WOONKAMER VOOR HET ADVIES

Ik kwam in Ruurlo terecht, omdat Anne graag advies wilde omtrent de inrichting van haar woonkamer en keuken. Ze wilde een verbouwing laten doen en daarbij een hele nieuwe keuken laten plaatsen, omdat de opstelling en plaats van de keuken niet handig waren. Daarnaast wilde Anne erg graag de eettafel in de keuken zetten en dat paste niet, dacht ze.

 

 

WOONKAMER VOOR HET ADVIES

Anne kon het in haar huis niet helemaal vinden. Ze wist wel wat ze mooi vond, maar niet hoe ze dat zelf zou kunnen toepassen zodat het een mooi geheel zou worden. De meeste spullen wilde ze houden, met een nieuwe opstelling kan haar huis veel meer rust en sfeer uitstralen.

 

WOONKAMER NA HET ADVIES

Door een creatieve indeling, bleek de verbouwing niet meer nodig. Daar was ze heel blij mee, want dat bespaarde veel geld en gedoe.

De eettafel zou inderdaad niet in de keuken passen als ik daar niet een goede oplossing voor had: door de piano te verplaatsen, ontstond er net voldoende ruimte, om een gezellige eethoek te creëren.

Door aan één kant van de tafel een bank neer te zetten, bleef er veel meer ruimte over. De eettafel kan er nu perfect staan. Om het luchtig te houden hebben we nieuwe eettafelstoelen geplaatst.

 

WOONKAMER NA HET ADVIES

De zithoek oogde behoorlijk fors. Ik heb de zitelementen uit elkaar gehaald, want er waren 2 grote loveseats en een bank. Doordat de eettafel nu op een andere plaats staat, is er meer ruimte in de woonkamer om aparte zitplekjes te creëren.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Ik hou ervan om verschillende plekjes in huis te maken waar je door de dag heen kunt vertoeven. Het geeft een gezellig gevoel en het past goed bij de verschillende activiteiten die je wilt doen. Het is heerlijk om een boek te lezen in een apart hoekje.

De grote loveseat is Anne’s leesplek geworden. Een fijne grote stoel waar je in weg kunt kruipen. De stoel hebben we voor het raam geplaatst, zodat ze hier lekker in het zonnetje kan zitten.

De grote kast kreeg nu meer ruimte en kwam daardoor veel beter tot zijn recht. Ik heb Anne tips gegeven over hoe ze de kast mooi kan inrichten.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Met de spullen die Anne al had, een andere opstelling, een paar nieuwe meubels, accessoires en goede verlichting, is het een woonkamer geworden waar Anne met veel plezier haar tijd wil doorbrengen.

 

Doorgrond onze wensen

“Wij zijn erg blij met het woonresultaat na Petra’s adviezen. Iedere dag lopen we zeer tevreden door ons huis. Ze doorgrond op basis van vooroverleg direct onze wensen, zodat de adviezen goed aansluiten bij onszelf en dat het dus wel je eigen huis blijft en geen woonblad.

En wat zijn wij er blij mee! Ze werkt efficient, is goed bereikbaar en komt met leuke ideetjes, waardoor we zelfs een verbouwing uitgespaard hebben. Dank je wel!”

Anne Bressers, Ruurlo

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.