Hulp nodig bij het interieur

2 jaar geleden kwamen Raoul & Jessica bij mij omdat ze bij vrienden hadden gezien wat hun huis was opgeknapt na een advies te hebben gekregen voor hun huis. Kort gezegd begreep ik wel dat er wat hulp nodig was, zij kozen voor een ontwerp met 3D tekeningen zodat ze zich beter het resultaat zouden kunnen voorstellen.

 

Een inrichting geschikt voor kinderen

Raoul & Jessica hebben nog kleine kinderen en er stond dus nogal wat speelgoed her en der door de ruimte heen. Dit gaf een erg onrustig gevoel en tevens wil je ook graag dat het niet alleen maar een kinderhuis is. Omdat de ruimte niet echt meer kasten kon hebben moest ik dus creatieve oplossingen gaan bedenken.

Creatieve oplossingen voor extra opbergruimte

Tijdens het gesprek namen we ook door waar bepaalde spullen mogelijk ook een plekje zouden kunnen krijgen, dat was al een deel van de oplossing voor het te weinig aan opbergruimte. Daarnaast heb ik een tekening gemaakt voor een eettafelbankje waarin grote lades verwerkt konden worden zodat de kinderen er ook makkelijk bij zouden kunnen en er geen extra kasten geplaatst hoefden te worden. En bij de vensterbank maakten we ook nog zoiets dergelijks. De kast werd heringedeeld en op deze manier was er genoeg opbergruimte gecreëerd.

Een sfeervolle ruimte

De eettafel werd omgedraaid, dat zorgde tevens voor veel ruimtelijkheid, en de deur die anders niet meer open kon werd vermaakt tot een schuifpaneel. Mooie kleuren toegepast en de tv op een andere plek, dit alles zorgde al met al voor een mooie sfeervolle ruimte.

Wil je meer lezen over dit advies, lees dan snel verder: www.mixinstijl.nl/portfolio/portfolio/raoul-jessica/

 

 

 

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur