Vloerkleden om een harde vloer aan te kleden

Vloerkleden zijn helemaal van deze tijd. We kiezen vaak voor harde vloeren als hout, tegels of voor een gietvloer. een vloerkleed heeft dan veel toegevoegde waarde. Je kunt er structuur en warmte mee aanbrengen die de gladde vloer tot leven brengt.

Met kelims kleur toevoegen aan je ruimte

Vloerkleden zijn er in vele vormen en maten te krijgen. Met kelims kun je op een makkelijke manier kleur toevoegen aan je ruimte. Ze nodigen uit om creatief te zijn. Kies bijvoorbeeld 2 verschillende kleuren kelims en leg deze gedeeltelijk over elkaar voor een speels effect. Het gladde materiaal maakt het makkelijk om het kleed gedeeltelijk onder de bank te leggen. In de lengte, in de breedte, 2 kleden over elkaar heen of verschillende kleurstellingen, speel ermee. Ben je het zat, dan leg je het kleed weer eens anders neer, kijk eens wat dat met je ruimte doet.

Een vloerkleed om meubels met elkaar te verbinden

Met een vloerkleed verbind je meubels met elkaar, je kunt er leuke aparte zitplekken mee creëeren. Bedenk één zithoek met meerdere zitelementen en een kleed of meerdere kleden. Op andere plekken kun je dan nog 1 of 2 stoelen neerzetten die gebruikt kunnen worden als zithoekje of als leesplek. Je kunt deze stoelen ook makkelijk bijschuiven als er meer bezoek is. Door spullen bij elkaar te centreren, maak je er aparte plekjes van waardoor de ruimte spannender oogt.

Een vloerkleed om meubels op te laten vallen

Als er veel elementen van hetzelfde materiaal zijn, bijvoorbeeld van hout, dan kun je de meubels meer op laten vallen door er een vloerkleed neer te leggen. Bij een houten vloer en houten meubels, dreigt alles in elkaar over te lopen en niets valt meer echt op. Heb je een houten vloer en ook een salontafel van hout, onderbreek het dan met een vloerkleed. De vloer en de tafel zal dan meer tot zijn recht komen.

Met een vloerkleed van wol breng je structuur aan

Ook de wollen kleden zijn volop verkrijgbaar in veel structuren. De kleuren variëren van licht tot heel donker. Het zijn altijd natuurlijke kleuren, deze kleden passen goed bij de landelijke en de moderne stijl. Bij veel gladde materialen kan een wollen kleed veel sfeer en warmte aanbrengen in de ruimte.

Wol is een vettig product, het voordeel daarvan is dat je vloerkleed niet zo snel vuil opneemt. Als er toch een vlek in komt, dep het dan gelijk met een doek op en gooi er spa rood overheen. De vloerkleden zijn tevens te reinigen als het nodig is.

 

Advies omtrent vloerkleed

Kijk voor meer kleden: www.pinterest.com/mixinstijl/vloerkleden-van-wol-en-kelims/

Wil je een meekijkadvies over een vloerkleed? Wil je weten welke kleur, formaat , stijl of structuur er bij jouw meubels en stijl passen? Of wil je een vloerkleed zien? Kleden kunnen vrijblijvend op zicht geleverd worden, zodat je ze in je eigen ruimte bij je eigen spullen kunt bekijken.

Stuur een mail naar info@mixinstijl.nl of bel 06 253 253 94.

 

 

 

 

 

 

 

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.