“Bereik in 3 stappen een uniek design interieur op maat, waarin je je thuisvoelt en functioneel is, een huis waar je jarenlang van kunt genieten"

Betere keuzes. Stijlvol wonen. Meer woonplezier.

Petra de Wit

Petra de Wit ‘interieurontwerpster’, helpt mensen een uniek en functioneel design interieur te creëren op maat. Petra motiveert, inspireert, geeft inzichten waar de obstakels zitten in je ruimte en komt met fantastische oplossingen. Ze helpt je meer lef te hebben en snel het interieur van je dromen te bereiken.

Petra daagt je uit om uit je comfortzone te komen. Ze luistert goed naar je wensen, denk goed mee in praktische zaken en vertaalt dit naar een interieurontwerp dat helemaal op alle bewoners is afgestemd. Ze werkt grondig, is oplossingsgericht en komt met vernieuwende ideeën.

Meer dan eens heb ik mensen geholpen een verbouwing uit te sparen en meubels te behouden die ze dachten niet meer te kunnen gebruiken. 

Mijn doel is niet om een zo duur mogelijk interieur te ontwerpen, maar een fantastisch interieur te creëren dat optimaal tot zijn recht komt. Een uniek design interieur met karakter dat het allerbeste uit de ruimte haalt. Want veilige keuzes kun je zelf wel maken. Ik help je om meer lef te hebben in je keuzes en een interieur te bereiken waar je trots op bent, je in kunt ontspannen, waar iedereen zich thuisvoelt en waar je er jarenlang van zal genieten.

Een alledaags interieur verander ik in een uniek design interieur met een geweldige uitstraling.

Elk interieur dat ik ontwerp is maatwerk: heeft een designuitstraling, sluit naadloos aan bij de bewoners, is functioneel en gericht op de lange termijn. Waardoor je er jarenlang mee vooruit kan. Ik ontwerp een uniek interieur voor jou dat zich duidelijk onderscheidt van andere interieurs.

Mijn ontwerpen zijn stoer, vrouwelijk en hebben lef.

Ik hou ervan om meer spanning in de ruimte te brengen. Dit doe ik o.a. door het toepassen van kleuren, verschillende materialen te combineren en hoogteverschillen aan te brengen. Tevens vind ik het geweldig om stijlen met elkaar te mixen waardoor er direct een persoonlijke stijl ontstaat. In elk ontwerp pas ik creatieve en verrassende elementen toe, en ik help je om meer lef te hebben.

Anders durven doen vraagt moed, maar is zó leuk!

De meubelopstelling, kleuren en materialen, de verlichting: elk onderdeel is van groot belang als je een geweldig resultaat wilt bereiken.

Sla je één stap over, dan is het resultaat er ook naar. Vergeet ook zeker niet de ‘finishing touch’: zonder de ‘finishing touch’ blijft het ondanks alle fantastische spullen toch voelen als een wat kaal aandoend basisinterieur.

Wie is Petra de Wit?

Petra de Wit, geboren in 1969, is getrouwd met Sicco en heeft 2 kinderen: een dochter Demi (1997) en een zoon Djordy (2000). Petra is erg leergierig en heeft veel interesses: lezen, met vrienden borrelen, uit eten te gaan, reizen, weekendjes weg en nog veel meer. Petra is een open persoon, creatief en werkt graag met mensen.

Ik hield altijd al van mooie dingen om me heen, was vaak creatief en ik was veel met mijn eigen interieur bezig. 

Toen ik samen met mijn man ons huis kocht, liep ik er tegenaan dat ik niet goed wist hoe ik ons nieuwe (veel grotere) huis moest inrichten. Ik liep regelmatig tegen problemen aan. Ik wist het niet voor elkaar te krijgen om eenheid en een fantastische sfeer in mijn huis te bereiken.

Ik had dezelfde problemen die ik nu ook regelmatig terugzie bij mijn klanten, ik maakte veel fouten in het begin.

Ik kocht verkeerde meubels, koos kleuren waar ik toch niet blij van werd enz. Ik was het zat om steeds dure meubels aan te schaffen. Mijn keuzes waren altijd gebaseerd op een soort van ‘op hoop van zegen’. Ik wist het nooit helemaal zeker. Elke keer kwam ik tot de conclusie dat mijn interieur nog steeds niet de geweldige sfeer had die ik wilde. Ik begon me in het interieurvak te verdiepen en besloot mijn leven radicaal om te gooien.

Zo ontstond Mijn bedrijf. In 2007 ben ik gestart met Mix in Stijl Interieur Advies.

Inmiddels heb ik honderden klanten geholpen een fantastisch interieur te bereiken waarin ze zich helemaal ‘thuisvoelen’.  Ik hielp mijn klanten snel de juiste keuzes te maken, daardoor bespaarden ze enorm veel tijd en energie. Én maakten ze geen onnodige kosten meer. Ik krijg nog vaak reacties hoe blij mijn klanten (zelfs na jaren) zijn met hun interieur.

 

Wil je een fantastisch stijlvol interieur, uniek en functioneel waar je jarenlang van kunt genieten? Ik ga er graag met je over in gesprek: www.mixinstijl.nl/gratis-designadvies/

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies - Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.