VERBOUWING

Piet en Ilse hebben mij benaderd nadat ze een ander huis gekocht hadden. Ze wilden het huis gaan verbouwen en hadden daar vraagstukken over.

Op hun wensenlijstje stond onder andere een nieuwe keuken en het vervangen van een groot deel van de meubels. Van het ene vraagstuk rolden ze in het andere vraagstuk. Ze kwamen er niet uit. Het was tijd om hulp in te schakelen.

EEN GEZELLIGE BARTAFEL VOOR EEN BORREL OF EEN SNELLE HAP

In de keuken lukte het qua ruimte niet om een kookeiland te plaatsen. Er was echter wel ruimte voor smalle bartafel in hetzelfde materiaal als het keukenblad. Zo is er een fijn plekje voor een borrel of een snelle hap gemaakt.

Interieuradvies, Design interieur, interieurstylist, interieuradvies Arnhem, interieurontwerper

MET MUURTJES DE PERFECTE KEUKEN GECREËERD

Zelf dachten ze dat er maar één keuken opstelling mogelijk was. Ik zag echter meer mogelijkheden. Aangezien ze enkele bouwkundige aanpassingen wilden laten uitvoeren, stelde ik voor om enkele extra muurtjes te plaatsen. Door deze aanpassing konden ze kiezen voor een lange rechte keuken. Om de lengte nog meer te benadrukken, is gekozen voor brede lades.

ZE WILDEN GRAAG WARMTE IN HUIS

Piet & Ilse waren bang dat het geheel wat kil zou worden, vooral doordat ze graag een plavuizen vloer wilden. Daarom heb ik een aantal houten elementen toegevoegd: we hebben een houten wand gemaakt, gecombineerd met houten barkrukken en lampen. Dit geeft de keuken een warme uitstraling.

DOOR DE ENSUITE IS EEN GEZELLIG ZITHOEKJE ONTSTAAN

Met de extra muurtjes heb ik een soort en suite gecreëerd. Hiermee konden we de lange wand doorbreken. Er is een gezellig zithoekje in de keuken ontstaan met extra opslagruimte.

AFGEZIEN VAN AANPASSINGEN VAN EEN SCHUINE WAND

De schuine wand met de deur wilden ze graag recht laten maken Op tekening bleek echter dat de doorloop van de woonkamer naar de keuken dan veel te klein zou worden. Daar is dus vanaf gezien.

EEN COMFORTABELE ZITHOEK GECREËERD MET VOLDOENDE ZITPLEKKEN

De grote hoekbank zorgt voor een ruim gevoel in de zithoek. Samen met de twee fauteuils is er een gezellig geheel ontstaan met voldoende zitplekken om comfortabel te zitten als er bezoek is.

Interieuradvies, Design interieur, interieurstylist, interieuradvies Arnhem, interieurontwerper

DE TV PERFECT UIT HET ZICHT

De tv is mooi weggewerkt in een kast op maat met deurtjes ervoor. Perfect uit het zicht. Piet en Ilse zijn heel erg blij met het resultaat!

Advies heeft ons enorm veel tijd en winkelstress bespaard

‘Wij hadden een huis gekocht en wilden dat verbouwen. We wilden een nieuwe vloer, een nieuwe keuken, en de muren opnieuw laten afwerken.

We zaten met heel veel vraagstukken en kwamen daar zelf niet uit. De keuze voor een plavuizen vloer stond al vast en we wisten niet hoe we met deze vloer warmte in ons huis konden brengen. De site van Mix in Stijl sprak ons direct erg aan. Omdat we al eens eerder advies hadden ingewonnen, wisten we dat het ons goed zou kunnen helpen.

Petra kwam met creatieve ideeën waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn. Door wat extra muurtjes te laten plaatsen kregen we extra opbergruimte, ontstond er een leuke ensuite en tevens kregen we daardoor meer ruimte voor de keukenopstelling.

Het advies heeft ons enorm veel tijd en winkelstress bespaard. We konden nu direct de juiste keuzes maken omdat Petra al een goed uitgewerkt totaalplan voor ons had gemaakt. Het was fijn dat we direct wisten waar we naar op zoek waren en een aantal meubels konden we zelfs direct bestellen. Bij de verbouwing konden we gelijk alle keuzes doorgeven: plaatsen van lichtpunten, stopcontacten, tv aansluiting en waar de extra muurtjes geplaatst moesten worden, ideaal

Wij wilden een warm huis waar we ons thuis zouden voelen. We zijn nu erg blij met het resultaat: de kleuren, hoe de ruimte is ingedeeld en onze nieuwe keuken. Dit hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen.’

Piet & Ilse, Barneveld

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.