Ilse, een super leuke spontane vrouw van 42 jaar, contactlens specialist. Altijd brengt ze een glimlach op mijn gezicht als ik haar zie. Waar zij ‘op aan gaat’: “natuur en verbeteren.”

Nu vraag je je misschien af …

​​Hoe kan Ilse de ‘waarden’ die zo belangrijk voor haar zijn, in haar stijl laten terugkomen?

Hoe kan ze, zonder een woord te zeggen, toch met haar klanten ‘praten’ via haar kleding?

Zodat ze met volle overtuiging uitstraalt: “Ik ben deskundig en dit is mijn passie. En ik ben de aangewezen persoon om jou goed te helpen, punt!”​​

Weet je, kleding is zo’n krachtig middel om je uit te spreken %FIRSTNAME%

Het is gewoon een leuke manier en buitengewoon inspirerend om je zelfverzekerder te voelen. Daarom beginnen we niet aan de buitenkant (je kleding), maar beginnen we van binnenuit (wie ben je, je karakter, jouw waarden…enz.).

Helaas zie ik veel ondernemende vrouwen om me heen die juist de verkeerde signalen afgeven

Dus moet je extra je best doen om te bewijzen dat jij de expert bent. Natuurlijk, je bent meer dan je kleding, dat je expert bent moet je nog wel laten zien.

Maar het is wel het eerste wat mensen van je zien. Eigenlijk als een ‘levend’ visitekaartje. Je laat meteen zien wat je in je mars hebt, voordat je zelfs een woord hebt gezegd.

Nou, Ilse doet eigenlijk al best wat dingen die laten zien waar ze voor staat. Maar hoe beter ze zichzelf begrijpt, hoe meer haar ‘vuurtje weer gaat branden’ en hoe zelfverzekerder ze wordt.​

Ze houdt bijvoorbeeld al van natuurlijke en duurzame materialen in haar kleding. Maar ze kan dat nog meer laten zien, bijvoorbeeld door te kiezen voor accessoires die ook natuurlijk en duurzaam zijn.

Denk aan een tas van gerecycled leer, een mooie sjaal gemaakt van gerecyclede vezels, of een handgemaakt sieraad van bamboe.

Staat natuur bij jou ook op no.1? Wat vind je van kleding met natuurmotieven, zoals bladeren, bloemen of leuke dierenprints? Daarmee laat je echt zien dat je verbonden bent met de natuur.

En qua kleur kan je ook nog alle kanten op. kies bijvoorbeeld voor mooie aardetinten, groenen of blauwtinten die doen denken aan lucht of water.

​Hoe leuk is dat!

Als je een beetje rondkijkt in de natuur, kan je daar vast nog veel meer inspiratie opdoen. De natuur heeft zoveel kleuren, dus je hebt eigenlijk eindeloos veel mogelijkheden om je eigen stijl te laten zien.


Laat zien wat je in je mars hebt, straal zelfvertrouwen uit en durf te stralen!


Want, mooie vrouw, hoe tof is dit! Ilse is gewoon één voorbeeld van hoe je jouw waarden en persoonlijkheid kunt laten schitteren met je kleding.

Of je nu een contactlensspecialist bent, een ondernemer, of iets totaal anders, je kleding is jouw podium om te stralen.

Laten we samen die ontdekkingsreis maken en jouw unieke stijl laten schitteren als nooit tevoren. Want als je jouw waarden in je kleding laat zien, straal je niet alleen zelfvertrouwen uit, maar maak je ook een blijvende indruk.


P.S. Durf jij het aan om echt jezelf te laten zien en elke dag opnieuw impact te maken?