ONTDEK JOUW ÉCHTE INTERIEURSTIJL DIE PAST BIJ JOUW PERSOONLIJKHEID, KARAKTER EN VOORKEUREN!

VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2019 - VRIJDAG 25 OKTOBER - NIJMEGEN

GRATIS VIDEO MIXINSTIJL’S UNIEKE KLEDINGKAST METHODE

 

1-Daagse masterclass: “Ontwerp jouw persoonlijke intereurstijl met Mixinstijl’s unieke ‘Kledingkast Methode!”

♥ Speciaal voor vrouwen die willen ontdekken welke interieurstijl écht bij ze past.

♥ Speciaal voor vrouwen die een veranderingsfase in hun leven doormaken (of vrouwen die gewoon zin hebben in verandering) en op zoek zijn naar een hele nieuwe en eigen interieur- en kledingstijl.

♥ Speciaal voor vrouwen die graag een hele persoonlijke interieurstijl willen ontwikkelen, die uniek voor haar is.

♥♥♥ Én……voor iedere vrouw die ervan houdt om met kleding en interieur bezig te zijn en zin heeft in een heerlijke inspirerende dag vol beleving!

AANMELDEN MASTERCLASS KAN HIER

DAMES, DOEN JULLIE MEE?

Ontdek de geheimen over jouw persoonlijke woonstijl en unieke voorkeuren aan de hand van je eigen favoriete kledingsetjes. Leer welke interieurstijl bij jouw persoonlijkheid past en bereik het interieur dat in alle aspecten weerspiegelt wie jij bent.

“Hoe de ‘Kledingkast Methode’ ook jou kan helpen. Bereik het interieur van je dromen, dat uniek is voor jóu en je past als een warme jas.”

De kledingkast Methode werkt voor iedereen! Ontvang de GRATIS video, dan leg ik je de methode helemaal uit én ik laat je zelfs zien hoe mijn kledingstijl in mijn interieur terugkomt.

⇓                                ⇓                               ⇓

Ook leren?

Inspiratie opdoen? Ben jij steeds zoekende naar een uniek en persoonlijk interieur waarin jij je helemaal thuisvoelt, dat weerspiegelt wie jij bent? Een interieur dat je niet steeds hoeft te veranderen omdat je er niet tevreden mee bent?

En wil je graag nieuwe dingen leren die je gaan helpen om ……:

 • een prachtig interieur te bereiken maar dat écht bij jou past, zodat je niet steeds hoeft te veranderen.
 • bewuste keuzes te kunnen maken, zodat je tijdens het winkelen beter weet wat je moet kiezen, waardoor je niet meer alle kanten op hoeft te schieten en winkelen veel leuker wordt.
 • meer inzicht te krijgen in jouw persoonlijke voorkeuren en je eigen stijl(en), zodat je geen aankopen meer doet die niet bij je passen en dat leidt tot een beter resultaat.
 • een uniek en persoonlijk interieur te bereiken dat helemaal afgestemd is op jou en je gezin, waar je elke dag opnieuw heel erg blij van wordt omdat jij je er helemaal in thuisvoelt.
 • in actie te komen en nieuwe stappen te zetten, je durft weer in beweging te komen en kunt keuzes gaan maken op basis van de inzichten die je krijgt.
 • te voorkomen dat je interieurs of ideeën van anderen gaat kopiëren, terwijl je niet weet of die ideeën ook bij jou passen.

 

Speciaal voor vrouwen die heel graag nieuwe dingen leren om hun interieur prachtig in te richten, een interieur dat helemaal bij ze past….

heb ik een hele interessante nieuwe en unieke methode ontwikkeld die je op een makkelijke en snelle maar zeer doeltreffende manier gaat helpen om van je huis een écht thuis te maken!

