Vanuit huis snel, makkelijk en goedkoop je plissegordijnen bestellen, dan kan bij de plissegordijnenexpert. Plissegordijnen hebben een strak uiterlijk maar passen ook goed in een modern landelijk interieur, leuk om daar enkele strakkere elementen toe te voegen.

Regel zelf het licht in de ruimte

Plissegordijnen worden in de dag opgehangen en nemen daardoor geen extra ruimte in beslag. Kies je voor een lichtdoorlatende stof dan behoud je wel je privacy, maar kun je toch zelf lekker naar buiten kijken. Hou er wel rekening mee dat als het buiten donker is het precies andersom werkt. Bij een lichtdoorlatendg gordijn kun je dan zelf niet naar buiten kijken, maar van buiten wel naar binnen. Vanaf buiten zul je dan schimmen zien. Vind je dat niet prettig, kies dan voor een gordijn met een dichtere stof of kies voor duettes.

Makkelijk je plissegordijnen bestellen vanuit huis

Ga naar de website en geef de maten en de stof die je wilt op, je ziet gelijk de prijs. Stofstalen kun je voor je bestelling opvragen. Binnen 10 werkdagen ontvang je de bestelling thuis. PlissegordijnenExpert heeft een groot assortiment aan kwalitatieve en goedkope plisségordijnen en duettes.

www.plissegordijnenexpert.nl

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.