“Bereik in 3 stappen een uniek design interieur op maat, waarin je je thuisvoelt en functioneel is, een huis waar je jarenlang van kunt genieten"

Betere keuzes. Stijlvol wonen. Meer woonplezier.

Snel stappen zetten en het interieur van je dromen bereiken met ‘Mixinstijl’s Interieuradvies’

“Een uniek en bijzonder stijlvol interieur dat jouw persoonlijkheid weergeeft, waarin alles klopt en op elkaar is afgestemd.”

Een stijlvol interieur creëeren is meer dan alleen mooie spullen bij elkaar verzamelen. Veel mensen weten namelijk heel goed wat ze mooi vinden en hebben leuke ideëen genoeg. Het uitkiezen van prachtige meubels is daarom niet moeilijk voor ze. Maar je kunt nog zoveel mooie spullen verzamelen, en toch nog steeds sfeer en persoonlijkheid missen in je interieur. Hoe komt dat?

Omdat weten wat er écht past bij jou als persoon, veel verder gaat dan alleen maar weten wat je mooi vindt en mooie spullen verzamelen.  

Veel mensen worstelen met hun interieur, ze zijn er niet tevreden mee! Herken je dit ook?

 • Weet je heel goed wat je mooi vindt, maar schiet je toch alle kanten op als je gaat winkelen omdat je niet weet wat er écht bij jou past? 
 • Vind je het moeilijk om eenheid en balans in je huis te creëeren? 
 • Kost het je veel moeite om alle leuke interieurideëen die je hebt toe te passen in je eigen interieur?
 • Heb je prachtige (design)meubels, maar nog steeds niet de sfeer in huis die je zo graag wilt?
 • Ben je het zat om steeds discussies te hebben met je partner over interieurdilemma’s, of doe je zelfs helemaal niks meer?
 • Doe je steeds weer aankopen die veel geld kosten maar waar je achteraf vaak spijt van krijgt, omdat ze toch niet blijken te passen in je interieur?

 

Draai je steeds in hetzelfde cirkeltje rond? Koop je nieuwe meubels, verzamel je allerlei leuke ideëen en ben je regelmatig aan het schuiven met je meubels? Ben je steeds op zoek naar dat felbegeerde gevoel dat alles in je interieur ‘klopt’, maar lukt het niet om dat voor elkaar te krijgen? Als je het op dezelfde manier blijft aanpakken, krijg je helaas ook steeds weer hetzelfde resultaat. En dat is toch niet wat je wilt?!

Dít is waarom je steeds dezelfde interieurfouten maakt:

 • Je kijkt los naar elk meubelstuk. Je kijkt niet of onvoldoende hoe het nieuwe meubelstuk combineert met de rest van de meubels in je ruimte. Stel, je koopt een prachtig designmeubel en je bent er helemaal blij mee. Maar eenmaal bij je thuis heb je nog steeds één prachtig design meubel en blijkt het niet te passen bij je andere meubelstukken, kleuren, vormen en materialen.
 • Je kiest veel dezelfde meubels/materialen omdat daar je voorkeur naar uitgaat. Logisch, maar als je veel dezelfde meubels/materialen kiest mis je ook spanning in je interieur. Alle meubels lopen als het ware in elkaar over, waardoor niks meer echt opvalt. 
 • De meubels die je koopt passen niet bij de ruimte die je hebt. Je vindt een hoekbank geweldig of je hebt altijd al gedroomd van een mooie grote robuuste eettafel. Hier gaan veel mensen de fout in. Als de vorm of maat van een meubelstuk niet past bij het type ruimte dat je hebt, zal het altijd tegenvallen als het bij je thuis staat.
 • je weet niet precies waar je naar op zoek bent, hoe het nieuwe meubelstuk er uit moet zien. Je schiet daardoor alle kanten op, vindt van alles mooi, maar je blijft twijfelen of het in je interieur past. Soms doe je daardoor zelfs helemaal niets meer.
 • Je onderschat of overschat je ruimte. De meeste mensen onderschatten of overschatten hun ruimte, in je hoofd lijkt namelijk altijd alles anders als dat het in werkelijkheid is. Als je je ruimte onderschat blijken de aangeschafte meubels veel te klein waardoor ze als het ware verdwijnen in je ruimte. En als je je ruimte overschat, blijken de meubels veel te groot te zijn voor je ruimte of dacht je dat je veel meer meubels in je ruimte neer kon zetten. In beide gevallen kom je niet tot een mooi resultaat.
 • Je bent je er niet van bewust op welke manier een meubel je ruimte beïnvloedt. Sommige meubels maken een ruimte optisch groter, anderen juist veel kleiner. Kleuren, materialen, vormen, verlichting, open kasten of dichte kasten, hoogtes van meubels en zelfs een type meubel bepalen allemaal het effect ervan op de ruimte.

 

Het kan makkelijker, sneller, beter! Kies voor een nieuwe aanpak, ‘Mixinstijl’s Interieuradvies’ helpt je snel stappen te zetten om een fantastisch sfeervol interieur te bereiken!

Het wordt nu tijd voor een nieuwe aanpak! Ben je dat met me eens? Een concreet interieurplan is dé oplossing om eindelijk jouw droominterieur te bereiken. Nee, het gaat je geen bergen tijd en energie kosten of (veel) onnodige kosten met zich mee brengen. 

Het ‘interieuradvies’ is er juist op gericht om het je veel makkelijker te maken. Je bespaart tijd en je maakt geen onnodige kosten meer. 

Je krijgt een op maat gemaakt advies dat helemaal is afgestemd op de persoonlijkheid van de bewoners, alle wensen die er zijn en natuurlijk en op de leefwijze. 

 

“Al meer dan 10 jaar werk ik als interieurdesigner en heb ik al meer dan 500 klanten geholpen een prachtig interieur te bereiken dat helemaal bij ze past. Een ‘droomhuis’ dat de persoonlijkheid weerspiegelt van de mensen die erin wonen, en waar ze jarenlang van kunnen genieten!”

Als interieurdesigner kijk ik anders naar jouw interieur. 

Ik kijk met een open blik en op een technische en creatieve manier, waardoor ik heel veel mogelijkheden zie waar jij ze niet ziet. Daarbij houd ik steeds in gedachten wie jij bent, wat jij prettig vindt en waar je voorkeuren naar uit gaan. Ik luister naar wat je mij verteld over wat je stoort en waar je waarde aan hecht. En ook hoe je als gezin leeft en jullie graag je tijd doorbrengen. Een interieuradvies is een samenspel tussen ons. Als we goed samenwerken levert dat ongetwijfeld een fantastisch resultaat op, zodat jij maar ook je vrienden en familie zich helemaal zullen thuisvoelen.

Van elke ruimte is iets unieks te maken.

Als basis ga ik altijd als eerste uit van de huidige meubels en elementen. Ik hergebruik ze of pas ze toe op een nieuwe verrassende manier waardoor de ruimte als vanzelf een persoonlijke en unieke uitstraling krijgt. Ik til het alledaagse in het interieur naar een hoger niveau. Geen standaard interieur, want jouw interieur wordt anders als bij anderen. Een interieur waar je trots op bent en graag je vrienden in ontvangt.

Met ‘Mixinstijl’s Interieuradvies’ ga ik je leren:

 • Meer lef te hebben in de keuzes die je maakt, zodat je niet meer altijd voor veilig kiest maar voor wat je écht mooi vindt.
 • Hoe je bewuste keuzes kunt maken zodat je geen verkeerde aankopen meer doet.
 • Welke stappen je direct concreet kunt gaan zetten om je mooiste interieur te realiseren.
 • Ontdekken welke interieurstijl er past bij jouw persoonlijkheid.
 • Hoe je verschillende stijlen, smaken kunt samenvoegen tot een mooi geheel.

