MOODBOARD SFEER

Burt & Norma hebben mij gevonden via internet. Zij wilden graag advies voor hun woonkamer. De woonkamer was niet zo groot en daardoor vonden zij het moeilijk om een goede indeling te maken. Zij wilden graag meer rust en meer sfeer in de ruimte. In ons eerste gesprek werd het mij duidelijk dat ze op zoek waren naar vernieuwing en openstonden voor verrassende details. Ook wilden ze graag weten hoe ze verschillende materialen met elkaar konden combineren.

WOONKAMER VOOR HET ADVIES

De eerste indruk: donkere meubels die op je afkomen. Veel spullen op dezelfde hoogte. Ik mis spanning in de ruimte. Veel losse spullen die de ruimte een rommelige uitstraling geven.

WOONKAMER VOOR HET ADVIES

De ruimte zou veel beter benut kunnen worden. De lage kasten bieden weinig opbergruimte voor speelgoed en andere spullen. Daarnaast mag er zeker meer kleur in de ruimte aangebracht worden. Kleur ordent, brengt sfeer in de ruimte en je kunt ermee kaderen.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Een ruime hoekbank past goed in deze woonkamer. Beter een paar grotere meubels dan teveel kleine en losse meubels in een kleine ruimte. De grote meubelstukken geven rust, zeker als je ze combineert met fijnere elementen.

WOONKAMER NA HET ADVIES

De bruintinten wilde ik vervangen voor koelere kleuren. De warme kleur van de vloer, het tv meubel en de eettafel zullen daardoor juist meer gaan spreken.

Achter de tv heb ik een mooie koele blauwtint op de muur geadviseerd, die ook weer terug komt in de sloophout kast. Het hogere dressoir zorgt voor opbergruimte en voor meer spanning in de ruimte. De kleur brengt direct meer sfeer en levendigheid.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Decoratie is erg geschikt om hoogteverschillen aan te brengen. Hier is een hoge vaas met bloemen neergezet om hoogte te creëren.

WOONKAMER NA HET ADVIES

De sloophouten kast hadden Burt & Norma al eerder gezien en vonden zij erg leuk. Dat wist ik niet. Ik vond de kast verrassend en erg geschikt om met de kleuren te spelen.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Deze grote kast biedt veel opbergruimte. Als tip heb ik Burt& Norma meegegeven om eens opnieuw naar alle spullen te kijken die ze hebben en te bepalen wat er wegkan en wat er op een andere plaats mooier uitkomt. Daarnaast heb ik ze uitgelegd hoe je optimaal gebruik kan maken van de kast: plaats eventueel extra planken en werk met manden etc. om kleinere spullen bij elkaar te houden.

WOONKAMER NA HET ADVIES

De eettafel werd een slag gedraaid waardoor er direct meer ruimte ontstond, daar hadden zij niet eerder aan gedacht.

De grote lamp die ik boven de eettafel adviseerde vonden ze erg spannend, vooral de kleur “legergroen”. Ik verzekerde ze dat het echt mooi in het totale plaatje zou passen en dus besloten ze de lamp aan te schaffen, gelukkig zijn ze er blij mee.

WOONKAMER NA HET ADVIES

De kleur groen van de lamp komt terug in de sloophout kast. De verschillende tinten brengen veel meer spanning in de ruimte en tegelijkertijd oogt het geheel rustiger. Het zit soms in kleine dingen. In dit geval verplaatsten we de lamp naar de linkerkant van de tafel, net als de stoelen. Dit geeft de tafel een verrassende uitstraling.

Dit hadden we eerder moeten weten

“Wij zijn zeer tevreden over het totaalplaatje, samenwerking, enthousiasme, prijs-kwaliteit verhouding. Dit hadden we eerder moeten weten…. een echte aanrader!

Het geeft veel rust zo’n interieurplan. Heerlijk dat we maanden later nog met een vraag bij Petra terecht konden”.

Fam. Oever, Renkum

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.