Veel mensen zijn regelmatig bezig met hun interieur. Ze zetten hun meubels anders neer, hebben allerlei ideeën die ze toe willen passen, kopen nieuwe dingen maar bereiken nooit het interieur wat ze zo graag willen: een huis waarin alles op elkaar is afgestemd en dat helemaal bij ze past.

Leuke ideeën opdoen en dingen in je huis veranderen en nieuwe spullen aanschaffen is niets mis mee. Dat kán zelfs heel erg leuk zijn!

Maar toch niet als het elke keer weer op een teleurstelling uitloopt? Helaas is dat wel wat er meestal gebeurt en is je huis een bron van irritatie geworden. Dan blijkt het huis van je dromen nog steeds een droom te zijn i.p.v. werkelijkheid. Voordat je het weet heb je er jaren aan verspild en voelt je huis nog steeds niet aan als een warme jas om je heen.

Ja, ook ik ben nogal eens thuisgekomen met ‘verkeerde’ spullen, waar ik dan alweer snel spijt van kreeg.

Ik kwam er steeds meer achter dat alleen iets ‘mooi vinden’ op het eerste gezicht, nog steeds niet betekende dat ik er dan ook lange tijd blij van zou worden. Dat maakte me nieuwsgierig! Ik wilde weten wat het verschil was tussen iets ‘mooi vinden voor heel even’ en ‘iets mooi vinden voor heel Lange tijd’. Inzicht bleek het toverwoord.

Als je graag met je interieur bezig bent, doe dat dan met de juiste kennis en inzichten!

En weet je wat het mooie is? De kennis die jij nodig hebt om een heel persoonlijke sfeer in je huis te krijgen ligt binnen jouw handbereik net als bij mij! Het is veel dichterbij dan je nu waarschijnlijk denkt.

Een snelle en hele leuke manier om jouw persoonlijke interieurstijl te ontdekken is door te kijken naar je kleding.

De manier waarop jij je kleedt geeft namelijk heel veel informatie over jou, je voorkeuren en je stijl(en). Jouw favoriete kledingsetjes maar ook je miskopen qua kleding kunnen je fantastisch helpen om veel meer inzicht te krijgen in de interieurstijl die op jouw lijf geschreven is. De kleding die je graag draagt heeft allemaal bepaalde kenmerken. De kenmerken van jouw favoriete kledingsetjes maar ook van je miskopen zullen allemaal overeenkomsten met elkaar hebben. En die kenmerken kun je gaan vertalen naar je interieur!

Het is een slimme manier waarmee je wél je eigen droominterieur zal bereiken!

Simpelweg omdat je onbewust alle kennis die je nodig hebt nu al in je hebt. Want die favoriete kledingsetjes heb je toch ook zelf uitgekozen?! En waarom denk je dat deze je zo goed staan? Gewoon omdat ze passen bij wie jij bent!

Het enige wat je moet doen, en waar ik je heel erg graag mee wil helpen in mijn 1-daagse masterclass, is leren hoe je de kennis die je al bezit kan vertalen naar je interieur. Zodat je een interieur krijgt dat als gegoten voelt, net als je kleding.

Milou zegt:

Reactie deelnemer Masterclass Mixinstijl’s Kledingkast Methode

VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2019 - VRIJDAG 25 OKTOBER - NIJMEGEN

 

In de 1-daagse Masterclass leer je hoe je de Kledingkast Methode kan toepassen en ontdek je jouw unieke eigen kleding- en interieurstijl.

