WOONKAMER VOOR HET ADVIES

Rob & Marga uit Elst schakelden mij in voor advies. Het lukte ze niet om hun huis gezellig te maken. Ze vonden het indelen van de ruimte erg lastig. Er was namelijk een hele brede doorgang van het zitgedeelte naar de keuken, terwijl het zitgedeelte zo klein was dat ze er geen fijne zithoek konden creëren.

 

 

WOONKAMER VOOR HET ADVIES

Rob & Marga hadden daarom veel verschillende kleine meubels neergezet. De kleuren waren rood met blauw gecombineerd. Ze wilden nu graag meer licht in de ruimte. En vooral een plek waar ze met meerdere mensen gezellig bij elkaar konden zitten

WOONKAMER VOOR HET ADVIES

Ik heb ervoor gekozen om de ruimte veel lichter te maken, waardoor het al ruimer zou lijken. Rob & Marga wilden graag fellere kleuren toepassen, dus spraken we af om die kleuren in de details te gebruiken, waardoor ze meer op zouden vallen.

 

WOONKAMER NA HET ADVIES

Ondanks de kleine zithoek mochten de meubels juist groter worden. 1 grote bank oogt rustiger en ruimtelijker, mits het met luchtigheid gecombineerd wordt. We hebben voor een grote hoekbank gekozen waar je met meerdere mensen prettig bij elkaar kan zitten. Ik heb luchtigheid in de ruimte gebracht door een niet al te grote salontafel op pootjes te kiezen.

 

WOONKAMER NA HET ADVIES

In de hoek van de kamer plaatsten we een hocker waar mooie decoratie op kan worden gezet. Daarbij kan de hocker gebruikt worden als extra zitplek. De tafel draaiden we een kwartslag, zodat er vanaf elke kant fijn zicht op de tuin is. De eetkamerstoelen hebben we in 3 felle kleuren uitgevoerd. Het rood hebben we subtiel terug laten komen door een rode bloem op de tafel in de zithoek te plaatsen.

Een feestje

“Ervaring: inspirerend, verassend inzicht in onze eigen hoeveelheid spullen in huis en hoe dat overkomt bij anderen (besef dat we veel hout hebben). De schetsen waren zeker helder en overzichtelijk. Wij werden er enthousiast van.

Van de presentaties maakte jij een feestje, letterlijk en figuurlijk. Goed onderbouwd, helder en duidelijk verhaal.

Petra, wij vonden het een goed zakelijk aanbod met de kwaliteit die je geleverd hebt.”

Rob & Marga Gerritsen, Elst

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.