Een fantastische wensenlijst maken

Precies de juiste sfeer in je huis bereiken, begint altijd met weten wat je wensen zijn. Jouw grootste wensen, die weet je vaak wel. 

Het zijn juiste de kleine wensen waar jij je vaak niet direct bewust van bent. Dat hoeft niks spectaculairs te zijn, het gaat er om waar jij heel blij van wordt.

x

In 2 videolessen van samen 30 minuten leer jij jouw allerdiepste wensen naar boven te halen. 

Zodat jij jouw interieur helemaal af kan gaan stemmen op wie jij bent en wat jou gelukkig maakt. 

Je moet er wat voor doen, maar als je jouw echte wensen eenmaal helder hebt, wordt jouw huis een echt Thuis.

P.s: jouw eigen fijnste herinneringen en zelfs je irritaties gaan je helpen om een fantastische wensenlijst voor jezelf op te stellen.

€ 9,47

Wensenlijst voor interieur maken 1 X

Wensenlijst voor interieur maken 2 X

Met goed licht krijg je veel meer sfeer in huis

Er zijn een paar dingen die grote effecten hebben op de sfeer in je huis. Één daarvan is verlichting. Dat wordt nogal eens onderschat.

Maar met de juiste verlichting kun jij op elk moment meer sfeer in je huis brengen. Een goed lichtplan maken is niet perse moeilijk, je moet alleen weten hoe.

In deze video van 13 minuten laat ik jou zien hoe jij ook een goed lichtplan voor je huis kunt maken. Stap voor stap, het zijn maar 3 stappen. Niets ingewikkelds en ik doe het je voor. 

x

Een geweldig lichtplan voor iedere ruimte in je huis. 

Niet alleen overdag, maar ook s’avonds wil je veel sfeer in je huis. Na deze video kun jij met gemak voor iedere ruimte in jouw huis een fantastisch lichtplan maken.

€ 9,47
Lichtplan maken

Graag de 3 video’s tegelijk ontvangen? 

€ 14,97