Er zijn talrijke goede redenen om deel te nemen aan de Masterclass waarin ik je alles over de ‘Kledingkast Methode’ leer. Ik zet ze even voor je op een rijtje:

 • Je ontdekt heel veel over je eigen voorkeuren: je stijl(en) en de keuzes die jij maakt qua vormen, materialen, patronen en details. En zelfs hoe je dit alles met elkaar combineert is allemaal waardevolle informatie die je kan gaan inzetten voor het inrichten van je interieur.
 • Je leert bewuste keuzes te maken en dat helpt je om miskopen te voorkomen. Dat geldt zowel voor je interieur als voor de kleding die je aanschaft. In beide gevallen weet je veel beter wat er bij je past.
 • Je leert welke interieurstijl of meerdere stijlen het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Ook gaan we samen uitzoeken welke stijl jij als hoofdstijl in je interieur kan gaan toepassen.
 • Je ziet direct of je al op de goede weg bent met je interieur en leert wat je zonodig kan gaan veranderen.
 • Je krijgt heel veel inzicht in jouw manier van kleden en de keuzes die je daarin maakt. De manier waarop jij je kleding combineert leert je welke combinaties je kunt maken in je interieur en waar je dus nooit teleurgesteld over zal zijn.
 • Je ontwikkelt meer lef in de keuzes die je maakt. Durfde je eerder veel dingen niet toe te passen omdat je het té spannend vond? Wist je niet of het in je interieur zou staan? Of twijfelde je over de keus van je kleding? Je weet nu sneller wat de keuzes zijn die jou blij maken. Ik leer je hoe je met kleine stapjes toch spannende keuzes durft te maken en je een interieur bereikt waar je hart elke keer als je er binnenkomt een sprongetje maakt.
 • Je kan de methode na de Masterclass steeds verder gaan uitdiepen, het zal je steeds weer verrassende inzichten geven over jezelf, je kledingstijl en je interieurstijl.
 • Je laat je niet meer door anderen overdonderen die jou vertellen wat wel of niet mooi is in je interieur. Jij wéét nu namelijk wat er bij jou past.
 • Je hebt de juiste kennis en inzichten om eindelijk doordachte en bewuste keuzes te kunnen maken. En dat leidt tot een beter resultaat.
 • Je leert hoe je de kennis die je al in je hebt omtrent jouw voorkeuren te vertalen naar je interieur.
 • Je kunt de ‘Kledingkast Methode’ ook toepassen bij je partner en/of andere gezinsleden. Je leert dus ook de voorkeuren van je partner te herkennen. De verschillen en de overeenkomsten kun je inzetten om de juiste interieurstijl(en) te bepalen. Er zijn verrassend vaak meer overeenkomsten dan we denken.

YES, ME-TIME

Het wordt een super inspirerende en leerzame dag! Dat kan ik je alvast beloven. Een dagje helemaal voor jezelf. Leuke verrassende dingen ontdekken, andere vrouwen ontmoeten met dezelfde interesses, genieten van heerlijke lekkernijen, een goed verzorgde lunch, vernieuwende en inspirerende opdrachten én heel veel gezelligheid. Kortom een dag waar wij als vrouwen blij van worden, toch?!

Aan het eind van de dag ga je naar huis boordevol kennis en inzichten en zin om direct verder aan de slag te gaan.

Er is een besloten Facebookgroep waarvoor ik alle deelnemers uitnodig die hebben meegedaan aan de Masterclass. In de groep kunnen jullie nieuwtjes uitwisselen, elkaar om feedback vragen, ideeën samen bespreken, herkenningsmomenten samen delen. Je kan ook leuke foto’s in de groep gooien en vertellen welke stappen jij  aan het zetten bent. Zo kun je elkaar ook nog verder helpen en hebben jullie een leuk gezamenlijk doel.

Hoe ziet de Masterclass dag eruit?

’s Morgens krijg je een uitgebreide uitleg over de methode en leg ik je uit waarom deze unieke methode bij iedereen werkt. Ja, bij iedereen! Je krijgt een aantal superleuke opdrachten waarmee je tot in de puntjes jouw kledingstijl gaat analyseren. En natuurlijk help ik je graag bij het onderzoeken ervan.

Om je al in de stemming te brengen, vraag ik je van tevoren 2 kledingsetjes uit te zoeken die je heel erg graag draagt: jouw favorietste setjes. Dat zorgt ervoor dat je al heel bewust naar je kleding gaat kijken. Die setjes gaan we als basis gebruiken voor de opdrachten die je van mij krijgt.