 

“Met mijn succesvolle 3-stappenplan help ik ook jou graag een fantastisch stijlvol interieur te bereiken. In 3 praktische stappen bereik je een uniek interieur dat ook functioneel is én betaalbaar.

Met mijn vakbekwaamheid en kennis, mijn visie op het interieur, vernieuwende ideeën, oplossingsgerichtheid, creativiteit en gedrevenheid om te willen inspireren help ik je een interieur te krijgen van hoge kwaliteit, waarin alles klopt en waar je heel erg graag in thuiskomt.”

 

Artikel: Heb jij liever één fantastisch meubelstuk, óf een interieur dat helemaal klopt!

Zó pak ik het ‘Mixinstijl’s Interieuradvies’ met je aan

Elk advies begint met informatie verzamelen, en dat begint al voordat ik naar je toekom voor een interieuradvies. Ik wil weten wie je bent, wat je wensen zijn en daarnaast heb ik nog praktische informatie van je nodig om een goed beeld te krijgen van jouw situatie.

Met alle informatie die ik van je ontvang, ga ik eerst thuis aan de slag. Ik bedenk alvast wat de beste meubelopstelling voor je is, en ik maak een concept kleur-materialen- en lichtplan voor je ruimte. Ook verzamel ik al creatieve ideeën en sfeervoorbeelden die ik zou willen toepassen in je ruimte.

Met het concept interieurplan kom ik naar je toe. In gemiddeld 3 uur neem ik samen met jou het interieuradvies in 3 duidelijke stappen door. Alle woonvragen die er zijn komen aan bod.

Stap 1: De meubelopstelling is de basis voor elke keus die je gaat maken.

Als eerste stap nemen we de meubelopstelling samen door. We bepreken de voor en de nadelen van verschillende meubelopstellingen. Omdat het een opzet is, is er dus nog alle ruimte voor aanpassingen. Pas als we beiden tevreden zijn over de opstelling gaan we door naar de volgende stap.

Stap 2: Kleuren, materialen & nieuw aan te schaffen meubels kiezen.

Als de meubelopstelling helder is, dan pas gaan we over naar het kiezen van de kleuren en materialen. Want alles heeft invloed op elkaar.

Veel mensen vinden het moeilijk zich hun ruimte in een bepaalde kleur voor te stellen. En de kleine kleurstaaltjes uit de bouwmarkt maken dat er niet makkelijker op. Verf of behang is niet goedkoop en schilderen of behangen vraagt veel tijd. Dus eventjes iets uitproberen is niet zo’n goed idee.

Welke kleuren er bij jouw woonstijl passen en waar de kleuren het beste toegepast kunnen worden is daarom een onmisbaar onderdeel van het interieuradvies. Ik help je kleuren visualiseren in je ruimte, zodat je kunt zien en geloven wat een kleur met je ruimte doet. Tijdens het bespreken van het kleurplan, nemen we ook de materialen mee, die hebben namelijk ook een kleur. Zo bepalen we de kleuren en materialen voor meubels, muren, gordijnen etc.

Met voorbeelden laat ik je zien hoe de nieuwe meubels er uit moeten zien.

Ik leg je duidelijk uit waar je op moet letten, waar je nieuwe meubelstuk aan moet voldoen.

Stap 3: Een goed lichtplan is onmisbaar voor een fantastische sfeer in je huis!

De meubelopstelling, het kleur- en materialenplan en de nieuw aan te schaffen meubels hebben we nu allemaal besproken. Nu wordt het tijd voor het lichtplan. Verlichting wordt vaak onderschat, terwijl verlichting ontzettend veel betekent voor de juiste sfeer in je ruimte. Éen lamp aan het plafond, een tafellampje en nog ergens een staande lamp zullen je hele sfeer teniet doen. De meeste mensen hebben veel te weinig verlichting of slechte verlichting in de ruimte.

Goede verlichting is nodig om sfeer te creëren, maar ook bij activiteiten zoals eten, lezen, tv kijken en bij kasten waar je spullen opgeborgen liggen etc. De meubelopstelling is dus ook de basis voor een goed doordacht lichtplan.

Maar voor een goed lichtplan is nog veel meer nodig. In het verlichtingsplan zorg ik voor een goede verdeling van verschillende soorten lampen. Door het combineren van vloerlampen, wandlampen, hanglampen, tafellampen en spotjes ontstaat er een mooi geheel. Ik pas lampen toe, waar jij het niet denkt nodig te hebben of waar je het niet verwacht en dat zorgt weer voor een persoonlijke touch in je interieur, leuk toch?

Maar ook het adviseren van een vloer- of wandlamp is nog niet voldoende. Er zijn nog veel meer dingen waar je op moet letten bij verlichting o.a:

Hoe straalt bijvoorbeeld het licht uit die lamp: zorgt de lamp voor algemeen licht? Schijnt het licht alleen naar boven of naar beneden? Of omhoog en naar beneden? Welk materiaal voor de lamp past goed bij je meubels? Hoe groot moet de lamp zijn? Mag de lamp een blikvanger zijn of juist niet? Want misschien heb je wel licht nodig op de bewuste plaats maar wil je niet dat het armatuur overheerst in de ruimte. En dan hebben we ook nog de praktische zaken om rekening mee te houden in het lichtplan.

Al met al een hoop om rekening mee te houden, maar daar help ik je dan ook graag mee.

Ik laat je zien, voelen en ervaren hoe je ruimte er na het advies komt uit te zien. Visualiseren is niet voor iedereen even gemakkelijk. De mensen waarmee ik werkte hebben ervaren dat ik ze daar heel goed bij kon helpen. Zelfs mensen die zeiden dat ze niet goed konden visualiseren kregen een goed beeld hoe de ruimte er na het advies uit zou komen te zien. Hoe ik dat doe? 

Als het kan gaan we alvast met meubels schuiven om je te laten zien wat er gebeurt met je ruimte als je je nieuwe meubelopstelling gaat toepassen. Ik laat je zien, voelen en ervaren hoeveel ruimte de nieuwe meubels in gaan nemen. Maar ook hoe een bepaalde opstelling voelt: hoe dicht je bij elkaar zit of hoever je van elkaar afzit en hoe je het contact met anderen daardoor ervaart. Op de tekening op schaal kun je goed zien hoe de meubels zich door de ruimte verdelen en of er praktische looproutes zijn.

In je ruimte lopen samen alle looproutes na zodat jij direct ervaart dat er geen obstakels zijn waar je je langs moet manoeuvreren. Tijdens het interieuradvies leer ik je anders te kijken naar je interieur, je steekt er veel van op want ik vertel je graag welk effect de keuzes die ik voorstel op je ruimte hebben. 

Ook de voorbeeldplaatjes helpen je goed bij het visualiseren. Ik zoek ter plekke voorbeelden van meubels en sferen om je een goed beeld te laten vormen van je nieuwe ruimte. 

 

Met het interieuradvies heb je een gerichte handleiding om het interieur van je dromen te bereiken. Als we deze 3 stappen helemaal hebben doorgelopen, zijn we aan het einde van het advies gekomen en ligt er een concreet en zeer compleet interieurplan voor je klaar en heb je superveel geweldige tips gekregen. De tekening op schaal, het lichtplan en de sfeerplaatjes krijg je in een digitaal moodboard toegestuurd. 

 

Maar je ontvangt ook nog 2 bonussen als extraatje, ik nodig je uit voor 2 borden op Pinterest:

 • Pinterestbord met allerlei handige adressen waar je terecht kunt
 • Pinterestbord met veel leuke styling tips en ideeën.

 

Wil je weten of ik jou kan helpen? Ga je verhuizen, verbouwen of wil je je huis grondig aan gaan pakken? Wil je snel stappen zetten en in je interieur investeren? Ik ga er graag met je over in gesprek!

HOE JE VOORKOMT DAT JE STEEDS DEZELFDE INTERIEURFOUTEN MAAKT.

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies - Arnhem |info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.