Advies

Maaike heeft een prachtig huis gekocht in Heteren. Zij riep mijn hulp in, omdat zij zich geen raad wist met de vloer. Ze vond de vloer niet mooi maar ze wilde hem ook niet vervangen. Ze had geen idee hoe ze er een mooie inrichting mee zou kunnen creëren. In dit geval was het een voordeel dat alle meubels nieuw aangeschaft moesten worden, ik kon de vloer dus als uitgangspunt gebruiken bij het advies.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Er mochten grote, landelijke meubels komen, daar houden ze van. Maaike vond het leuk als niet alles standaard zou worden, maar wist zelf niet goed hoe ze verschillende meubels met elkaar kon combineren. Ze vond de combinatie van de oor fauteuil (die haar man geweldig zou vinden), de grote landelijke bank en de langwerpige hocker zeer verrassend.

 

WOONKAMER NA HET ADVIES

Bij een hocker dacht Maaike gelijk aan een vierkant ding, maar ik adviseerde haar juist om een langwerpig model te kiezen. Een gecapitonneerd model zou een leuke toevoeging zijn. De hocker kan als decoratie maar ook als extra zitplek gebruikt worden.

WOONKAMER NA HET ADVIES

We combineerden verschillende kleuren blauw en grijs met elkaar, wat het geheel een verrassende uitstraling geeft. Daarnaast hebben we enkele houten elementen toegevoegd, die de kamer meer warmte brengen.

WOONKAMER NA HET ADVIES

De woonkamer is erg ruim, dus er waren forse meubels nodig om de ruimte te vullen. Anders zou het al snel ongezellig gaan aanvoelen. Naast de haard is een mooie houten kast geplaatst. De salontafel mag vol ogen: dit grote houten blok past perfect. Ik heb geadviseerd om alle houten elementen in dezelfde kleur te kiezen voor een rustig geheel.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Maaike wilde graag een grote spiegel boven de schouw. In plaats van de spiegel op te hangen, hebben we de spiegel op de schouw gezet. De schouw is een leuk decoratieplekje geworden.

WOONKAMER NA HET ADVIES

De muur boven de schouw is in een kleur geverfd die mooi met de meubels matcht. De combinatie van het diepblauw van de schouw, de grijstint op de muren naast de haard en het hout van de kast, maakt van de haard de een mooie eyecatcher.

Perfect advies

“Petra heeft mij kleur & stijl advies gegeven voor de living van ons nieuwe huis. Na inventarisatie van onze wensen heeft ze een perfect advies gegeven. Ze had hele verrassende tips & ideeën en heeft mooie & bijzondere kleurencombinaties gemaakt. We zijn hierdoor dan ook zeer snel en goed geslaagd met shoppen, ideaal!”

Maaike Jonge Poerink, Heteren

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.