Tijdens een interactieve presentatie laat ik verschillende kledingstijlen zien met bijpassende interieurs. Door dit gezamenlijk te bespreken leer je steeds meer de taal van de methode te begrijpen en dus ook zelf toe te passen.

Tussendoor wordt er een heerlijke lunch voor ons verzorgd.

Tegen de tijd dat het middag is, heb je al heel veel ontdekkingen gedaan. Nu wordt het tijd om met je interieurstijl aan de slag te gaan.

Met alle inzichten die je nu hebt omtrent je kledingstijl, gaan we de vertaalslag maken naar jouw interieurstijl. Welke stijl past er bij jou? Klopt je interieurstijl met je kledingstijl? Van welke vormen, patronen, materialen etc. zou je meer kunnen gaan toepassen in je interieur? En welke minder of zelfs helemaal niet? Zijn er kledingcombinaties die uniek zijn voor jou? En hoe kun je die combinaties ook weer in je interieur toepassen? Allemaal vragen waar je deze dag antwoorden op krijgt.

 

♣ Én…dit krijg je ook:

 • Een persoonlijke kledingstijl analyse. Heel erg handig voor als je kleding gaat kopen, maar ook als je op zoek gaat naar meubels of decoratie voor je interieur. In één oogopslag zie je wat de kenmerken zijn die bij jou passen. Dit vinden deelnemers van de masterclass érg leuk om te doen!
 • Een analyse van de interieurstijl(en) die bij je passen. Als je weet welke woonstijl(en) bij jou als persoon goed passen, dan kun je ook makkelijker kiezen. Winkelen wordt daardoor een stuk makkelijker, leuker en zelfs goedkoper voor je. De één komt er tijdens de masterclass achter dat een andere woonstijl veel beter bij haar past als ze zelf gedacht had, terwijl de ander juist bevestiging krijgt dat ze op de goede weg is (en dat kan ook heel fijn zijn).
 • Een praktische lijst waarin talloze manieren staan hoe jij de kenmerken van jouw kleding kunt laten terugkomen in je interieur. Ik maak het je nog makkelijker om de kenmerken van je kleding te vertalen naar je interieur met de superhandige lijsten die je van mij krijgt. Deze gedetailleerde lijst met plenty ideeën voor je interieur blijkt voor iedere deelnemer een Eye-opener.
 • Een stijlboard van jouw voorkeuren qua interieur. Het maken van een stijlboard gaat je bijzonder goed helpen om veel meer inzicht te krijgen in je eigen woonstijl. Ook al denk je misschien dat je al goed weet wat je  mooi vindt, het bewust uitzoeken van sfeerplaatjes zorgt bijna altijd voor verrassende uitkomsten. Je komt steeds dichterbij wat er écht bij je past.
 • Stijlkaarten waarin maar liefst 7 verschillende woonstijlen met hun kenmerken beschreven staan. Je hebt je intereurstijl(en) inmiddels bepaald. Maar welke materialen, stoffen, meubels, vormen, patronen, decoratie etc.horen bij jouw stijl(en)? De stijlkaarten zijn superhandig (en kun je meenemen als je gaat winkelen) zodat je snel kunt bepalen of een kussentje, decoratie of grote meubelstukken etc. passen bij jouw interieurstijl. Er zitten ook een aantal extra kaarten bij, die je helemaal zelf kunt invullen: handig om zelf notities te maken.
 • De presentatie van de kledingkast methode digitaal. Handig als je je geheugen weer even op wilt frissen als dat nodig is.
 • Een mooie presentatiemap. In de map kun je alle informatie van de masterclass terugvinden, het is een handzame map die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Hoe je de ‘Kledingkast Methode’ steeds weer opnieuw kan toepassen.

