Is de tv ook voor jou een doorn in het oog? 

Vind je het belangrijk dat de tv een goede plaats heeft in je ruimte, maar stoor je je aan dat grote opvallende zwarte vlak?

Ik leer je 3 manieren hoe je ervoor kunt zorgen dat de tv minder opvalt in je ruimte.

 

Wil jij weten waar de obstakels zitten in jouw interieur? Wil je graag ideeën krijgen voor je eigen interieurplan. Vraag een Gratis en vrijblijvend gesprek met me aan en ik geef je graag tips & ideeën voor jouw interieur: www.mixinstijl.nl/gratis-interieur-tips-ideeen/

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2019 Mix in Stijl. All right reserved. Website created and supported by Whale agency / F5 Online.

CONTACT MIX IN STIJL

Naar aanleiding van je vraag neem ik telefonisch of per e-mail contact met je op, vul daarom je gegevens zo volledig mogelijk in zodat ik je goed kan helpen.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur
Je gegevens zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met anderen. Als je je gegevens achterlaat ontvang je wekelijks waardevolle artikelen voor een fantastisch interieur.
GRATIS VIDEO VOOR JOU!
Met de ‘Kledingkast Methode’ leer je je eigen stijl (her)kennen en ga je precies begrijpen welke kleding & interieurstijl bij jóu past.