27 EURO

Video 7-daagse: het hele jaar LENTE in je huis 

Als de zon schijnt heb je zin om dingen te doen, voel je je blij en krijg je volop energie. In deze videoserie leer jij hoe je die heerlijke zonne-energie het hele jaar door in jouw huis kunt brengen. Jouw huis gaat sprankelen en stralen net als de zon. Wordt weer verliefd op je huis, ook op de minder mooie dagen.

Ontvang elke dag 1 video in je mail: kort maar boordevol leuke tips die je direct kunt gaan toepassen.

X

Hoe eigen stijl bepalen

“Leer hoe je onderscheidt maakt tussen iets wat jij ‘voor eventjes’ mooi vindt en iets dat echt bij jóu past. In deze gratis videotraining ontdek jij de taal van jouw werkelijke smaak en voorkeuren.”

Download hier jouw Gratis Mini Videotraining.

Wat een keus is er in vloerkleden!!!  Welk soort vloerkleed moet je daaruit nou kiezen? Natuurlijk kies je een vloerkleed dat je mooi vindt, maar daarnaast moet het ook nog eens goed bij o.a. de meubels in de zithoek passen. 

Meer sfeer in huis begint met kritisch kijken naar je interieur. In deze video vertel ik je hoe jij zonder zelfs maar met je meubels te hoeven schuiven direct meer sfeer in jouw huis ervaart.

Jouw droom is een hele grote hoekbank, waar je gezellig met veel mensen bij elkaar kunt zitten…. Maar ja, past die grote bank wel in jóuw ruimte?

Weet jij al wat jóuw unieke manier is van kleuren combineren? Dat is namelijk voor iedereen anders. Als je jouw persoonlijke kleurenpalet goed kent, weet je heel snel welke kleur je nog ergens in jouw interieur toe kan voegen. Maar ook als je in een kledingwinkel loopt, kun jij direct zien van welke kleurcombinatie je echt blij wordt.

Hoe weet je nou of de nieuwe meubels die jij op het oog hebt ook passen bij de andere meubels die je al hebt? Kun jij daar ook zo over twijfelen? Dat kun je gelukkig heel eenvoudig zien, als je deze tip toepast.

Als je iets ziet bij een ander, of in de winkel ga je makkelijk twijfelen over je eigen smaak. Omdat er zoveel is dat je mooi kunt vinden. Maar dat betekent niet dat het ook allemaal bij jou past.

Heb jij weleens kleding aan met kleuren die je eigenlijk niet zo heel mooi vindt bij elkaar? Met kleding is dat niet zo heel erg, maar kleuren op de muur of in meubels is toch een stuk vervelender. In mijn online training leer jij die kleurcombinaties te maken die echt bij jou passen en je dus nooit zullen vervelen.

Ben jij ook altijd op zoek naar hoe jij jouw meubels het beste kunt neerzetten in jouw woonkamer? Begin niet lukraak te schuiven met je meubels, anders blijven er altijd weer meubels over… waar je je geen raad mee weet.

Afstand houden pfff …we zijn het zat. Maar ook in je huis is dat niet echt gezellig. Een goed gesprek voeren wordt wel heel erg lastig. Dít kun je er nu gelijk aan doen.

Mijn favoriete bloes en de planten die ik kies hebben heel veel met elkaar gemeen. Toeval? Nee, zeker niet! Met mijn ‘Kledingkast Methode’ laat ik je zien hoe jouw kleding en interieur hand in hand samengaan.

Wat is de beste plek voor de bank in de woonkamer?  Er is in ieder geval 1 plek waar je de bank echt beter NÍET neer kunt zetten! Het maakt je ruimte kleiner en het voelt ook niet prettig!

Hoe maak je het na kerst weer gezellig in huis? Alles waar jij zo van baalde in jouw interieur was je even vergeten, maar na kerst voelt het weer als terug bij af. Perfect moment om al jouw interieur irritaties aan te pakken.

Claim jouw kado