

Het maximale resultaat voor elk geschikte budget

“Nieuwe woning, bestaande meubels, inrichting, kleur, budget? Allemaal vragen die wij hadden bij de aankoop van onze nieuwe woning.

Wij zijn in gesprek gekomen met Petra en tijdens onze gesprekken en bezoek op locatie werd ons wel duidelijk dat Petra constant op zoek is naar de ideale oplossing ongeacht wensen en budget.

Uiteindelijk hebben wij een interieur advies gekregen met hierin zaken die wij zowel direct als in de toekomst kunnen uitvoeren.

Wij hebben Petra als zeer prettig ervaren, ze is een specialist in haar vak.

Kortom, Petra is de juiste adviseur als het gaat om het maximale resultaat voor elk geschikte budget.”

Levi Kleinjan & Marieke Pohlman, Arnhem

 

Net even anders

“Petra heeft ons geholpen om onze woonkamer opnieuw te stylen. Door haar uitgebreide kennis van interieurs, opstelling en duidelijke aanpak, is het resultaat zoals uit een interieurmagazine. Absoluut aan te raden als je het net even anders wilt.”

Arjan & Bernadet Dekker, Arnhem

 

Prettige dame om mee samen te werken

“Beste Petra, hartelijk dank voor jouw advies. We hebben de schilders al opdracht gegeven voor de besproken kleuren.

Je bent een prettige dame om mee samen te werken, erg creatief en je kan de keuzes goed onderbouwen, tot zover hartstikke bedankt!”

Mike & Marloes van Drie, Nijkerk

 

We twijfelden niet meer bij het uitzoeken van nieuwe meubels

“Wij kwamen bij Petra terecht via onze buurvrouw voor haar had zij ook een mooi interieurplan gemaakt met goed resultaat. Wij wilden graag ons interieur vernieuwen naar een meer modernere stijl maar wel met warmte. We wisten niet goed hoe we dat aan moesten pakken en wilden niet verkeerde meubels aanschaffen.

Petra is enthousiast en meedenkend, zij heeft ons onder andere weten te overtuigen om onze houten eettafel in een kleur te schilderen, dat bleek een goede tip. Wij vonden het wel gewaagd maar zijn erg blij met het resultaat. Wij hoefden geen nieuwe tafel te kopen en het was dus kostenbesparend.

Ze gaf ons veel goede stylingtips en we twijfelden niet meer bij het uitzoeken van nieuwe meubels.We hebben van haar geleerd anders te kijken naar ons eigen interieur, zij heeft ons op andere gedachten gebracht maar wel passend bij ons.

Het boekje hebben wij veel gebruikt met het winkelen, dat was erg handig als leidraad. We hebben nu ook niet meer de neiging om de basisinrichting te veranderen omdat het gewoon goed voelt.”

Hennie & Ellen van der Horst, Arnhem

 

Nog steeds blij

“Ik ben nog steeds blij met mijn huisje. Veel mensen vinden het een hele verandering. De woonkamer lijkt groter en alles past bij elkaar. Ik zal altijd jouw naam noemen als het om inrichten gaat. Petra ik ben door jou heel goed geholpen, ook gezien het feit dat ik alleen allerlei beslissingen moest nemen. Geen druk en je dacht ook goed mee voor alternatieven”.

Vonne Kersten, Lingewaard

 

Een woonkamer waar we ons helemaal thuis voelen

“Bij de inrichting van onze nieuwe woonkamer hebben we Petra gevraagd om mee te denken. Zelf vonden we het lastig om te bepalen welke wanden we een kleur zouden geven en hoe we het beste de meubels konden plaatsen. Petra heeft ons hierbij fantastisch geholpen. Hierdoor hebben we nu een woonkamer waar we ons helemaal thuis voelen. Mét kleur en een goed verlichtingsplan!

Daarnaast gaf Petra ons nog tips waar we terecht konden voor bijvoorbeeld een hip keukenbankje of raambekleding. Kortom, haar adviezen zijn echt een meerwaarde bij de inrichting van je huis!”

Ramon & Janneke, De Steeg

Lekker duidelijk

“We hebben echt goede tips van je gekregen en je was lekker duidelijk. Daar houden we van! We gaan je zeker nog een keer inhuren als we de keuken gaan uitzoeken. Bedankt”.

Marrit, Nijmegen

 

Een vakvrouw voor stijl en interieur

“Petra de Wit hebben we leren kennen als een vakvrouw voor stijl en interieur en is betrokken bij haar klanten. No nonsense maar wel heel erg van deze tijd! Dat gaf vertrouwen en inspiratie om ook zelf aan de slag te gaan met het door Petra gemaakte plan. Passend bij ons en onze woonkamer in een oude woonboerderij uit 1860 waar we zelf geen raad mee wisten maakte zij het plan.

Het is een fijne leefruimte geworden voor ons tweeën maar ook familie en vrienden voelen zich welkom! Ik zal haar bedrijf en haar als persoon aanraden aan iedereen die een woonvraag en/of probleem heeft.’

Bert & Marijke, Ingen

 

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies - Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.