Als je de ‘Kledingkast Methode’ onder de knie hebt gekregen dan kun je deze ook op je partner toepassen. Zodat je interieur helemaal is afgestemd op jullie beiden. De methode kun je toepassen op elke ruimte in je huis, en ook als je verhuist pas je de methode weer opnieuw toe. Je zal merken dat het je steeds meer eigen gaat worden en je het op een gegeven moment als vanzelfsprekend toe zal passen.

Je dochter gaat op zichzelf wonen. Je wilt een kinderkamer of een andere ruimte opnieuw inrichten. Je gaat verhuizen of een vriendin vraagt om advies. Elke keer weer kun je de ‘Kledingkast Methode’ in zetten. Vind je dat niet leuk?!

En dat niet alleen, want je gaat ook beter begrijpen waarom je niet blij bent met sommige spullen die je hebt gekocht of keuzes die je hebt gemaakt. Als je deze inzichten hebt, weet je de volgende keer veel beter wáarom iets wel of juist niet bij jou past.

 

VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2019 - VRIJDAG 25 OKTOBER - NIJMEGEN

 

Waarom de masterclass volgen, ik heb de video toch al gezien?

Dat klopt, je hebt al heel veel geleerd over de methode in de video. Maar er is nog zoveel meer over te leren.

In de masterclass gaan we daarom veel dieper in op jouw persoonlijkheid en jouw unieke stijl, wie jij bent en wat er bij jóu persoonlijk past. De video is gemaakt voor iedereen en geeft je hele leuke inzichten, maar de masterclass draait echt om JOU! Als je echt wilt leren de ‘Kledingkast Methode’ toe te passen, waardoor je jouw droominterieur kunt realiseren, geef je dan snel op voor de Masterclass.

Mijn zelfbedachte en ontwikkelde ‘Kledingkast Methode’ is een unieke methode, die nog niet bestond in Nederland. Je krijgt niet alleen kennis en inzichten die je leren de methode toe te passen, maar ik laat het je ook zien, voelen en ervaren.

Oké dan wil je nu vast weten wat je investering is?! 

De Masterclass waarin je de ‘Kledingkast Methode’ leert is helemaal uniek. Deze methode kun je nergens anders leren. Ik ben ervan overtuigd dat ik jou met deze methode heel veel waardevolle informatie geef. Je kan een huis heel mooi inrichten, maar dat betekent nog steeds niet dat jij je er gelukkig in zult voelen.

Het is geen kant en klaar concept dat voor iedereen dezelfde uitkomsten geeft, maar helemaal op jou persoonlijk afgestemd. De kennis en inzichten die je op deze dag krijgt, zijn ‘DÉ SUCCESFACTOR’ om een thuis te creëren waar je niet binnen de kortste keren weer op uitgekeken bent. 

Ben jij net zo enthousiast geworden als ik ben over de Kledingkast Methode? Dan heb ik tijdelijk een heel speciaal aanbod voor je om jou de kans te geven deze hele unieke methode te leren. Er kunnen MAXIMAAL 10 MENSEN meedoen per masterclass.

Als jij je NU aanmeld, kan je deelnemen tegen de voordeligste prijs.

 

“1 nieuw kledingsetje dat je niet draagt of één verkeerde aankoop voor je interieur en je hebt de masterclass al terugverdiend😜”

EXTRA BONUS:

Kom je met 2 personen, dan ontvang je

2 gratis kaartjes voor de woonbeurs.

NU TIJDELIJK 70% KORTING  

VAN € 599,= VOOR SLECHTS  € 179,=

Inclusief lekkernijen, lunch en drankjes op een mooie locatie!

JA, IK DOE MEE!

GROEPSUITJE:

Wil je als groep de Masterclass reserveren? Vanaf 5 personen kun je al reserveren. Bel of mail me om het te bespreken. Datum kan in overleg.

+

Allemaal een gratis kaartje voor de woonbeurs.

Als je je aangemeld hebt, ontvang je alle praktische informatie in je mailbox.

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.