Het laatste stukje van het interieur is de decoratie. Handig is als je de basis dan al wel helemaal naar je zin hebt. Schilderijen en dergelijke vallen ook onder decoratie.

Mogelijkheden voor decoratie

Een schilderij is vaak het eerste wat we bedenken als het om decoratie voor de muren gaat, maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Oud of nieuw servies

Heb je bijvoorbeeld mooi serviesgoed, hang dit dan eens aan de wand. Maar wat ook leuk is is om allemaal verschillend serviesgoed te verzamelen en dit dan te beschilderen. Zo ontstaat er toch 1 geheel terwijl alles anders is.

Een goede plek is de keuken

De keuken is daar een leuke plek voor. Vaak hebben we geen bovenkastjes meer en dat bied weer mogelijkheden. Gebruik de wand boven het aanrecht om de verschillende bordjes op te hangen.

In 1 kleur of een combinatie

Je kunt ervoor kiezen om alles in 1 kleur te schilderen, of je maakt in die kleur allemaal nuanceverschillen. Groen, groen met een beetje geel, nog geler, groen met blauw etc. etc. Maar je kunt ook een takje, bloemetje, besje, zonnetje verzin het maar op elk bord of

schaaltje schilderen. Ook op deze manier ontstaat er eenheid.

3 Reacties
  1. Jorieke 9 jaar geleden

    Leuk idee om de borden op te hangen! Op welke manier hang je ze op? Heb je hier speciale bordenhangers voor nodig of zijn hier meerdere mogelijkheden voor?

  2. Bord&meer 7 jaar geleden

    Je mooiste borden kun je gemakkelijk ophangen met onze bordenhangers en bordspanners! Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten zodat je jouw bord altijd veilig kunt ophangen. Neem eens een kijkje op onze site: http://www.bordenmeer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.