WOONKAMER VOOR HET ADVIES

Arjan & Bernadet woonden bij mij om de hoek, maar kwamen via via bij mij terecht. Ze wilden in eerste instantie hun huis verkopen en daar een oud huis voor terugkopen maar zagen daar toch voorlopig vanaf. Daarom wilden zij de woonkamer nu onder handen nemen.

WOONKAMER VOOR HET ADVIES

De eerste indruk: wat me direct opviel was de enorme eettafel. In deze ruimte kwam die niet mooi tot zijn recht. Het voelde vol en druk en de doorloop werd door de grote hoekbank gebarricadeerd. Dat kon veel beter.

WOONKAMER VOOR HET ADVIES

Een aantal van hun spullen konden heel goed hergebruikt worden. Met een paar simpele veranderingen wilde ik de ruimte er veel ruimtelijker, rustiger en sfeervoller uit laten zien. De kasten, de eettafel en de stoelen, de haarden en het vloerkleed konden allemaal blijven. De bank, een fauteuil en de salontafel werden wel nieuw aangeschaft.

WOONKAMER NA HET ADVIES

De grote eettafel was ideaal voor Arjan & Bernadet, er werd met vrienden aan gegeten en aan gewerkt. De computer kreeg een andere vaste plek en aan 1 kant van de tafel plaatsten we een bank om meer ruimte te creëren. Het behang op de muur kwam erg op je af, vooral omdat het een erg lange muur is. De muur werd gestuckt en kreeg een mooie lichtgrijze tint.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Het bankje bij de eettafel werd gestyled met fleurige kussentjes om het geheel wat meer pit te geven.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Door de muur een klein stukje te laten verlengen, creëerden we een hoekje waar een vaste computerplek gemaakt kon worden. Deze plek houdt de computer mooi uit het zicht, maar je zit toch in de woonkamer bij de rest van het gezin als je wilt computeren.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Deze mooie, grote buffetkast stond al in de ruimte. Zelfs op de perfecte plek, niks aan doen dus.

WOONKAMER NA HET ADVIES

De hoekbank gaf genoeg ruimte voor het hele gezin. Door deze in de hoek te plaatsen zorgde het voor een knusser gevoel en werd de doorloop niet meer gehinderd. Ik heb voor een ander model fauteuil gekozen om meer speelsheid in de ruimte te brengen.

Aan de hand van een moodboard heb ik Arjan & Bernadet een goed beeld gegeven van de meubels die ze konden aanschaffen en een adressenlijst waar ze terecht konden.

WOONKAMER NA HET ADVIES

In ongeveer 3 uur hebben we het totale plan stap voor stap doorgenomen. Alle vragen die er waren zijn aan bod gekomen. De woonkamer oogt nu veel rustiger en groter. De donkere kleuren zijn vervangen voor lichtere kleuren die minder op je af komen. We hebben de mooie landelijke uitstraling gecreëerd die Arjan & Bernadet graag wilden.

Net even anders

“Petra heeft ons geholpen om onze woonkamer opnieuw te stylen. Door haar uitgebreide kennis van interieurs, opstelling en duidelijke aanpak, is het resultaat zoals uit een interieurmagazine. Absoluut aan te raden als je het net even anders wilt.”

Arjan & Bernadet Dekker, Arnhem

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.