Betere keuzes. Stijlvol wonen. Meer woonplezier.

Creativiteit, vernieuwend, leergierigheid en willen inspireren vormen de basis voor Mix in Stijl.

“Mijn passie om harmonie en sfeer in huis te creëren, gebruik ik om mensen te helpen om van hun huis een gezellig thuis te maken. Mijn motto hierbij is: ‘Leef in een ruimte die je rust geeft en werk op een plek die je inspireert en motiveert.’

Uitdagingen
De meeste klanten willen meer sfeer en evenwicht in hun woonomgeving, of vinden het lastig om de ruimte goed in te delen. “Het is daarnaast altijd een leuke uitdaging om ervoor te zorgen dat een los meubelstuk, zoals een oude kast of stoel past in het geheel. Vaak zoek ik creatieve oplossingen waarvoor ik voornamelijk gebruik maak van rustige kleuren en natuurlijke materialen.”

Passend bij de bewoners

Goed luisteren en rekening houden met de wensen van de bewoners zijn altijd het uitgangspunt bij een interieuradvies. “Ze moeten zich goed voelen in hun woonomgeving. Dat kan alleen als de indeling, meubels, kleuren en sfeer past bij de bewoners. Met het bedenken hoe bestaande meubels gepimpt kunnen worden en het verzinnen van leuke verrassende details, creëer ik een thuis dat hun persoonlijkheid weerspiegelt.”

Met mensen werken

“Ik krijg energie van het werken met mensen en inspireer hen graag om creatief met hun interieur bezig te zijn. Daarom geef ik diverse workshops. Bij iedere workshop doe ik weer veel ideeën op voor nieuwe workshops, interieurs en blogs.”

Inspiratie

Mensen zijn op meerdere manieren een grote inspiratiebron. “Leuke gesprekken, inspirerende filmpjes, klanten, van iedereen leer ik wel wat. Ik ben gek op verhalen over vrouwelijke ondernemers die vanuit hun passie zijn gaan leven en werken.”

Mijn eigen huis

“Ik geniet intens van elke plek mijn huis. Maar dat is niet altijd zo geweest, het huis heeft moeten groeien. Wij zijn van twee naar één huis gegaan en hebben onze smaken en spullen moeten samenvoegen. Dat heeft zich vertaald in een heel persoonlijk huis. Voor iedereen hebben we een fijne chillplek gecreëerd. Ik hou van alle unieke items en van de meubelstukken die we samen geklust hebben.”

Petra de Wit, interieurstylist.

Mis je evenwicht en sfeer in je huis? Laat Petra je helpen om een fijn thuis te creëren.

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies - Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

©2018 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur