GRAND CAFE VOOR HET ADVIES

Anneke & Anita konden een donkerbruin café in Buren overnemen. Deze mooie kans hebben ze met beide handen aangrepen. Er was niet veel budget, maar ze wilden er wel graag iets moois van maken. Ik gaf 4 uur advies om er low-budget een gezellig en modern café van te maken, dat helemaal bij hen past.

GRAND CAFE VOOR HET ADVIES

Het café stond helemaal vol met donkere spullen. Ik keek daar doorheen en zag verschillende mooie dingen die we goed konden hergebruiken of konden pimpen. Er moest vooral veel opgeruimd worden. Met veel schilderwerk en een paar nieuwe items konden we al een heel eind komen.

 

GRAND CAFE NA HET ADVIES

Als basis heb ik de kleuren van de nieuwe huisstijl gebruikt. De gele muur oogt heel erg fris en sprankelend, precies wat Anneke & Anita voor ogen hadden. Ik adviseerde om houten balken en de radiatoren in deze kleur mee te schilderen, zodat het niet meer allemaal verschillende onderdelen zouden zijn. Hierdoor ontstond er meer rust. De tafeltjes en stoelen zijn geschilderd en de vloer heeft een lichtgrijze tint gekregen, dat maakte echt een groot verschil. Het plafond met de balken en de muren werden gewit, waardoor het een fris geheel werd.

 

 

GRAND CAFE NA HET ADVIES

Ik tekende een nieuwe opstelling, waarbij verschillende zitplekken gecreëerd worden. Er is een grote gestoffeerde bank geplaatst, waar mensen lekker kunnen chillen. En er staan en een aantal losse tafeltjes met voldoende tussenruimte om aan te eten.

Anneke & Anita willen bands laten optreden, dus er moest een klein podium komen. We hebben een kleine ophoging gemaakt met 3 stoeltjes, die  makkelijk weggehaald kunnen worden.

 

GRAND CAFE NA HET ADVIES

In een Grand Café hoort een lange leestafel. Dit moest een uitnodigende plek worden, waar mensen makkelijk met elkaar in contact komen. We plaatsten er trendy stoeltjes bij zodat er een mooie combinatie van stijlen ontstaan is.

 

 

GRAND CAFE NA HET ADVIES

De grote kroonluchters wilde ik heel graag terug laten komen. Die staan fantastisch boven de leestafel. Tevens hebben we er nog 1 boven het podium gehangen, om samenhang in de ruimte te creëren.

GRAND CAFE NA HET ADVIES

Ludo, de man van Anneke, vond het heel erg dat ik adviseerde om de bar wit te schilderen voor een fris geheel. Ze besloten om het toch te doen en hij was heel blij verrast met het resultaat (gelukkig).

Anneke vond de lampen die al in het café hingen afschuwelijk. Ik verzekerde haar dat ze bij de nieuwe uitstraling juist mooi tot hun recht zouden komen. Gelukkig was Anneke later overtuigd, ze vond het erg mooi in het totale plaatje.

 

GRAND CAFE NA HET ADVIES

Uiteindelijk was het schilderen het meeste werk. Het resultaat mag er zijn. Met een klein budget hebben we er een mooi fris en sprankelend café van weten te maken. Anneke, Anita en Ludo zijn erg blij met het resultaat.

Inzicht, overzicht, duidelijkheid en rust

“Super resultaat na 4 uur. De plattegrond, de inrichting en de kleuren waren bedacht en klaar. Het advies heeft ons inzicht, overzicht, duidelijkheid en rust gebracht. En een goed plan van aanpak.

Je ziet op de foto’s echt jouw advies groeien. Het wordt prachtig en Anita en ik zijn er heel blij mee. Het wordt nu ook helemaal eigen. Zelfs Ludo, die het heel erg vond dat de bar wit werd gemaakt, vindt het prachtig. Van een donker naar licht interieur, het is echt sprankelend en fris geworden. Het wordt zoals op de plattegrond.

Nogmaals bedankt voor het goede advies, het is voor ons echt een leidraad geweest.

Anita & Anneke, Café De Hofhouding, Buren

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.