Écht ….het begint allemaal van binnenuit!

Dat zei ik tegen haar toen we het hadden over het vinden van haar unieke kledingstijl. 

Net zoals ondernemen, waarbij je moet oefenen en de regels snappen, gaat het met kleding net zo. 

Het is een kunst, een techniek bijna. Je moet durven, experimenteren en vooral: je moet weten wat werkt voor jou.

Maar ik zie ik dat veel vrouwen struggelen met hun stijl? Blijven hangen in hetzelfde patroon, onzeker blijven. Sommigen geven het zelfs op.

Dat is zonde, echt. 

Vorige week had ik nog een gesprek met Eva. Zij vertelde me dat ze het maar moeilijk vond om haar stijl te vinden. “Ik probeer wel, maar het voelt nooit echt als ‘mij’,” zei ze. 

En ik luisterde, wachtend op het juiste moment om in te springen.

Want als iemand zegt “het lukt niet,” dan weet ik: er is werk aan de winkel.

Want het kan wél. Je stijl vinden is mogelijk. Het zorgt ervoor dat je jezelf kunt laten zien, vol vertrouwen.

Het probleem is vaak dat we niet weten hoe. Misschien ben je er nog niet goed in. Dat is geen ramp, maar wel iets om aan te werken. Niet door de handdoek in de ring te gooien, maar door te vragen: “Hoe kan ik dit beter doen?”

Ik geef het je op een briefje: jouw persoonlijke stijl ontdekken werkt wél. Maar je moet het leren, net als alles. En soms betekent dat hulp vragen.

Neem nu mijn eigen ervaring. Toen ik begon met het uitdrukken van mijn stijl, was het ook niet meteen perfect. Maar ik gaf niet op. Ik zocht hulp, leerde, paste toe. En kijk nu eens: met mijn kleding ben ik nu een levend visitekaartje. Het vertelt mijn verhaal zonder dat ik iets hoef te zeggen.

Dus, wat houdt je tegen? Onzekerheid? Niet weten waar te beginnen? Laat dat je niet weerhouden. Er zijn technieken, trucjes, manieren om jouw unieke stijl naar boven te halen. En ja, die werken gegarandeerd. Ook voor jou. Sta open voor nieuwe mogelijkheden!

Laten we samen die reis maken. Jouw kleding, jouw verhaal. Het is tijd om te stralen, op jouw manier. Wil je hier meer over weten?

P.s: sparren over hoe je dit aanpakt? Stuur me een berichtje. Samen brengen we jouw unieke stijl naar de voorgrond.

Je kledingstijl is als een  levend visitekaartje