Petra de Wit, gevestigd aan De Spade 12, 6846 JL Arnhem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Laatst bijgewerkt: 15 juni 2018

Contactgegevens:
Petra de Wit
Mix in Stijl Interieur Advies
De Spade 12
6846 JL Arnhem
M 06-25325394
E info@mixinstijl.nl

Natuurlijk gaat Mix in Stijl zorgvuldig met je persoonsgegevens om en beschermen we ze naar eer en geweten.

Mix in Stijl verzamelt gegevens van jou als je contact opneemt:

  • via mail
  • invullen van het contactformulier
  • aanvragen van een gratis gesprek
  • downloaden van het E-book

Als je je gegevens op welke manier dan ook hebt achtergelaten, ontvang je automatisch interessante interieur artikelen en kan Mix in Stijl contact met je opnemen om te kijken of zij nog iets voor je kan betekenen.

Welke gegevens worden verzameld?

Doordat je gebruik maakt van deze website of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt via het contactformulier, verwerken we persoonsgegevens. We doen dat enkel om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit zijn de persoonsgegevens die we verwerken:

  • Naam, adres, telefoonnummer
  • Emailadres
  • Woonvraag en gegevens die voor deze vraag van belang zijn, foto’s/ filmpje van de ruimte, gemaakte afspraken( dit staat allemaal in een persoonlijk klantdossier)
  • IP-adres (geanonimiseerd)
  • Internetbrowser en apparaat type (via Google analytics)

Gegevens die op de website staan vermeld?

Alle gegevens die op de website staan vermeld is vooraf mondeling toestemming voor verleend.

Welke gegevens zijn dit?

  • Reacties van klanten met naam en woonplaats erbij vermeld
  • Foto’s van interieurs van klanten

Mix in Stijl bewaart en gebruikt gegevens voor zakelijke doeleinden.

Alle gegevens die nodig zijn voor de belasting worden alleen gedeeld met het kantoor die de administratie voor mijn bedrijf bijhoudt.

Gegevens die Mix in Stijl heeft verzameld worden niet gedeeld met anderen. Ze zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Wil je weten welke gegevens ik van jou heb bewaard, wil je ze corrigeren of verwijderen?
Of heb je andere vragen omtrent het gebruik van gegevens, laat het me weten.
Stuur dan een mail naar info@mixinstijl.nl en ik zal er zo snel mogelijk op reageren.

WIJZIGINGEN

Mix in Stijl behoud heeft het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Bekijk dit dus regelmatig indien je hier waarde aan hecht. Wijzigingen en verduidelijkingen zullen onmiddellijk van kracht zijn na plaatsing van een vernieuwde versie van het privacybeleid op deze pagina en de website.

EN NOG MEER ZAKELIJKE INFORMATIE:

Wie zijn we?

Ons website-adres is: https://www.mixinstijl.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen?

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Mix in Stijl maakt hiervoor gebruik van de plug-in Contact Form 7. alle gegevens welke Mix i Stijl verkrijgt vanuit inzendingen  worden alleen gebruikt voor

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Hoe we jouw data beveiligen

We nemen de bescherming van je gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan aub contact op via info@mixinstijl.nl. De website maakt gebruik van servers in Nederland die continue onderhouden worden. De website is voorzien van een https:// beveiligde verbinding en een SSL certificaat, waardoor gegevens versleuteld(encrypted) worden verzonden. De website is gemaakt in het CMS WordPress en voortdurend voorzien van de laatste updates. Verder zijn er Spam ( en Virus & Beveiligingsscanners geïnstalleerd.

Als er een datalek is

Mix in Stijl een datalek binnen 72 uur melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek kan ontstaan als er databestanden worden gehackt, als een laptop met persoonsgegevens wordt gestolen of als een usb-stick zoekraakt met daarop databestanden.

Van welke derde partijen we data ontvangen
Wij kunnen data ontvangen van derde partijen. Te denken valt aan partijen als: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google en YouTube. Dez partijen zijn echter zelf verantwoordelijk voor juiste toepassing van privacyregels.

Wat voor geautomatiseerde besluiten we nemen en profilering we doen met gebruikersgegevens
N.v.t.

Openbaarmakingsverplichtingen van de industrie
N.v.t.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

©2018 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur