MOODBOARD SFEER

Marian & Karin wonen in een klein huis en wilden daar graag een gezellige plek van maken. We wilden graag naar de sfeer van het moodboard toe gaan werken.

WOONKAMER VOOR HET ADVIES

Er waren al een aantal nieuwe spullen aangeschaft zoals een nieuwe bank en een kleur op de muur. Maar ze hadden het gevoel dat het niet helemaal de juiste keuzes waren geweest. Ze kwamen er zelf niet uit.

WOONKAMER VOOR HET ADVIES

De eerste indruk: te veel losse spullen die in het oog springen, waardoor het geheel onrustig oogt. De woonkamer is niet zo groot, maar daar heb ik genoeg ideeën voor om het optisch ruimer en rustiger te laten lijken. De kleur op de muur is mooi en de bank is niet te groot, tenminste als we een paar dingen aanpassen.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Met niet teveel kosten en een paar aanpassingen kregen Marian & Karin toch een hele andere woonkamer. Het straalde meer sfeer en rust uit, wat ze graag wilden.

WOONKAMER NA HET ADVIES

De bank bleef (waar ze erg blij mee waren). We verschoven het vloerkleed meer naar de bank en vervingen het tv meubel voor een wit exemplaar op pootjes, wat meer vloerruimte gaf. De zitruimte oogde nu veel ruimer. Met een paar kleine aanpassingen creëerden we hiermee een totaal andere uitstraling.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Ik stelde voor om de eettafel een kwartslag te draaien. Door een bank aan de muurkant te plaatsen hielden we meer ruimte over, wat in deze ruimte erg prettig was. Samen met de kleur op de muur, de stoelen die net weer even anders zijn qua stijl en de lampen is dit een heerlijke plek geworden om te vertoeven.

WOONKAMER NA HET ADVIES

Ik hou ervan om stijlen te combineren om een huis meer eigenheid te geven, terwijl het toch een mooi geheel vormt. Deze kuipstoeltjes staan leuk bij de landelijke eettafel, zitten lekker en zijn erg praktisch omdat ze makkelijk schoon te maken zijn.

WOONKAMER NA HET ADVIES

De open kasten met veel losse spullen hebben we vervangen voor 1 mooie, grote landelijke kast. Door er extra planken in te maken, ontstond er een zee aan opbergruimte. Ik heb gekozen voor een lichte kleur, zodat de kast niet te veel op je af komt in de ruimte. Marian & Karin zijn erg blij met het resultaat en wonen er nu met veel plezier.

Het eindresultaat mag er wezen!

“We hadden een nieuwe bank gekocht en toen deze geleverd werd, overheerste echter de twijfel. Stond de bank echt wel goed? Was de antracietkleur niet te donker? En ging de kleur wel goed  samen met de nieuwe kleuren van de wanden?

We wilden hulp van een professional. Op internet kwamen we al snel bij Petra de Wit van Mix in Stijl , haar portfolio sprak ons aan.

Twee keer hebben we met Petra gesproken. In het eerste gesprek draaide het om onze wensen. Wat wilden we? Wat had onze hoogste prioriteit? En van welke stijl houden we? Ook stelde Petra ons meteen gerust. De bank paste qua formaat en kleur prima in onze woonkamer. En de combinatie van kleuren was ook in orde, verzekerde ze ons.

Tijdens het tweede bezoek ging Petra stap voor stap met ons door haar interieuradvies. We zagen onze woonkamer als het ware groeien naar het eindresultaat. Het eindresultaat mag er wezen! En dat vinden familieleden, vrienden en bekenden ook. Nog steeds krijgen we complimenten voor de rust en eenheid die onze woonkamer nu uitstraalt. En dat komt beslist door het prettige advies van Petra. Dankjewel!”

Marian & Karin, Zutphen

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.