Over het ‘Interieuradvies’ –
Hoe werkt het?

Met een interieuradvies van Mix in Stijl heb je direct een concreet uitgewerkt plan in handen en kun je snel de juiste stappen gaan zetten om het interieur van je dromen te bereiken. Een advies helpt je de juiste keuzes te maken, een uniek interieur te bereiken wat niet iedereen heeft en eindelijk de sfeer te krijgen die je al zo lang graag wilt zodat je er jarenlang van kunt genieten.

“Snel stappen zetten en het interieur van jouw dromen bereiken!”

Een stijlvol interieur creëeren is meer dan alleen mooie spullen bij elkaar verzamelen.

Veel mensen weten namelijk heel goed wat ze mooi vinden en hebben leuke ideëen genoeg. Het uitkiezen van prachtige meubels is daarom niet moeilijk voor ze. Maar je kunt nog zoveel mooie spullen verzamelen, en toch nog steeds sfeer en persoonlijkheid missen in je interieur. Hoe komt dat?

Omdat weten wat er écht past bij jou als persoon, veel verder gaat dan alleen maar weten wat je mooi vindt en mooie spullen verzamelen.  

Een stijlvol interieur
Moodboard interieurstijl

Draai je steeds in hetzelfde cirkeltje rond?

Heb je veel leuke interieurideeën, maar weet je niet hoe je ze toe kunt passen in je eigen interieur? Heb je prachtige meubels, maar nog steeds niet de sfeer die je wilt? Schuif je vaak met je meubels? Ben je alsmaar op zoek naar dat felbegeerde gevoel dat alles in je interieur ‘klopt’? Of ben je de discussies zat en doe je helemaal niks meer?

Waarom je steeds dezelfde fouten maakt!

 • Je kijkt los naar elk meubelstuk.
 • Je kiest veel dezelfde meubels en materialen omdat daar je voorkeur naar uitgaat.
 • De meubels passen niet bij de ruimte die je hebt.
 • Je weet niet precies waar je naar op zoek bent.
 • Je onderschat of overschat je ruimte.

Het kan makkelijker, sneller, beter! Kies voor een nieuwe aanpak.

Een concreet interieurplan is dé oplossing om eindelijk jouw droominterieur te bereiken. Nee, het gaat je geen bergen tijd en energie kosten of (veel) onnodige kosten met zich mee brengen. Het ‘interieuradvies’ is er juist op gericht om het je veel makkelijker te maken. Je bespaart tijd en energie en je maakt geen onnodige kosten meer, omdat je precies weet wat je nodig hebt om de juiste sfeer te bereiken.

Al meer dan 10 jaar werk ik als interieurdesigner en heb ik al meer dan 500 klanten geholpen een prachtig interieur te bereiken dat helemaal bij ze past. Een ‘droomhuis’ dat de persoonlijkheid weerspiegelt van de mensen die erin wonen, en waar ze jarenlang van kunnen genieten!

Contact opnemen met Mix in Stijl Interieur Advies.

Moodboard en tekening interieuradvies

Als interieurdesigner kijk ik anders naar jouw interieur.

Met een open blik, op een technische en creatieve manier kijk ik naar je interieur en zie mogelijkheden die jij niet ziet. Ik kijk naar wie jij bent, wat je wensen en voorkeuren zijn, wat je stoort en waar je waarde aan hecht. Een interieuradvies is een samenspel tussen ons. Als we goed samenwerken levert dat ongetwijfeld een fantastisch resultaat op, zodat jij, je vrienden en familie zich helemaal zullen thuisvoelen.

Van elke ruimte is iets unieks te maken.

Als basis ga ik uit van de huidige meubels. Ik zoek nieuwe, verrassende manieren om bestaande meubels te hergebruiken, waardoor de ruimte als vanzelf een persoonlijke en unieke uitstraling krijgt. Ik til het alledaagse in het interieur naar een hoger niveau. Geen standaard interieur, want jouw interieur wordt anders als bij anderen. Een interieur waar je trots op bent en graag je vrienden in ontvangt.

Wil jij ook een uniek interieur?
Een interieuradvies op maat helpt je je dromen waar te maken.

Met ‘Mixinstijl’s Interieuradvies’ help ik je…

 • Meer lef te hebben in de keuzes die je maakt.
 • Kiezen wat je écht mooi vindt i.p.v. voor veilig.
 • Bewuste keuzes te maken.
 • Geen verkeerde aankopen meer te doen.
 • Welke stappen je direct concreet kunt gaan zetten.
 • Verschillende stijlen samen te voegen tot een mooi geheel.

Met mijn succesvolle 3-stappenplan bereik je een uniek interieur dat functioneel is én betaalbaar.

Ik help je met mijn vakbekwaamheid, kennis, mijn visie op het interieur, vernieuwende ideeën, oplossingsgerichtheid, creativiteit en gedrevenheid om te willen inspireren een interieur te krijgen van hoge kwaliteit, waarin alles klopt en waar je heel erg graag in thuiskomt.

Interieuradvies van Mix in Stijl. Zo is het geworden!
Mixinstijl's Interieuradvies in 3 stappen

Zó pak ik het ‘Mixinstijl’s Interieuradvies’ met je aan.

Stap 1: De meubelopstelling is de basis voor elke keus die je gaat maken.

Stap 2: Kleuren, materialen & nieuw aan te schaffen meubels kiezen.

Stap 3: Een goed lichtplan is onmisbaar voor een fantastische sfeer in je huis!

Ik laat je zien, voelen en ervaren hoe je ruimte er na het advies komt uit te zien.

Visualiseren is niet voor iedereen even gemakkelijk. De mensen waarmee ik werkte hebben ervaren dat ik ze daar heel goed bij kon helpen. Zelfs mensen die zeiden dat ze niet goed konden visualiseren kregen een goed beeld hoe de ruimte er na het advies uit zou komen te zien.

Met een interieuradvies laat ik je zien, voelen en ervaren wat je met een ruimte kunt doen.

Met het interieuradvies heb je een gerichte handleiding om het interieur van je dromen te bereiken.

Als we de 3 stappen hebben doorlopen, zijn we aan het einde van het advies gekomen. Er ligt een zeer compleet interieurplan voor je klaar en je hebt superveel geweldige tips gekregen. De meubelopstelling, kleuren en verlichting zijn allemaal bepaald. De tekening op schaal, het lichtplan en sfeerplaatjes krijg je digitaal toegestuurd. 

Wil je meer weten over mijn aanpak en hoe ik jou kan helpen?

Ga je verhuizen, verbouwen of restylen? Wil je snel stappen zetten en in je interieur investeren? Ik ga er graag met je over in gesprek!

Bel of mail voor een afspraak.

Ik kom je heel graag helpen met een interieuradvies.

Petra de Wit | Mix in Stijl Interieur Advies – Arnhem | info@mixinstijl.nl | 06 253 253 94