WERKRUIMTE NA HET ADVIES

Rob & Helma wilden een praktijkruimte aan hun huis. Ze zijn allebei coach en wilden een prettige ruimte om te werken. De uitbouw zou de werkruimte voor Rob worden.

Rob kon op bouwtekening niet goed inschatten hoe de ruimte zou worden. Voor zijn gevoel werd het veel te klein, hij was er nog niet echt enthousiast over.

Daarbij zijn er 3 deuren aanwezig, wat het inrichten moeilijker maakt.

Ik maakte een ontwerp voor de ruimte en nam daarin de opstelling, kleuren en materialen mee en belangrijker nog: de wensen van Rob.

WERKRUIMTE NA HET ADVIES

Ik wilde verschillende technieken toepassen die de ruimte groter laten lijken. Rob wilde vooral rust om zich heen. Ik bracht rust in de ruimte door koele kleuren te gebruiken, in combinatie met warme materialen om sfeer te creëren.

Ik wilde er een paar verrassende elementen aan toevoegen. De muur werd daarom helemaal in een zilverkleur afgewerkt en het glas-in-lood raam wat elders in het huis zat, werd in het raam naast de entree geplaatst. Het zilver lieten we weer terugkomen in de 3 lampen boven de tafel.

WERKRUIMTE NA HET ADVIES

Een vierkante tafel was iets waar Rob & Helma niet aan gedacht hadden. Door een vierkante tafel te plaatsen was er voor 3 personen ruimte om aan te zitten/ werken en er bleef ook voldoende ruimte rondom de tafel over, wat erg prettig voelde.

Een klein keukenblok en voldoende opbergruimte stonden op de wensenlijst. Ondanks de minimale ruimte is het gelukt om het er allemaal in te verwerken.

Door het keukenblok op te hangen ontstond er extra vloerruimte, waardoor het ruimtelijke effect werd benadrukt. Naast de deur kon er een grote op maat gemaakte kast geplaatst worden, waar veel opbergruimte mee gecreëerd is. Ik adviseerde de kast in dezelfde kleur te schilderen als de muur erachter, waardoor deze niet te veel zou opvallen en dus optisch minder ruimte in zou nemen. Rob is erg blij met het resultaat.

Razend enthousiast over het resultaat

“Voor een vrij kleine werkruimte hebben we Petra gevraagd om de inrichting te verzorgen. Het leek mij eerlijk gezegd te klein om er iets van te maken. Toen Petra met termen als ‘zichtlijnen’ en ‘wijkende kleuren’ kwam dreigde ik af te haken. Vervolgens kwam ze met borden waarop het resultaat te zien was, inclusief gebruik van stoffen, materialen, verlichting etc.

Uiteindelijk ben ik razend enthousiast over het resultaat. Wat in mijn beleving ‘een hokje’ was, is nu een bijzonder prettige werkomgeving. Petra is niet alleen een expert, ze gaat ook uitstekend om met (mijn) weerstand. Absolute aanrader.”

Rob Janssen, Coach Spraakmaker, Nijmegen

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.