Kies jij voor een salontafel of niet? De salontafel blijft een praktisch onderdeel in je huis. De lage tafel, meerdere bijzettafeltjes bij elkaar, rond, langwerpig of vierkant, kies maar uit. Of wil je zelf creatief aan de slag? Koop een paar oude houten haspels (deze zijn in meerdere maten te krijgen) en beschilder ze in de kleur die je wilt. Zet er wieltjes onder en je hebt een lekkere robuuste salontafel.

Salontafels gemaakt van oude haspels op wieltjes

Salontafels gemaakt van oude haspels op wieltjes

Wil jij ook weten hoe je verrassende elementen in je huis kunt toevoegen? Vraag dan een interieuradvies aan.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.